Tältet är på plats!

Nu är tältet uppe i trädgården, pust. Fick kämpa ett tag innan vi väl fick upp det. Tanken var inte att jag skulle ha ett så stort tält, men jag hoppas verkligen att festen kommer att vara värd allt slit vi hade för att få upp det ;) 
Supertaggad inför valborg nu i alla fall! Saknas bara lite bord och stolar och sedan är det bara till att köra. Kommer bli grymt! 

Piercing!

Åkte in till Malmö idag och piercade naveln, har velat göra det nu ett tag men har aldrig tagit tag i det och bokat en tid. Men idag så, äntligen! Det kändes knappt, hehe. Nej men jag tyckte att det blev rätt bra, vad säger ni? :D

Folkrace påskracet Tomelilla

Lite bilder från helgens tävling! Påskracet som blev flyttat till denna helgen istället på grund av det dåliga vädret tidigare. Dåligt väder hade vi inte denna gången i alla fall! Stundtals strålande solsken vilket resulterade i en grymt härlig dag! Dock regnade det hur mycket som helst fredag kväll och natten till lördag, vilket gjorde banan väldigt blöt och svårkörd. Men som tur var så torkade det upp under dagen. 

För mig slutade allt på en andra plats i B-finalen vilket jag är nöjd med! I kvalheaten kom jag 2a, 3a och 4a. I det första var jag lite darrig på gasen och fick ingen jättebra start, som ni ser på första bilden så hamnade jag långt bak efter starten. Men sen körde jag upp mig till en 2a placering. I det andra två heaten fick jag jättebra starter men i sista heatet var där ett ställe som jag inte kunde få i växeln, vilket då ledde till en sämre placering. Men som sagt, 2a i finalen sen så jag är nöjd! Fick dessutom ännu en fin pokal att sätta på hyllan, hihi. 


 

If you want to be happy, be

Hej!
Det blev en bra dag idag med till slut. Jag har varit en stund med Isabell efter skolan, vi drog ut och sprang en runda och det var mysigt med lite sällskap för en gångs skull! Mycket mer motiverande. För övrigt har jag gått klädd i sommarkläder och längtat efter att få använda dem. Improviserade ihop en god kvällsmat lite snabbt, tyckte att det såg så fräscht ut, hihi ;) Jag har även försökt planera lite inför Valborg. Jag och en annan kompis ska nämligen ha lite fest här hemma med grillning och sånt, ganska kul hur många som helt plöstligt tycks bry sig om vad jag ska göra. Men! Tror det kommer bli riktigt mysigt, ser verkligen fram emot det.  På dagen ska vi in till Lund, känns nästan tvunget. Vad ska ni göra på valborg, börjat planera?
   
 

The color red

Livade upp klädseln med en röd blus igår. Blev väldigt glatt och vårigt, speglade delar av min dags humör. Nu blir det återigen nationella prov, wish me luck!

Från den ena sporten till den andra

Har hunnit med en hel del idag! Hade först avslutning med mitt handbollslag där jag fick diplom för säsongens skytt inom laget och efter det drog jag till stallet för en timmes ridning. Sen när mamma kom körde vi direkt ut till firman för att test köra bilen för att se så att allt funkade. Tre sporter på en kväll! Kanske inget så värst ansträngade men det är kul! 

Nu ska jag krypa ner i sängen. Känslan av att jag har lagt fram morgondagens outfit så att jag slipper tänka på det imorgon känns helt okej! Nu sparar jag lätt en halvtimmes sov-tid. Dock tänkte jag dra ut och springa imorgon också, har gjort det båda dagarna hitintills så varför inte fortsätta med det. Men vi hörs mer imorgon, godnatt! 

Galet bra!!!

Har haft den här covern på repeat i hörlurarna idag. Skaffade till och med iTUBE på mobilen för att kunna lägga till den i en spellista. Förstår inte hur jag har kunnat missa honom och hans musik, han är trots allt också från Hörby. Men i alla fall, helt grymt bra, älskar hans röst! Ni måste lyssna, gåshud på hög nivå...

Favorit byxorna

Första gången på länge som jag använder mina översköna byxor från Weekday. Passar bra med annat än tajta jeans när vi ska sitta två timmar och skriva nationella prov i svenska nu. Så hinner inte skriva mer! Men nu vet ni åtminstone vad jag har på mig, ;)


 

Tips på rumpövningar!

