THIS YEARS LOVE



favorite, Godnatt. ♥

du är det finaste jag vet


Tja! Isabell var en sväng hos mig efter skolan, åt mumsig kladdkaka som mamma bakade igår och snackade en stund. Lika trevligt som vanligt! Nu tänkte jag byta om till träningskläder och dra och träna. Inte hemma förrän lite senare & då blir det nog lite Isabell till. G R E A T ♥  





FILLED WITH WEIRDNESS


HAJ! Tilllbaks från den satans fjällen nu, bilder kommer senare när jag har återhämtat mig. Nu ska jag kolla film resten av dagen och njuta av att vara hemma. Och att det inte är någon skola för min del idag. Men så att ni inte tror något annat, jag har haft en bra vecka!
kram sålänge ♥  





SWEEP ME OFF MY FEET




PACKAT OCH KLART


Packat och hmm.. nästan klart! Haha, packa har aldrig varit min starka sida men det löser sig alltid till slut. Imorgon tar vi och min kära klass tåget till Härjedalen(?), äh vi säger fjällen istället. Tar bara en sådär 12 timmar.. Men ett stopp i huvudstaden hinner vi i alla fall med på vägen upp. Sen är det vandring som gäller! 6 hela dager med en enoormt tung ryggsäck på ryggen, och då menar jag verkligen enormt! Men det ska faktiskt bli riktigt kul, kan ju hoppas att lite av sommarn finns kvar där uppe så får man kanske lite bränna på köpet.

Men jag tar med min söta lilla digitalkamera, så får se om jag kan knäppa några bilder i alla fall. Lovar dock inte att lägga ut dom, tror inte vi kommer se såå hemskt fräscha ut om jag säger så. Hehehehehe

Now to the bad news.. Kommer inte kunna blogga på en vecka! Inte ens från mobilen för den är inte lönt att ha med sig. Men kommer slänga mig framför datorn när jag kommer hem. Promise!

Nu ska jag duscha för (kanske) sista gången på läääääänge?! Jäklar vad jag ska njuta!!!!!!
Ha det för jäkla bra!
kram amanda ♥



PANNKAKOR KAN OCKSÅ SE OLIKA UT

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!
Måste erkänna att jag är ganska grym på att laga pannkakor. Gjorde det idag, och tyckte det såg rätt fräckt ut att de blev så olika. Really deep shit, I know! Hahah
Nej nu ska jag plumsa ner i sängen.

kram amanda ♥   


UPP OCH NER

Hej världen! hello träningsvärk...
Jo, jag har duktigt med träningsvärk går runt som en liten tant och jämrar mig. Men det är ju det som är mening med träning, att det ger något så jag ska väl inte klaga! Och på tal om träning har jag precis blivit färdigpackad inför träningsläger hela helgen. Sounds great, right???
Som ni kanske förstår blir det ingen uppdatering under helgen, meeeeeen men ni får ha en superskön helg, och tänk på mig när jag springer och svettas!

hehehehehhe



BREAKFAST


mmmmmmmmm... 




NYA HEATON COMING THROUGH


Erica i mitt rosa headset. Verkligen matchande med läppglanset måste jag säga.
Hon ser ganska entusiastisk ut.. Vem vet om hon kanske blir den nya HeatoN, kanske grymmare till och med????
Ja JAG tycker i alla fall att hon är rätt söt, men jag antar att det ligger i familjen.. hihih

ÖVNING GER FÄRDIGHET


Hej på er! Varit hemma nu ett tag, men var som sagt ute och gick en ganska lång runda med Emma innan. Stannade hos Hanna en stund sen. Jag fick för mig att rundan vi skulle gå inte var längre än 4-5 km, vilket inte är alls långt ju. Men när vi redan gått typ 3 km står det att det är 7 km till S Rörum där Hanna bor. Så det blev typ 1 mil istället. Great?! Menmen, om det ska vara till någon nytta så var det nog lika bra. Dessutom tänker man inte på det när man går, fast vi blev rätt blöta ett tag. haha!

