L@N

Sitter hemma hos Emma och spelar. Det är Emma, Isak, Karl och jag som lirar. Isabell är också här, fast hon ligger redan deckad på golvet. Blir ni förvånade? Har i alla fall inhandlat cs:go nu, så har kört det en hel del. Kan inte bestämma mig om jag tycker om det, har alltid kört 1.6 även när source kom ut och jag gillar det. Så okomplicerat! Men har dock lovat att spela ett LoL game med de andra sen också.. och det är verkligen inget jag är bra på, suck... 

Amanda the Alien

Detta är jag just nu. Söt va? Ligger och myser i min systers säng. Fniss! Men hade tänkt krypa ner ordentligt nu, och gotta mig lite till åt vinsten i förmiddagens match, spelade sådär men en vinst är en vinst! Grymt :) Nu ska jag sova, godnatt allesammans. 

Söndagsbio med fin vän

Drog in till Lund med Isabell efter handboll och dagens match. Vi var tvugna att göra något så vi kollade Bitchkram i biomörkret. En bra film faktiskt, kändes som att man såg något nytt för en gångs skull! Ni kan kolla trailern här.  

Myskväll

Firade som sagt de resterande 3 av min familj ikväll med några delar av släkten som var här på besök. Åt mammas favoriträtt, köttfärslimpa med potatis och sås. Snacka om husmanskost! Det var omtyckt och vi åt även gott till efterrätt. Känns som att jag har gått upp sisådär 10 kg....Haha! Men allt eftersom de vuxna fick mer att dricka så avlägsnade jag mig till rummet, blir så drygt efter ett tag. Fast Isabell kom över och kollade på Modig med mig. Filmen om den rödhåriga flickan som går på bio. Den var faktiskt bra! Nu ska jag gå och fråga om mamma behöver hjälp att plocka undan (duktig flicka..) och sen ska jag sova. Ska trots allt spela match imorgon. Taggad till tusen!! Godnatt på er :) 
 

Löpning i det fina vädret!

Precis kommit tillbaka efter en lagom springtur. Härligaste på länge, kändes som att jag skulle kunna springa hur långt som helst utan att bli trött. Haha som superwoman eller något! Men det är nu det är som bäst att springa enligt mig, kall och frisk luft men ändå underbart väder. Finns inget värre än att springa och svettas mitt i sommaren när solen steker. Hellre att jag packar på mig lite kläder och kanske får lida de första minuterna innan jag hinner bli varm. Nu ska jag gå och ta en snabb dusch och sen ska jag ta cykeln upp till hallen för att kolla på när min syster (Erica) spelar match. Senare ska vi fira mamma tillsammans med några i släkten. Åh vilken bra dag!!   

Går och lägger mig med ett leende på läpparna!

Det har varit en bra dag idag. Fick A på min presentation och fick gjort mycket i skolan. The energy was on top! Men det faktum om att det är fredag och samtidigt första dagen på en veckas ledighet gör det omöjligt att inte vara på bra humör. Spenderade kvällen hemma med Isabell, vi hjälpte mamma att baka vaniljbullar och sen gjorde vi en pumpa. Tusan vad bra den blev, haha har inte tänkt på att det är halloween redan! Annars har jag bara kollat klart en massa avsnitt av Pretty Little Liars och tagit det lugnt. Nu tänkte jag stänga ner och gå och lägga mig med tanken av att jag kan sova hur länge som helst imorgon. Fniss. Godnatt!

There is beauty in simplicity

Skojar inte om jag ägnade mer än 15min på att stryka den här skjortan innan jag gick och la mig, och ändån blev där en massa veck...Men ska ha en redovisning på entrepenörskapen imorgon och jag tycker att man själv känner sig mycket proffsigare om man ser lite anständig ut så tog fram en simpel skjorta som nog ska funka hur bra som helst imorgon. Kan inte riktigt bestämma mig för vilka byxor dock...

För övrigt ligger jag i sängen och försöker nöta in min redovisning till imorgon. Ute lite sent som vanligt ;)
Men lovade mig själv att sova innan kl 12, och nu är den till och med lite över så, godnatt!! 