Det har blivit mycket om träning och så de senaste inläggen, men har gett mig fan på att börja träna ordentligt igen. Testade därför att göra ett rump och ben pass tidigare ikväll, finns hur många övningar som helst på internet som man kan få tips och hjälp ifrån. Slängde bara in några bilder på ett par av de övningarna jag körde idag, går antagligen lika nimt att googla det själva men här har ni i alla fall. Ett exempel som många kör med är 12-15 repetitioner och 2-3 set. Let's kick some ass! 




Höftlyft/rumplyft


Djupa knäböj/squats
 
 

Powerspark

Step-ups
 
 

Morgonrunda

Börjar inte förrän klockan tio idag så jag gick upp en timme tidagare och sprang en runda. Kändes lite mer motvilligt än igår kan jag säga men det är skönt nu efteråt. Jag tror dock att jag missbedömde tiden lite, har varit klar sen nästan en timme tillbaks så jag antar att jag inte behövde  gå upp så mycket tidigare.  Men jag hade nog ändå inte kunnat sova längre, vaknade först tio över fyra men fick tvinga mig själv till att somna om igen. Nu måste jag däremot packa ihop det sista och kila till bussen, blir gym direkt när jag kommer in till Lund sen. Ni får ha en bra dag! 

Åh, vilken underbar dag!

Vid middagstid drog jag på träningskorna och sprang en (enligt mig) hyfsat lång runda, det blev 7 km ganska exakt. Glömmer bort hur skönt det är att springa ibland, det kändes som att jag kunde ha sprungit hur långt som helst. Grym känsla! Sen när jag kom tillbaks, gjorde jag några styrkeövningar och tränade lite med gymsticken. Fick sällskap av både kaninen och katten också, haha. Det märks verkligen att vädret gör skillnad! 
Planerar för en springtur innan skolan imorgon, hur taggad tror ni att jag kommer att vara på det imorgon? ;) 


 
 

Lite nytt

Här ser ni en av träningströjorna jag köpte igår, köpte fyra till och lite annat men ni lär ju se det efterhand ändå. Men denna köpte jag på Gina för 299:-, grymt skön att träna i! 

Lycklig

Efter rundan till skroten igår så drog jag tillsammans med mamma och Erica in till Väla i Helsingborg. Har köpt lite nya träningskläder och underkläder, väldigt behövligt! Men gud så mycket fint det har kommit ut i butikerna nu, lite ångest. Jag vet tillexempel inte vad jag ska ha på mig till valborg, men jag antar att det helt kommer att bero på vädret.. Aja, det löser sig! Var förresten jättenära på att pierca naveln igår, men tyvärr hade han som gjorde det gått hem för dagen, så jag ska nog göra det i Malmö nästa vecka, tror det kan bli fint! Eller vad tror ni? 

Snart bil igen

Nu börjar vi få ihop min bil igen sen missödet i Fjärås. Var på skroten igår och hämtade de sista delarna som behövdes och satte dit dem, nu är det bara kylaren som ska dit och växellådan som ska svetsas på plats och sen ska den förhoppningsvis gå igång! Har redan börjat bli smått nervös inför nästa helg, då blir det tävling igen i Tomelilla. Hade varit kul om man hade turen på sin sida för en gångs skull!  

Jeansdag

Fräknig och go

Slänger upp en bild utav de jag tog tidigare idag lite snabbt bara. Bilden motsvarar hur jag känner mig, GLAD! 
Nu ska jag sova, blev mycket plugg ikväll så ska blogga mer imorgon. Godnatt!

Nästa stopp är Hässleholm. Va?!

Efter att jag stannade kvar i lund och gick den här handledarkursen för att få lov att börja övningsköra hade jag precis missat min buss som gick hem till hörby kl 20:10. Så jag tänkte att det ändå inte var någon brådska för att nästa tåg jag istället tänkte ta till höör gick inte förrän en halvtimme senare så jag bestämde mig för att gå till centralen och inte ta någon stadsbuss. För det var verkligen en fin kväll igår! Nästan 15 grader varmt fast att klockan var sent och det var hur mycket tjoande och glada människor ute som helst. Så härligt!

