Lastad och klar!

Lastat bilen och packat klart allt inför en efterlängtad folkracetävling imorgon! Just nu har jag mest lust för att skita i alltihop och låtsas va sjuk eller något, ni anar inte hur sjukt nervös jag är! Ångest....
Måste gå och lägga mig redan nu för att orka gå upp och köra här ifrån kl halv 5 imorgon bitti, kommer ALDRIG kunna sova??!?!?!

todays



Körde på en vårig-look idag med en långkjol från förra sommarn.
Tillsammans med en kort vit skjorta och en jeansjacka.
Wunderschön!

MUST HAVE

Dessa ska inom kort beställas. Så SJUKT snygga. Måste verkligen ha nya skor nu med tanke på att mina andra favvisar har gått i sönder (suck!).

Cirkus

Mamma, Caroline och jag hade fribiljetter till den lilla cirkusen i byn. Känns som det var evigheter som man var på cirkus så det var faktiskt riktigt kul!



Today is a good day


When you wish upon a star..

Uppifrån: Månen (haha), Jupiter och Venus. Jag tycker det är grymt coolt att man kan se dem så tydligt, även om de har gått att se ett tag nu. Doooock, ser man inte så bra på den bilden jag la ut... Men ändå ballt!

Häst är bäst, heheh

Varit en runda i stallet ikväll också, älskar tisdagskvällarna på grund av det!  




Småkär

I den här outfiten. Eller egentligen i alla hennes outfits! En av mina favoritbloggare, idavendela

Om 1 vecka...

Körde lite med bilen tidigare ikväll, tänkte att det kunde kännas skönt att ha kört lite inför nästa helg. Jag är så sjukt nervös men det ska det bli grymt kul att få köra på riktigt! Det är allt som allt 189 som är anmälda inför Laholm i helgen, så det kommer bli en ganska lång dag! Hoppas på fint väder bara! 

Trädgårdsfix

Som sagt. Så har jag jobbat och kämpat i trädgården nästan hela dagen! Sommarkänslan som infinner sig är underbar! 



Härliga söndag

Har ni haft en bra helg? Det har jag haft i alla fall! Caroline åkte precis hem, och nu tänkte jag gå ut i trädgården och göra fint för att överraska mamma när hon kommer hem. Känner att jag är på sånt humör idag, "göra mamma glad" - humör, så får passa på! Går ju inte att klaga på vädret heller precis, så tänkte byta om till sköna skitkläder, sätta upp håret och koppla högtalarna så jag kan höra musiken i trädgården, ska inte ägna en tanke till på att det är måndag imorgon!


FEEEST!

Drar och firar Maja och Clara nu, hinner inte lägga upp någon bil på hur jag ser ut men vi hörs senare! Puss

Grillpremiär

Var först nere en runda med tjejerna och spelade fotboll, sen grillade vi och åt i vårt uterum. Härligt att kunna sitta utomhus igen! En massa tända ljus, bra musik och god mat, alltså en grymt mysig kväll!







Älska fredag



Saknad vän

En bild på en av mina bästa tjejkompisar och mig sen i somras. Hanna heter den här fina tjejen, en barndomsvän som jag nämner allt för sällan. Satt och bläddrade bland en massa bilder igår, ni vet som man gör när man känner sig lite less på allt och saknar tiden som var förr. Jag brukar känna så i alla fall och då går jag i genom hur många bilder som helst. Så fick jag upp den här bilden och så kom jag och tänka på hur längesen det var jag träffade Hanna, och då menar jag inte de små stunderna vi passerar varandra i skolan utan "på riktigt" träffats för att umgås. Och då kände jag en så stark rädsla, eller kanske inte rädsla utan mer panik över att vi kanske håller på att glida ifrån varandra, trots att jag trodde att det aldrig skulle kunna vara möjligt. Så jag skrev snabbt ett inlägg i hennes logg för att försäkra mig om att vi fortfarande är som vi brukar vara. Å självklart är vi det, Hanna och Amanda, *Skandic-klubbens* enda och hederliga medlemmar. Visst är det så att vi kanske en dag kommer glida ifrån varandra, även om jag har svårt att tro det, eller ens vill tro på det. Men jag ska i alla fall ta tag i det här och se till att vi tar igen lite missad tid! Hon är trots allt en av de bästa jag vet 