 
 

Frusit röven av mig

God kväll gäääsp

Haft en bra torsdag? Eller har ni precis som mig vandrat runt som en frustrerad stel ispinne hela dagen? För fy tusan vad kallt det har varit idag. ÅNGEST. Känslan av att man tvingas stå ute och vänta på varma bussar kan vara något av det värsta som finns. Orkar inte heller att jag alltid är en sån väderoptimist på morgnarna, kollar ut genom fönstret. Ser att det ser kallt och ruggit ut. Och sen ändån tar jag endast på mig en skinnjacka. ?! Vad f*n tänkte jag egentligen? Det är i alla fall något jag alltid ångrar när jag sedan är på väg. Verkligen nödvändigt att inhandla de där vinteraccesoarerna nu. Måste! För inte att jag står ut en sån här dag till. Suck! Jag som älskar hösten annars, men idag var vi inte helt överrens. 

 

Onsdags musik

Tackar Ron Pope för att han har funnits i mina öron den här dagen. Även Loreen som precis har släppt sitt nya album. Och det var nog allt. Nej förresten. Vill också passa på att tacka Emma som gav Atlanta som låtförslag imorse efter mitt desperata sökande efter musik. Grymt :)



 
 
 
 
 

Hårtips som jag tycker funkar till alla

Alla har vi dåliga hårdagar och vissa dagar orkar jag verkligen inte fixa det speciellt. Det vanliga brukar ju vara att slänga upp det i en stram hästsvans eller i en bulle mitt på huvudet. Men eftersom att jag har en aning för kort hår för det så är den här frisyren perfekt för oss med kortare hår, men även långt om man har tröttnat på att "bara" ha det uppsatt.
 
Eftersom att Angelica Blick är en av mina främsta förebilder och för att jag tycker att mycket av det hon gör blir så jäkla bra, så visar jag en hårtutorial som hon har gjort. 

Såhär har jag alltså mitt hår idag. Inte lika välgjort dock.... hehe.
 
 
 
 

Det handlar om mig

Snodde en lista och gjorde om den lite. Slut på kreativitet och kom på att ni vet faktiskt inte så mycket om mig. Inte för att jag är världen mest intressanta person men detta är alltid något. 

När jag borstar tänderna 
så klarar jag inte av att stå fast framför speglen. Måste. Röra. På. Mig.

Jag är rädd för att bli en ensam och tråkig människa som inte kan njuta av livet. Att jag ska glida ifrån mina nära vänner.

Den värsta känslan är när man har förväntat sig något och sen plötsligt blir det inte alls som man har tänkt sig. 

Den bästa känslan är när allt känns enkelt. När det inte finns en massa tunga känslor i vägen och när jag trivs med mig själv. Det finns heller inget bättre än att få "hänga" med sin bästa vän en fredagskväll, vad som görs kvittar, men känslan av att jag kan få vara precis som jag är med den personen. 

Jag är bäst på att lyssna. Säger många. När jag pratar blir allt fumligt och knepigt, men jag lyssnar gärna och jag vill gärna finnas till hellre än att vara den som pushar, ex om det nu har hänt något med en nära vän. 

Jag är sämst på att ta tag i viktiga saker i tid. Jag är alltid ute i sista minuten. Önskar att jag hade varit lite mer struktuerad när det gäller sånt. 

Jag lyssnar på  ???? Ångest. Har totalt lyssnat sönder ALLA mina bra låtar. Desperat efter lite ny mysig musik. Men jag ljög lite när jag sa alla låtar. En favorit som jag nog alltid kommer att gilla lite extra är Toploader - Dancing in the moonlight , en låt jag blir glad av!

Jag pratar inte mer än när det behövs. Men när jag pratar, pratar jag högt och ganska grötigt. 

Jag tycker om hösten. Att kunna krypa ner med en bra bok är livet för mig. 

Jag stör mig på personer som inte kan sluta gnälla över småsaker och som inte förstår hur bra de egentligen har det. Ta bara Facebook som ett utmärkt exempel. Börjar faktiskt bli riktigt trött på den sidan. Hur måna uppdateringar där handlar inte om hur jobbigt alla människor har det? Usch nej, blir riktigt frustrerad bara av att tänka på det. 

Kärlek är
alldeles för jobbigt att skriva om just nu. Känns lite som meningen med livet frågan, vad är det egentligen? Har själv lite svårt att urskilja på kärlek och att "tycka om". Men jag har svårt att låta nya människor komma nära, omedvetet.   