Nästa grej som jag måste berätta är att jag lyckades hoppa på fel tåg. Jag tyckte att jag hade varit hur noga som helst med att kolla var tåget gick ifrån och så vidare, men icke. Det gick i och för sig på samma håll men det körde liksom förbi Höör där jag skulle hoppa av. Så kom en kontrollant fram till mig och kollade biljetten: Detta tåget stannar inte i Höör. Nästa station är Hässleholm så då får du hoppa av och åka tillbaka.
Jag bara, jaha då får jag göra det ju. Så det gjorde jag och va om än mer noga än första gången och kollade så att det verkligen var rätt tåg som skulle komma på det spåret, och sen väntade jag 20 minuter innan det kom.

Kan ju säga att det är till 100% typiskt mig. Kunde inte sluta flina åt mig själv på hela vägen nästan, haha! Tycker det är skitkrångligt med tåg...

Men. Jag var hemma i samma tid som bussen annars skulle ha gått från Lund, så lite tjänade jag ihop trots omvägen till Hässleholm ;) 

Nya vrålåket

Jag och mamma var och hämtade hem en ny folkrace bil igår. Förhoppningsvis hinner vi bli klara med den andra bilen till nästa helg så tanken är att denna ska ut i maj någon gång. Den går riktigt bra så ska bli kul att se hur det går! Den är fullt startklar så det enda som ska fixas är att slänga på rätt färg på den. Ska avanmäla mig till Helsingborg som är nu i helgen, vill som sagt hinna få klart Audin först och sen är den banan rätt tråkig faktiskt. Så jag taggar om till nästa helg, då är det tomelilla som gäller!

 

Beauties

Har länge velat ha ett par träsandaletter och denna gången ska jag verkligen inhandla ett par! Passar till de flesta vår-outfiterna, speciellt sött till en sommarklänning när den tiden kommer. Gillar speciellt den stora till höger, bryr mig inte om att jag egentligen är lite för lång för skor med klack, jag vill också gå i fina skor! 

Band of Brothers

Precis kollat klart på sista avsnittet av Band of Brothers (igen!). Det är en serie om andra världskriget i 10 delar, grym är den! Jag älskar sånna här filmer, finns en liknande serie som heter The Pacific och den är också riktigt bra. Men den slår inte Band of Brothers dock. Ett måste att se!

 

 

Fast i soffan

Ligger i soffan och chillar, känner mig lite allmänt bossig och cool faktiskt ;) Nu tänkte jag och min onda nacke gå ner till sängen och lägga oss. Kanske sätta igång ett avsnitt av band of brothers serien också, den är verkligen grymt bra! :) Imorgon väntas gym på morgonen, ska bli gött! Men godnatt på er. 

Sista seriematchen spelad

Spelade match i Hässleholm idag. Sista matchen för den här säsongen, nu väntas tre veckors uppehåll och sedan börjar fys och intervall träningen inför sommaren. Matchen idag förlorade vi tyvärr med endast en avbytare på bänken. Vi spelade faktiskt bra, riktigt bra försvar i mellan åt men vi hade lite svårt med att sätta dit bollarna framåt och det är det vi förlorar på. Men det var en rolig match! :D 


 

Folkrace Fjärås

Ställde klockan på halv 3 imorse för att packa in det sista i bilen innan vi skulle köra till Fjärås. Det tar ganska lång tid att köra upp (ca 3 timmar) så det gällde att vara ute i god tid. 
Dock blev inte tävlingen riktigt som jag hade hoppats på den här gången. Första kvalheatet kände jag mig lite ringrostig och var inte riktigt med i starten, jag tyckte också att det var något som inte stämde riktigt med bilen, det var inte alls samma tryck i den som det brukar vara. Det visade sig sen att det var för att det var för lite bensin på den (hur man nu kan lyckas med det). Men det var inget större problem så med lite jävla anamma och med lite revansch känsla körde jag fram till plattan för att avverka mitt andra heat. Ser det röda ljuset skifta över till grönt och lyckas med en grym start. Håller i för allt vad bilen går på rakan, där en bil som är bakom kör in i bakdelen på vänster sidan som gör att jag och bilen ändrar riktning och på mindre än 2 sekunder frontalkrockar jag med ett räcke istället för att ha fortsatt rakt fram och sen svängt vänster i kurvan. Och det är också där allt tog slut. Kom på något sätt ut ur bilen som hängde med motorfästet uppe på räcket och kände mig lite skakis efter krocken. Efter det hämtades bilen ut med lastaren, och jag fick gå till ambulansen för en säkerhetskoll. Bilen var det i alla fall ingen ide med att börja meka med, generatorn är söder och oljefästet till motorn så den läckte ut en massa olja. Resultatet av detta var en besviken och arg tjej som hade/har dåligt samvete över att ha förstört sin mekanikers tävling eftersom att de råkade dela bil och han kunde inte heller köra mer. Jag har nu bestämt mig för att aldrig mer dela bil. I övrigt, mycket rolig bana som jag gärna hade velat köra mer än ett fullbordat heat på och det är riktigt kul att säsongen äntligen är igång! Även om den gärna hade fått ha en lite roligare början...