FOOTLOSE

Bakade kladdkaka och kollade på den här godingen med Isabell ikväll. Dock missade hon slutet för att hon blev för trött och gick och la sig. Nu ska jag gå och göra henne sällskap! Haha Godnatt! 





H A P P Y

Har inget speciellt att skriva om idag, förutom att jag känner mig grymt glad för tillfället! Så här får ni ett stort smile uppkastat i era huvud. Hoppas det smittar på er som är sura! Mohahahha...

Bigbrother och chokladpudding

Myser lite med Isabell framför datorn, lugnt avslut på en ännu lugnare söndag!

FREDAG

Vet inte om jag har sagt det, men vi har varit lediga idag. Grymt skönt med extra lång helg! Gick ner till byn med Caroline för att handla lite frukt och choklad till vår chokladfondue som vi har mumsat på nu ikväll.  Senare kom Isabell över en runda och kollade på Dirty Dancing med oss, klassiker! 







Hemma hos Emma

Härlig dag idag, gick en runda i det fina vädret i morse. Jag och Emma tog även årets första dopp i ån, kallt? Jotack!





Kan inte sova.. snyft..

Sorry bloggen! Har mått halvkasst hela dagen, feber, förkylning och grym huvudvärk. Så har verkligen inte kunnat mana mig själv till att blogga om något speciellt. Jag är i alla fall ledig imorgon, ....underbart..... Nu börjar jag få lite smått panik när mitt huvud känns som om det ska explodera och allt jag vill är att kunna sova...

VECKANS HOROSKOP

Oxen 21/4-21/5
Du tar din karriär på stort allvar och i det sammanhanget letar du efter mer kreativt utrymme. Det är viktigt för dig att det är du som skapar din framtid, att det inte bara handlar om omständigheter och slump. I övrigt handlar det mycket om kärlek och relationer just nu.

Tvillingarna 22/5-21/6
Två riktigt fina veckor för nöjen, glitteroch partyliv ligger framför dig. Passa på att slappna av lite och unna dig att njuta av feststämningen. Kanske kan en resa utgöra pricken över i:et. Du träffar också en hel del intressanta människor. Vissa kan med tiden bli dina nära vänner.

Kräftan 22/6-22/7
Kärlekslivet fungerar bra men vissa andra relationer krånglar. Du drabbas av griniga släktingar, sura grannar och vänner med orimliga krav. Det känns dystert vissa dagar men oftast lyckas du hålla fast vid en positiv och problemlösande inställning, trots allt tjafs.

Lejonet 23/7-23/8
Din ekonomi utvecklas åt rätt håll och du kan dessutom göra flera fina fynd, särskilt om du är ute efter lite dyrare saker. Men mest handlar det ändå om nöjen och vänner. Du är sällskaplig och riktigt sugen på nya upplevelser. Kanske passar du på att förnya din stil en smula också.

Jungfrun 24/8-23/9
Rent praktiskt känner du dig ganska stressad. Du har för mycket att göra och dessutom dyker det ideligen upp knepiga valsituationer av olika slag. Ditt kärleksliv fungerar bra ändå och ger dig lite andrum, men övriga relationer hinner du inte med. Dina vänner är ganska förstående.

Vågen 24/9-23/10
Det blir dina val som avgör. Antingen har du två vilda veckor framför dig med fulla av impulsivitet och spontana infall. Eller också låter du vardagen regera och då händer ingenting speciellt. Det är tråkigare men ger dig chansen att hinna med alla småsaker som blivit liggande.