I somras var jag på en massa ställen! Var ska jag börja? Jag stannade i Sverige i alla fall, och blev inte ett dugg brun. Men jag spenderade den med fina vänner och lärde känna många nya människor. Spelade handboll i Åhus, spelade dator på Dreamhack, åkte karuseller i Göteborg, latade mig här hemma, njöt av livet, oroade mig för gymnasiet, firade midsommar i Karlshamn (eller var det Karlskrona?), åt alltför lite glass och myste på stranden de få dagar som vädret tillät. Kort och gott, en bra sommar! 

Jag är sugen på ett äpple! Frukskålen står tom, så när som på en gammal banan. Hade verkligen suttit gött med ett äpple nu. Fniss. 

Jag längtar efter vår resa till Österrike över jul. Kom som en överraskning här om dagen, jag som var så inställd på att det inte blev någon skidåkning i år. Men det blev det trots allt! Åker den 21 December. GLAD!!

 





Morsan börjar bli gammal, eller?

Äh nej. Jag skämtar bara mamma. Du är en ung kvinna i dina bästa år! Mitt i livet som du sa när vi pratade om det. Inte har du märkt av 40-års krisen än?? Men du kan va lugn, det är några år kvar innan du fyller 50. För er små trögtänkta hjärnor som nu inte har förstått eller läst min blogg tidigare (djävulshornen kommer upp!!!) så är det min mammas födelsedag idag. Kände mig nästan tvungen att hylla henne i ett inlägg och kände mig inte riktigt manad imorse om man säger som så. Hela 42 år har hon levt idag, ganska mäktigt ändån. Tycker så grymt synd om alla er som inte har fått uppleva att ha världens bästa mamma, för det är hon. Och även om hon har börjat bli lite mer krävande så är hon rätt bra att ha ibland. Hehe. Nej men slut på tjafset. 

GRATTIS MORSAN!!!! Här kommer lite härliga moments. 



 



 

Det var min sovmorgon..suck

Fick gå upp en aning tidigare än vad som behövdes idag. Typiskt när det är den enda dagen på hela veckan som man har chansen att ligga kvar i sängen. Men min mamma fyller år idag så GRATTIS till henne! Ska göra ett lite mer kärvänligt inlägg om det senare. Firade i alla fall henne med skönsång, paket och frukost nu på morgonen, mysigt :) Bara vi som håller tradiotionerna i liv fast än att både jag och Erica anses "mogna" nu? Det kommer jag nog aldrig sluta med! Nu ska jag gå och göra mig klar inför skolan. Vi hörs!

Nöjd med livet osv

Sitter här på rummet och känner mig glad. Om det är för att min garderob aldrig har varit mer i sin ordning (alltså utan att kläderna hänger ut) eller om det är för att min mamma fyller år imorgon så att det sabbar min sovmorgon, vet jag faktiskt inte riktigt. Har inte heller tänkt på att jag har en hel veckas skola framför mig förrän, vänta lite, NU. Fan. Varför tänkte jag på det? Aja. Ska inte förstöra mitt älskar livet inlägg utan jag ska lägga vikten på de positiva sakerna just nu. Imorgon ska jag ta tag i något ordentligt, om jag lyckas så att jag själv blir nöjd så ska ni få se vad jag menar. Men inte just nu. Tänk om jag misslyckas, pinsamt?! Fast så får jag ju inte tänka heller, då misslyckas jag bergis, men klart jag ska klara det. Speciellt nu när jag är ON the top of the world. 
Så vad är nästa planerade drag från smartungen själv?
Jo. Hon ska göra sig i ordning, krypa ner i sin (renbäddade!!!) säng och ta med sig sin underbara mac, för att till sist kolla på ett efterlängtat avsnitt PLL. Alltså, Pretty Little Liars. Låter rätt bra va? Sov gött alla där ute i cybervärlden.
 

Fräknar på näsan i oktober

Hann ner om en runda i byn tidigare för att sola en stund. Tycker verkligen inte om att vara blek så det kändes skönt. Fräknarna kom fram, vilket jag i vanliga fall tycker är det jobbiga, men hellre att dom syns än röda fläckar och finnar i alla fall! Kärlek till solarium. Hahaaaaaaa. Nu ska jag måla mina naglar. Hörs!

