Påskfirande omgång 2

Sådärja. Nu är påsken officiellt över för min del. Haft vår årliga påskmiddag med diverse lekar hos mormor igår och jag har bokstavligen talat gått upp 3 kg av allt mat. Galet! Ni kan också så resultatet av det på sista bilden... Men det var trevligt. Nu ligger jag hemma i sängen och tar det lugnt, har lust att hitta på något nu den näst sista dagen på lovet. Aja, ska i alla fall kila över till Isabell nu. Hörs kanske senare!

Party!

Bjuder på några kassa bilder från igår. Roligaste festen på länge faktiskt, glad att jag till slut ändrade mig och hängde på min kompisar, var inte tänkt så från början. Men kul var det, och tusan vad mycket folk det var! Kände en del sen innan men tror inte att jag hälsade på hälften av alla som var där. Dansade som bara den gjorde vi också, och med tanke på att jag för en gångs skull hade klackar på mig så känns det i fötterna idag. Trodde inte att det gick att få träningsvärk i tårna (?!), men tydligen! Så jag tackar för en grym kväll, skönt att slippa ta hand om allt för stora drama den här gången! 

Och julen varar än till påska

Så sant som det är sagt, om inte ännu längre. Snön vill bara inte försvinna. Suck! Förstår lite hela känslan med påsken, vid den här tiden förra året var det ju hur fint som helst. Firade i alla fall lite påsk i torsdags här hemma, ganska mysigt faktiskt! Vi går verkligen in för traditionerna och då är påsken inräknad, pickar ägg och gör fint i huset. Kul! Jag tog på mig min somriga långkjol som jag hade på en skolavslutning en gång och en virkad topp för att åtminstione återta lite av vårkänslorna. Idag är det påskafton, så idag ska vi på det igen! Haha. Glad påsk :) 

Käka käka käka. Frukt

Härligt häng ikväll. Har ätit en massa frukt och doppat i choklad och kollat på en bra film till det. Detta kan jag nog vänja mig vid, att vara ledig och kunna sitta uppe långt in på nätterna, helt OK. Förutom att Isabell drog hem för ett tag sen och förutom att Caroline somnade cirka 20 minuter in i filmen och fortfarande ligger på soffan och snarkar, så gör jag inte speciellt mycket. Funderar på att väcka Caroline och bädda ner soffan, lovar att hon kommer ha duktigt ont i nacken imorgon annars.. Hehe.  

Innan jag säger godnatt vill jag tipsa om en bok och en film baserat på boken. "The perks of being a wallflower" är rubriken och jag föreslår att man läser boken och sen ser filmen. Utan att ha läst boken innan tror jag att filmen lätt blir lite invecklad och långtråkig. Men tillsammans med boken, grym! Som sagt, ett tips! Godnatt! 

Woman problems

Någon som känner igen sig? 

2 nya till "bara ben" dagar

Här är de två underdelarna jag köpte på hm i måndags. Älskar dem! Båda sitter som en smäck, och kjolen kommer passa hur bra som helst till min mocka jacka som jag inte har använt på evigheter. Tusan vad jag längtar tills solen kommer fram ordentligt! 

Shortsen är från HM CONSCIOUS och är ett par korta shorts i vävd kvalitet. 249:-
Kjolen är som sagt också från HM. 249:- 

Ute på landet

För första gången på vad som känns som en evighet var solen fortfarande uppe när jag kom till stallet vid sju tidigare ikväll. Det brukar märkas så tydligt när årstiderna ändras på hur tidigt det blir ljust och tvärtom, tyckte att det såg så fint ut att jag var tvungen att knäppa en bild. Det är även fullmåne idag/inatt, vilket såklart också bidrar med en hel del ljus! 

Malmö i vårvädret

Tog bussen in till Malmö med Caroline idag, har verkligen varit härligt väder! Vi gick i affärer hur länge som helst, tog inte bussen förrän det hade börjat skymma igen vid sju, så var inte hemma i lilla Hörby förrän vid åtta, blev en lång runda! Men jag köpte tre plagg, ett par shorts, en kjol och en festklänning. Grymt nöjd! Saknas bara lite värme innan shortsen och kjolen kan användas... Allt är faktiskt köpt på hm, men kan ärligt säga att jag älskar den butiken, tycker verkligen att de har allt, till och med lite mer speciella kläder för en lite dyrare slant som inte alla går runt i. Perfekt butik enligt mig och hittar alltid hur mycket som helst på de hm butikerna i Malmö. 

Idag hade jag mina baggy-jeans från Monki, min systers linne från Zara och en skinnjacka. Tyckte att det blev en rätt chill outfit, byxorna gillar starkt. Det faktum att det går att använda conversen utan att frysa också gör verkligen vårkänslorna besvarade, äntligen kanske vi får lite vår trots allt! 