Skorpionen 24/10-22/11
Det är tur att du har gott om energi och framåtanda just nu, för det behövs. Du har mycket att göra på jobbet och privat dyker det också upp nya saker att ta tag i hela tiden. Samtidigt är ditt kärleksliv inne i en turbulent period, vissa dagar är underbara och andra är raka motsatsen.

Skytten 23/11-21/12
Du känner dig en smula hängig och du längtar efter att våren ska komma igång på allvar. För att få lite mer fart på tillvaron satsar du på nöjen och vänner. Det är en god idé, allt som får dig att slappna av och skratta hjälper dig att hitta nya krafter. Sena nätter lönar sig just nu.

Stenbocken 22/12-20/1
Full fart på alla plan. Du gör ingenting halvhjärtat, så fort du blir inblandad är det högsta tempo som gäller. Vissa vänner uppskattar inte det här, de kan känna sig överkörda eller helt enkelt bortglömda. Trots kritiken är du själv mycket nöjd med både din insats och dina resultat.

Vattumannen 21/1-18/2
Just nu handlar det mycket om pengaroch prylar. Du satsar hårt på livets mer materiella sidor och det lönar sig – du kan både krympa dina utgifter och förbättra dina inkomster. Även när du shoppar gör du fynd. Mer känslomässiga frågor får vänta till en annan gång. Ont om romantik.


JAG ÄR FÖDD I FISKARNA! DETTA LÅTER JU INTE HELT FEL. SPECIELLT INTE DET SISTA!!  ↓↓ :D

Fiskarna 19/2-20/3
Du är oerhört energisk, idérik och kreativ. Just nu kan du åstadkomma nästan vad som helst, och du har medvind i alla sammanhang som rör karriär eller studier. Dessutom är din ekonomi på väg åt rätt håll och du kan börja fundera på lite dyrare saker som du vill investera i, framöver.

Väduren 21/3-20/4
Två fina veckor för nöjen och äventyr väntar. Det är dessutom precis vad du behöver för att känna att livet har den rätta kvalitén. Du vill träffa folk, ha roligt, uppleva nya saker. En resa skulle sitta fint, du trivs allra bäst i exotiska miljöer. På hemmaplan lockar allt som är tjusigt

.





 


 


 


 


 


 



 

 


 

 


 



 

 

 

 

 



 






E G O . . .


Helt. Slut.

Hej!
Det har varit en väldigt stressig dag, det brukar vara så på tisdagar. Efter skolan drog jag upp och körde ett vattengympa-pass med Caroline (tant-varning, hehe) innan min handbollsträning. Sen bytade jag om till ridkläder och åkte direkt till stallet och hade ett svettigt dressyrpass i ytterligare en timme! Känner mig nöjd faktiskt, speciellt med tanke på att jag precis har ägnat en timme åt att plugga till NP i fysik som vi ska ha imorgon!  



Ute och går i det fina vädret

Med mina favvo-skor, som jag flitigt har använt hela hösten och vintern. Även om de börjar se ganska slitna ut så tycker jag att det är det som gör dom så snygga! Det är ett par Clarks som jag köpte i på nilsons i Lund för 1000:- i höstas. Har nog aldrig blivit så nöjd med ett par skor!




PARDEEEY

Ett gäng taggade tjejer på väg till maskeradfest! Roligaste reaktionen av alla som såg oss var nog när två mindre barn ropade förtjust: Mamma, mamma! Titta, det är Pippi! Det är Pippi! Haha, vi fick en del blickar på tåget också. Men kul var det! Ballongerna var till Carolines utklädnad som vi fick fixa när vi kom fram till festen, hon skulle föreställa en vindruvsklase.. Kan ju avslöja att det kanske inte var världens smidigaste utklädnad att sitta och röra sig med, men bara Carro som skulle kunna få en sån idée!

Fick inte så mycket bilder från själva festen dock, men med trevliga människor med coola utklädnader så blev det verkligen lyckat!



Kul att jag alltid ser ut som världens *jätte* tillsammans med de andra ↑










Bilmek, färdig för start!