Lazy days

Hej på er :)
Fast att jag har haft hur mycket tid som helst på mig att sitta vid datorn och planera roliga inlägg till er i helgen så har jag helt enket bara latat mig. Eller nja. I fredags var jag först med laget i Näsby och spelade handboll, alltid lika kul med sena matcher på just fredagskvällarna (NAAAT). Igår och idag har jag mest hängt med Emma och Joacim, och vad har vi gjort? Jo, tagit det lugnt och kollat på film. Haha låter faktiskt lagom tråkigt när man berättar om det men tusan vad skönt det har varit! En annan ganska komisk grej är att jag inte har lyckats ta en ända bra bild på hela helgen. Så jag ber om ursäkt för min usla bloggning men det är så det är. Jag hoppas ni har haft en bra helg ni med i alla fall.. fniss. 

 
 

God mööörgon

Sitter hemma vid köksbordet och äter frukost för första gången denna veckan. Börjar inte skolan förrän halv 1 (?!) så har det ganska lugnt om man säger som så. Sen har jag bara en lektion och efter det ska jag direkt hem och spela match. Lagom härlig fredag eller vad säger ni? Mohahah. SÅ jäkla skönt det var att sova lääänge....



Twinight Breaking Dawn part 1 och 2 den 13 November

Precis köpt några av de sista platserna till världspremiären av den sista filmen i twilight-sagan, breaking dawn part 2! SÅÅÅÅÅ GLAD!! Åh som jag har längtat! Någon mer än jag som ska se den??



 
 

Snabbis

Slänger upp ett inlägg lite snabbt, min träning börjar nu om en halvtimme så måste egentligen rusa.. men vad gör man inte! Det här hade jag på mig idag. Svarta jeans och en fin blus som jag faktiskt har lånat av min braiga vän Isabell. Matchade med röda läppar och grön jacka med en skinnväst över. Blev väl helt ok! Haha! 

Men nu måste jag göra mig klar. Vi hörs sen! 


 

4 st att somna till


Glada onsdagstankar

God kväll! Har ni haft en bra dag mina kära? Jag har i alla fall haft en väldigt skön och lugn dag. Inte gjort något vettigt alls efter skolan och det känns hur bra som helst! Isabell har varit här en runda ikväll och vi har nördat oss framför datorn och spelat sims. Hur coolt är inte det spelet?! Man blir dock sjukt beroende när man väl börjar, går knappt att slita sig.

Imorgon är det alltså torsdag. Redan! Fattar inte riktigt hur snabbt allt går egentligen. & nu låter jag som mina gamla släktingar när jag inte har träffat dom på ett tag: Guuud så tiden går, så stor du har blivit..osv osv..
INTE OKEJ! Går och lägger mig nu istället, godnatt. 

Kvällstips och självömkan

Ligger i sängen som jag för en gångs skull har orkat att bädda ner och tycker synd om mig själv. Jag är så trött! HELA TIDEN. Måste ha fått någon sjukdom. (!?) Vad gör man åt trötthet när det inte hjälper att sova?? Suck.
Men jag är glad ändån, bara för att man är trött betyder inte det att man tvunget måste va deprimerad, även om man alltid känner sig lite mer nere när man är trött. Men icke!
Och jag ber om ursäkt men ni får ha överseende med att bloggen blir lite lidande nu ett tag, har verkligen inget roligt för mig nu mera. Samma om och om igen. Skola, plugga, träna och sova. Skola, plugga, träna och sova. OSV...
Men jag gör så gott jag kan, det vet ni! Nej hörrni, nu ska jag sova. Godnatt!

Kvällens tips: Linas foto 

 

Två st från förra veckan

Hej :)
Har glömt att lägga upp dessa bilderna, knäppte dom en tidig morgon förra veckan. Såg så fint ut med löven på marken och eftersom att jag knappt kan ta outfit bilder på ett annat sätt så fick det bli så. Tyckte mitt klädval matcha rätt fint till också! Erkänn att det ser höstigt ut? 