Ska dra och träna nu om en halvtimme, innebandy träning. Så ni får ha det bra, och jag bjuder på en söt bild på mig och Emma. kraaaaaaaaaaaaaam  ♥



GOD MORGON


Nu ska jag och Emma ut och gå. Vi hörs senare! Kram amanda ♥

AND HERE COMES A FAVORITE


IT´S ALL ABOUT WHO YOU ARE


Hello people!
Nyduschad & fin, men fruktansvärt trött. Gick upp 6 och jobbade till 4, sen två timmars träning nu ikväll.
Orkar inte skriva mer, haha nej men ha en bra kväll! kram mandyyy

ps: vet att musiken från mitt bildspel kommer igång varje gång man går in på bloggen, störigt! men vill ändå inte ta bort inlägget... hmm ni får stå ut sålänge!











GÅRDAGENS SHOPPING


Hej igen! Mamma och jag var en runda i Lund igår och shoppade lite. Handlade mest en massa grejer till fjällvandringen men lite "verkligen behov av- kläder" blev det också.
Me love shopping, BIG TIME!
Så lägger upp lite dåliga mobilbilder den här gången också, vad hade jag gjort utan min mobil egentligen?? 













GRYMT GRATTIS TILL FÖDELSEDAGSGRISEN


Bättre sent än aldrig, det är väl så man säger? Isabell fyllde 15 år igår, vilket vi lär få höra ett tag framöver skulle jag tro, haha.
Nej men vi firade Isabell med en tjejkväll skulla jag vilja kalla det hemma hos henne. Åt en jäkla massa, och snackade skit. Hur mysigt som helst! Så nu vill jag bara säga tack för igår och grattis till en av mina bästa vänner, älskar dig Isabell ♥

Och tycker ni ska kolla på hennes blogg: http://isabellsvarld.bloggplatsen.se/















EMMA KVÄLL ♥


Hej snyggingar!
Emma är här ikväll, tagit lite bilder och kollat på twilight new moon. Var nästan tvunget eftersom att Emma aldrig sett den, hur hon nu kan lyckas med det?! Men i alla fall, nu ska vi ut och testa ett tält som vi ska ha med oss när vi fjällvandrar. Får ju se hur det går! Kan lägga in lite fler bilder imorgon kanske, orkade inte ladda upp dom nu.

sov gott - kram amanda ♥

ENORMT MYSSUGEN, SÄLLSKAP NÅGON?



Säkert att du inte vill hålla mig sällskap? JA. Jaha, nänä då blev det visst bara jag igen.

Vilken film vill du se idag Amanda?
Hmm, jag vill se den du vill se. För jag tycker allt som du tycker.
Ah men då vet jag! Amanda, vi kollar på sex and the city 2.
Nej allt utom den mena jag!
Åhh okej.. men twilight blir väl bra?
Nej allt utom den, sex and the city och alla andra dåliga filmer.
Men! Vilken vill DU se då Amanda?

EN DEL AV DET FINA



Bjuder på lite härliga bilder från den här sommarn! wonderful ♥


DET MESTA REGNAR BORT


Hej på er! Har haft en bra dag, tagit en del bilder med Isabell och hunnit med två träningar. Gött att träningarna börjar rulla igång ordentligt nu igen. Behövs verkligen! Men det känns i kroppen, lagom med härlig träningsvärk börjar redan kännas av, kommer inte komma upp ur sängen imorgon... haha nja kanske överdrev lite, hehe

Sommaren är kort, det mesta regnar bort... Kom att tänka på den innan idag, och jag kan inte riktigt fatta hur snabbt den här sommarn har gått, visst jag har hunnit med en hel del men bara tanken på att jag faktiskt börjar skolan nästa vecka. Helt sjukt ju?! Och det är såå typiskt Sverige att det ska regna när man som allra mest hade behövt solen nu de sista dagarna. Menmen, thats the way it is!

Här är i alla fall några av bilderna som blev knäppta idag, orkade inte vara jätteseriös med kläderna idag, men tycker vi är rätt charmiga, right? Nu ska jag bums i säng, och sova som aldrig förr.

kraaam amanda ♥


dessa två sista bilderna, är mina favorites

THE START OF SOMETHING NEW


Inviger den här bloggen med en låt,  Tyler Hilton - You´ll ask for me.

Känns bra att börja från början nu, fräscht och nytt. Vill ni kolla på mina gamla blogginlägg på min förra blogg så finns länken HÄR.