Fixade lite med bilen i lördags. Tog bla ur drivaxlarna och lite annat som jag ska ha med som reservdelar. Eller det var ju inte jag som skruvade ut grejerna ur den röda (försöker va med och lära mig så mycket som möjligt!) men jag kunde i alla fall byta framdäcken och finputsa den lite, hihi. Nu är den så gott som färdig inför debutant i Laholm  och efter det påskracet i Tomelilla, så sjukt taggad! 









Kvalitetstid med mina goingar

Åkte in till Lund efter skolan med tjejerna, shoppat lite och sen inhandlat det sista inför utklädnadsfesten imorgon. Kommer bli grymt! Jag handlade även lite smått. Ops... hade jag verkligen pengar till det? Svar: Nej. Men köpte speciellt ett par byxor och en urläcker kläning som jag tror kan va snygg sen till sommaren! Ska lägga upp bild så fort som möjligt så får ni se. 





På en torsdag

Tacos till kvällsmat.. kändes verkligen som fredag! Haha, ändå rätt sjukt hur vissa maträtter på något sätt har bestämda dagar. Så är det i alla fall i vår *svensson-familj*!


VILL. INTE. GÅ. UPP.

Snälla. Säg att jag slipper..

Ops. Glömde ju berätta...

...om min och Isabells tältning! Kallt? Nej bara en sådär 6-7 minus...








BRILLZ - CHECK

Idag har jag haft världens skönaste och vårigaste kläder på mig. Letade fram syrrans byxor som hon köpte i Spanien i somras och matchade det med en stickad oversize tröja. Kanske inte precis värsta mode-outfiten menmen, ljusa fina färger till en härlig vårdag kan inte bli fel!  





STOPPA KONY


KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.

Ägna en halvtimme till den här filmen, det är absolut värt det. Ni kan läsa mer om projektet här.


GÄSTBLOGGARE

Trött tjej

Precis hemkommen efter träningarna och känner mig helt slut! Skolan tar verkligen kål på en, har så sjukt mycket att göra nu. Även om redan två prov och en redovisning kan prickas av på listan för den här veckan så känner jag mig knappast lugnare. Jag hatar verkligen att plugga, är så grymt lat när det gäller det. Men turligt nog så har jag inte så svårt för skolan och mina betyg är faktiskt rätt bra trots allt! Aja, nu ska jag gå och ta lite ricinolja i håret, skumma upp ett bad och läsa lite. Ta igen den här stressdagen. Hörs sen  


BIG CITY LIFE - cover by amanda TILL EMMA!!


Sitter hemma hos farmor och farfar (skulle egentligen gjort något annat ikväll men det blev ändrat i sista minuten :(...) och underhåller mig själv lite med webcamen. Hur kul som helst! Detta kan va den femte videon jag har gjort ikväll men bestämde mig för att tillägna den här till min kompis Emma! Detta råkar vara en av hennes favoritlåtar...

Visst e jag söt?????


Fredagsmys

Det två mästerkockarna (jag & isabell, duuh?..) fixade kycklingsallad till fredagsmat! Kände oss som ett par på 30 år när vi stog där i köket och sjöng med till dansband på stereon. Haha! Nu har vi precis satt upp ett tält i trädgården och vi planerar att sova där över natten, vet inte riktigt hur vi tänkte när det ska bli upp till 7 grader kallt i natt... hmm. Men ni får hålla tummarna på att vi överlever natten! Nu tänkte vi sätta på en bra film och fortsätta vår mysiga fredag! PEACE OUT













Detta som kallas flowerpower??

Mina fina blommor som jag fick av Isabell på min födelsedag blev lite ledsna när jag glömde bort att ge dom vatten. Blommor har aldrig varit min grej riktigt... hehehe




MEN...
Så gav jag dom vatten...och så vips! Så reste de sig! Konstigt nog så blev jag grymt glad?! Jag menar, vilken 15åring blir glad över ett par blommor???? Hihihihihihi