 

Reunion

Lite mysbilder från kvällen som var igår. Jag och tre av mina bästa tjejkompisar var hos Isabell och umgicks hela kvällen. Hjäptes åt att göra kycklingsallad och till efterrätt blev det fruktsallad och glassbakelser. Längesen vi fyra tjejer träffades. Det blev så nu när alla splittrades på olika håll. Jag och Isabell går coh läser i Lund, Emilia i K-stad och Hanna är kvar i Hörby. Finns liksom ingen tid. Men igår var verkligen på tiden och jag kom på mig själv med att tänka på hur mycket jag verkligen har saknat dom allihop! Nej men vi hade det jättemysigt, spelade ett par rundor kort och kollade på The Proposal på 3an. Nån mer som såg den? Garvade mig i genom halva filmen! 


Alltså, en hur bra kväll som helst! Förutom att jag gärna hade haft några fler av "mina" tjejer på plats, då hade allt varit perfekt. Hur har er helg varit?


OCH. Ni kanske märker att jag kryddar med bilder från bordet.. Men det är för att jag vill få med de fiffiga drinkarna. Erkänn att det ser lyxigt ut med sockret på kanten av glaset? Älskar det! Tvingar alltid Isabell att fixa det när vi ska dit. Så enkelt egentligen, lite citron på kanten och sen doppar man glaset i socker. Walla!

ITEMS I WOULD DIE FOR

Ni vet den kappan jag försökte beskriva i ett tidigare inlägg? Till skillnad från att jag hade velat att den skulle gå lite längre ner så är den nästan exakt som jag beskrev den. Den är från Nelly.com och är faktiskt inte helt sjukt dyr. Kanske om jag pratar lite snällt med mamma... (Hihi) Nej men, denna hösten har jag hela tiden sagt att jag vill ha vinröd stickad halsduk, och matchande vantar och mössa. Men klickade in på Monki's hemsida och såg den här gröna färgen istället och ändrade mig. Hur snyggt hade inte det varit till den här kappan? Jag vet, URsnyggt!

Magisk(t) morgon(ljus)

Sitter på bussen på väg till skolan. Är på världens bästa humör, och de andra som ser mig undrar nog vad jag sitter och småler åt. "Livet!" Skulle jag ropat och kastat ut med armarna. (Haha?) Nej men ärligt. Vilken härlig dag! Solen skiner och jag är glad även om det var minus grader när jag slängde mig på cykeln mot bussen, har nämligen vinterjackan på mig idag. Lika bra så nu slipper jag frysa också! Sitter dessutom med musik i öronen, fick två listor av en kompis igår. Älskar dom! Massor med härliga låtar som passar till dagar som den här, är så trött på mina gamla låtar.. Har ni också en bra morgon? Sitter ni också på bussen med bra musik och känner er "on the top of the world"? Det hoppas jag att ni gör. Haha.. ha en bra dag!

Too Faced Cosmetics

Satt som vanligt och klickade in på olika klädsidor och drömde mig bort lite. Hamnade en stund på Nelly.com och jag blev väldigt nyfiken på Too Faced's sminkprodukter. Många smarta saker och inte alltför dyrt! Slängde ihop ett snabbt collage om några av produkterna. Blev mest nyfiken på Lip injection (till höger), har alltid velat ha fylligare läppar, men känns nästan för bra för att vara sant. Eller?  Kolla in sminket själva HÄR. (Gjorde visst texten lite för liten..)

Alla vet att det är höst i oktober

Hej på er! Skulle egentligen lagt upp dessa bilderna igår men somnade alldeles för tidigt igår också. Men asså fy vad kallt det var imorse?!?! Frös som en liten kattunge från att jag stack ut fötterna ur det varma täcket till att jag satt ihopkurad på bussen på väg till skolan. Tror starkt att det är dags att plocka fram vinterjackan. Men det är så tråkigt och enformigt... Många gåneger jackan som gör looken complete! Är faktiskt på jakt efter en kappa, den perfekta kappan (enligt mig). Grålemererad, stel kappa som går ner till knäna med ärmar i skinnimitation. Hur snyggt?!? OM jag får tag på en sådan, (jag vill, jag ska!!) så hade jag tänkt mig röda stickade värmeälsklingar till. Alltså halsduk, mössa och vantar, kommer frysa bort annars! Ni har kanske redan inhandlat höstens måsten? 