Är lite orolig för hur vi ska hinna få klart de två bilarna som står hemma, så vi letar nu efter en startklar folkrace bil som vi kan köpa illa kvickt. Är nämligen anmäld till tävling de två kommande helgerna också..  


 

Det var en fin dag idag

Solen sken och vinden blåste kallt, har lurat mig själv att det är varmare än vad det är ute. Det är nästan alltid minusgrader när jag går hemifrån men ändå envisas jag med att slänga på en alltför tunn jacka med alltför tunna kläder under. Det leder till att jag nästan konstant går och småfryser lite, rätt dumt faktiskt. 

Förresten. Detta är nog sista gången jag förklarar mig över att inte ha en bra och daglig uppdatering på bloggen, även om jag vet att det är vad som förväntas. Grejen är att jag vill blogga när jag känner att jag har något som är intressant och inspirerande att dela med mig av, inte när de enda bilderna jag har är på mina slitna skor eller på mina ben uppifrån (som ger dem ett smalare utseende än vad de faktiskt är i verkligheten), det vill säga som dagens inlägg. Tyvärr är det det enda som jag hinner med att dokumentera numera, mitt liv går egentligen att beskriva med tre ord, skola - träna - sova, ett schema som upprepas dagligen och som tar musten ur en. Så, med dessa väl valda ord avslutar jag dagens fattiga uppdatering och går till sängen och bäddar ner mig. Vi hörs när inspirationen flödar! Haha. Håll utkik ;)   

Hög på livet

Nu börjar (folkrace)livet igen

Ställt klockan hyfsat tidigt till imorgon, ska nämligen hinna gå upp och fixa fika och göra mig i ordning innan vi åker till Laholm. De som ska köra får förstås gå upp ännu tidigare! Första folkracetävlingen för i år, ska tyvärr inte själv köra denna helgen men helt galet vad taggad jag är. Ska bli så kul att vara tillbaka i en folkracedepå igen, något speciellt med det faktiskt! Spänningen, bilarna, folket och nervositeten! Blir helt nervös nu bara av att tänka på det. Det kanske är ganska bra att bara vara åskådare imorgon trots allt. Haha! Men som ni ser på bilden, så är min bil klar för start, det sista som ska sättas dit är bältet som vi var och köpte ordentliga gängor till häromdagen. Fick även en ny hjälm, nya skor och en ny balaklava av mamma, blev så glad! Kanske kan skryta lite mer om det sen i ett eget inlägg där det finns bilder med, hihi. 

Nu ska jag sova, tanken var att jag och Caroline skulle kollat på en film, men hon har visst redan somnat så tror vi skippar det. Hörs mer imorgon! Godnatt :) 

Dagens L00K

Såhär har jag sett ut idag. Iklädd min kappa från Zara och vita jeans så kändes det passande till dagens väder. Solsken! Tyckte det blev snyggt med det kakigröna till, bra kläddag helt enkelt. Hur har er dag varit? 


 

Running

Perfekt kväll för en springtur, drog ut vid halv 8 och då var solen precis på väg ner och luften började bli kallare. Var ett tag sen jag sprang en lång runda ute såhär, känns skönt att kunna börja med det igen, älskar det! 

Har egentligen lite mer att skriva om, men tar det imorgon istället, är alldeles för trött nu. Godnatt!

Biotips

Drog in till Lund med mamma för att se "The Impossible" på bio. Så bra, men så hemsk, är helt förstörd nu efter. Men lätt värt det  ^^ Se den!

Ni kan kolla på trailern här, för er som inte vet vilken jag menar. 

På cykeltur

Packade med oss bullar, varm oboy och cider, och sen hoppade vi på cyklarna och hamnade ute i Osbyholm på vår firma. Tanken var att vi skulle cyklat en bit till, till ringsjöstrand och fika där istället men det funkade lika bra där ute. Underbart väder så det kändes nästan kriminellt att stanna inne hela dagen. Vad har ni gjort för fint sista dagen på lovet?