Filmtips The Intouchables

Kom och tänka på att jag nog aldrig tipsade er om den här franska filmen. Jag jobbar just nu med att skriva och förberade en redovisning om just den här filmen på engelskan, så det var därför jag kom och tänka på det. Den kom nästan direkt upp som andra bästa film i Frankrike och har den har fått grymma reviews världen över. Jag har också läst att det planeras att göra en likadan fast med Amerikanska skådespelare, vilket jag inte gillar. Varför ska alla de bra filmer som för en gångs skull INTE är gjorda på engelska tvunget göras om, varför kan de inte bara få vara den enda av sin sort. Jag vet dessutom att den Amerikanska versionen kommer tjäna jättebra bara för att alla tvunget ska se den med tanke på att den franska var så bra. Jag inte vad ni tycker men jag tycker att det är synd!! Men. Om ni inte redan har sett den, SE DEN!! Ni anar inte hur bra den är.
 


När tankarna är någon annanstans

Måndag. Igen. Suck. Har vandrar runt som en sömning zombie hela dagen, varit trögtänkt och haft tankarna på annat håll. De har speciellt varit i "Elsas värld (hemlighet)", och jag har så fort jag har haft tid idag stuckit näsan i boken och läst ett par rader. Jag blir sån när jag har en bok jag har fastnat för, släpper inte den ur sikte. Sjukt egentligen. Hur man kan glömma sin egen verklighet för att läsa om en påhittad berättelse.. Men. I alla fall! Den är grymt bra och de flesta av er har säkert redan läst denna och de andra två böckerna i triologin. Nu ska jag göra mig i ordning, banka på mig kläder med tanke på att det är kallt som tusan (!) och sen krypa ner i sängen för att ägna ännu lite tid åt läsandet. Ni får ha det bra, kram 

Paket till systern min

Varit och inhandlat lite presenter till min kära syster som fyller 19 bast imorgon. Är det inte sjukt jobbigt när man köper saker till någon annan som man själv tycker om, och som man sen är tvungen att gå och vara avis på?? Fast med lite tur kanske jag lyckas få lite användning av det trots allt... hehe. 

Hm... Undrar om hon som "mogen" 18-åring ligger där nere som ett förväntansfullt barn i sin stora säng och har svårigheter med att sova för att hon är för uppspelt över morgondagen.. Försvinner den känslan någonsin?? Jag är, så länge jag kan minnas, ALLTID jätte förväntansfull och nyfiken.. Älskar att fylla år, även om det inte kanske är lika speciellt som innan! Så tråkigt om det är något som "försvinner med åren"..   
 
Erkänn. Ni är lite nyfikna på vad som ligger i paketen. Men. Har nästan själv glömt bort det nu, vad var det jag köpte nu igen..? Suck. Mitt minne alltså..
 

Årets sista folkrace tävling avklarad!

Årets sista folkrace tävling avslutad! Gick väl både bra och dåligt. 2a och 3a i de första kvalen och sen i sista körde jag bort mig till sista plats. Men fick precis en plats i C-finalen i alla fall. Dock körde jag inte mycket mer än 1 varv innan jag jag fick svartflagg. Hehe.. Den var faktiskt orättvist! Men fick behålla min leriga bil och kan inte va annat än glad, för tusan vad folkrace är kul ibland! :D


 

MakeUpStore

Sitter på bussen nu på väg hem från Kristianstad. Varit på MakeUpStore och fått varsin sminkning gjord. Caroline fick en mörklila skuggning och jag fick en mörkbrun skuggning med svarta linjer. Carros blev verkligen sjukt snyggt, men måste säga att jag inte blev helt nöjd. Min hud ser fortfarande lite röd och flamsig ut, alltså hon snålade med foundation, och jag kämpade verkligen för att få svart skuggning iställer för brun. Men hon envisade sig om att det passade mig bättre med lite mildare toner. Men eftersom att de är de som är proffsen så känner man ju sig dum när man sitter och säger emot! Men nu ska jag inte låta helt negativ.. så kasst blev det ju inte! Blev en emoinspirerad sminkning med lite röd flamsig hud. Snyggt!

Gästerna som ska komma ikväll borde ha börjat trilla in där hemma nu, känns lite konstigt att komma sent till sin egen förfest! Men är så grymt taggad! Hur ser er fredag ut? 


Fredag imorgon,!!

Börjat förbereda så smått här hemma inför imorgon. Ska ha förfest hos mig innan vi drar till slagthuset i Malmö på Insparken. Blir väl en 25 pers här hemma så har satt upp lite extra bord och stolar, men det kommer nog lösa sig! Är så jäkla taggad!! Ska dessutom in till Kristianstad efter skolan imorgon tillsammans med Carro och gå på sminkurs på MakeUpStore. Grymt! Nu ska jag sova, hörs mer imorrn! 

Hon kan om hon vill!

Orkade inte göra något ordentligt inlägg om vad jag gjorde för fint igår. Efter att jag och mamma hade fixat bilen klar, handlade vi med oss köttfärs hem och sen gjorde jag paj och serverade middag! Och gott blev det! Perfekt tips för att få ens föräldrar på bra humör ;) Hade nog passat som hemmafru trots allt.... Fast nä. Fattar inte hur man kan vilja laga mat alla dagar i veckan till en hel familj, I think I'll pass! Suck, tycker synd om mamma ibland....
 
 

A

Mitt första A! Är tvungen att skryta lite, jag menar vem vet om jag någonsin kommer lyckas med det igen! Dock var det kanske inget världsomvälvande med ett verb test i engelska men ett A är ett A! Nöjd med mig själv, heheeee
 

Nördig tjej säger godnatt

Har lite tekniska problem med mobilen och funktionen att synkronisera bilder till datorn. Har försökt nu om och om igen, men nu får det räcka. Sover hellre! Godnatt på er :)

 

Färga dina svarta jeans så de förblir svarta

Tja! Jag vill tipsa er som inte redan vet att det finns så kallad färg man kan köpa och lägga i tvättmaskinen tillsammans med plagget du vill göra svart. Är så trött på att köpa svarta jeans som blir gråa och tråkiga efter 1 eller 2  gånger i tvätten. Vet inte hur många nya svarta jeans jag köper, dyra och billiga, bara för att komma fram till att alla blir helt dassiga nästan direkt. Mamma köpte hem färg och sen salt som man också behöver till, och jag tror det går hur bra som helst att hitta det på Ica eller något liknande. 

Har dock tyvärr redan lyckats slänga paketen så kan inte tipsa er om exakt vilken. Smartass?! Kostar ungefär 100:- så det är ju billigare än ett par nya jeans i alla fall! 

Nu gör inte ljuset och färgen på bilden riktigt rättvisa för hur dom ser ut i verkligheten. Men det blev bra enligt mig i alla fall, ser precis ut som när jag köpte dom!
 

Bloggar som jag följer:

Emms som bad mig att tipsa och länka lite bloggar som jag är inne på nästintill dagligen. De 3 översta är mina absoluta favoriter. Men ibland kommer jag in på vissa speciella bloggar och blir jätteinspirerad och kan sitta i evigheter och bläddra hur långt bak i historiken som helst, och sen bara "poff". Så klickar jag ner, det går ett par dagar och sen har jag ju såklart glömt vilken blogg det var jag var inne på. Grymt irriterande. Menmen, här är i alla fall några. De flesta handlar om mode (såklart!) och 3 av dom är från STIL gänget. Brist på manliga bloggar, så ni får gärna tipsa tillbaka om ni vet några bra?!
Enjoy.

http://nyheter24.se/modette/angelicablick/
 
http://hanapee.com/
 
http://colorelle.se/
 
http://idavendela.blogg.se/
 
http://fashionbyelin.blogg.se/
 
http://kanal5.se/andreaswijk
 
http://pacemakers.blogg.se/index.html

Vitt, grönt, svart och tankarna på farmor

Sitter just nu på en överfull buss på väg till skolan. Glad att jag hoppar på så pass tidigt att jag slipper stå upp. Tycker det är konstigt att det är så många som tar den sena bussen. Man brukar väl inte börja sent på måndagar väl. Eller?

Hamnade i alla fall bredvid en dam som är läskigt likt min farmor. Sättet hon nyfiket försöker lista ut vad jag håller på med på min lilla skärm och på sättet hon sitter med händerna i knäet. Attans vad jag började sakna min farmor nu! Får hindra impulsen att vila mitt huvud mot hennes axel.. aah.. haha. Tror det kunde ha blivit en aning pinsamt!

Körde i alla fall på vitt grönt och svart idag, enkelt! Samma skjorta som jag köpte i blå på hm, fast i grön då. Tvungen att ta på mig ett par vantar när jag stack hemifrån, med tanke på att det är så kallt, blev rätt coolt med skinnvantar!