 

I'm back

Hej på er! 
Long time no see... Har spenderat den senaste veckan i sängen utan någon som helst ork. Blev dock tillräckligt frisk i helgen, eller mer exakt i lördags, och nu har jag haft det fullt upp! Men vad gör en liten paus, nu har jag massa att berätta och skriva om, har verkligen sett fram emot detta. Hihi! Nu har påsklovet officiellt börjat, första dagen avklarad, och den har jag njutit fullt ut av i Malmö med Caroline, bilder från det kommer i nästa inlägg. Förutom att jag har en del att ta igen i skolan från förra veckan så ska det bli riktigt gött med en veckas ledighet nu, finns ju inget som slår detta. Men nu ska jag ladda upp de andra bilderna, och sen gå och käka något, galet hungrig. Hej på er sålänge :) 

Lugn dag..

Godkväll! 
Drog bara till skolan för en lektion dag och kunde nog stannat hemma helt istället. Börjar bli sjuk, har mått lite halvkasst hela dagen och det var värst igårkväll. Eller ja, typ som ikväll, det blir alltid värst på kvällarna :( Hann i alla fall med en fika efter skolan med tjejerna, det har inte blivit något med träning eller så, så hemskt det känns. Vilket stör mig ännu mer eftersom att jag har lovat mig själv att inte bli en sån som får ångest så fort jag inte tränar, men det ger en verkligen dåligt samvete. Man vill ju inte tappa allt man håller på och tränar för! Får köra extra hårt när jag har frisknat till helt enkelt! 

Nu ska jag sova, jag ligger alltså i sängen och klockan är tio i elva. Vilket bevisar hur sjuk jag är! Så trött.. godnatt :)

Snart gäller det

Här vi henne! Eller honom (?), har inte riktigt bestämt mig för vad än. Hihi. Men pärlan! Börjar bli riktigt fin enligt mig, och speciellt jämfört med hur den såg ut efter sista tävlingen förra året. Har bytat framskärmar och svetsat ihop fronten och lagt på en ny huv. Har även bytat dörr och stärkt upp olika delar på bilen där det behövdes. Den har fått sig en helrenoveringen helt enkelt, jag tycker att den blev grymt snyggt! Speciellt hjulhusen där det är fastsvetsat armeringsjärn för att få en jämn kant. Men annars är det inte så mycket som återstår, vi tänkte sätta i en ny framruta idag och sen är det i princip bara målningen och isättning av den nya stolen som är kvar. Sen är den fit for fight igen, lagom sugen på att köra nu! Vill också poängtera att det absolut inte är jag som har klarat att göra allt detta på bilen, utan det är vår "mekaniker" som har gjort det, jag försöker bara att va med och lära så mycket jag kan.

Men vad tycker ni, visst ser den lite farlig ut?? 

Att inte göra något särskilt

Hej! Har varit lite kass med uppdateringen, men har inte känt för att tänka så mycket på det, har tagit det som det kommer och idag känner jag för att uppdatera er lite. Det är så himla skönt att ha oplanerade helger ibland, blir lite förvånad över mig själv för att jag annars brukar hata att inte ha något planerat och att se fram emot men just denna helgen har det varit riktigt skönt. Jag var i och för sig på en fest i fredags med ett par kompisar men det var inget särskilt. Igår däremot hade både jag och mamma inget speciellt planerat så vi drog ner i byn en runda och fikade och gick lite i de få butiker som där finns. Hur mysigt som helst! Efter det körde vi ut och tittade till folkracebilen som jag även ska ut och fixa lite på idag, och sen ringde vi till min mormor och morfar och frågade om inte vi kunde komma ner och umgås lite. Spontant och hur trevligt som helst! 

Är förresten också en ägare av iPhone 5 nu, verkligen på tiden med en ny mobil, känns grymt! 

Bra start på dagen

Stripes

Hade på mig min fina kappa från Zara idag! Älskar den, så himla nöjd med den. Ni kommer förhoppningsvis få en bättre bild sen, men än så länge får ni nöja er med min outfit från mitt perspektiv! Hm, vad ska man klä på sig imorgon?

Plugg på altanen

Gick ut och satte mig med matteboken på terassen, lindade in mig i filtar och njöt en stund av att solen tittade fram. Lyckades även med att göra en mindre god smoothie och skiva lite apelsin. Hihi.

 

Trotsar kylan

 
Godkväll! 
Precis hemkommen efter skolan och en runda på gymmet, var ju inte ledig idag som resten av lunds gymnasieskolor tyvärr. Men har avklarat ett prov och pluggat en del matte inför nästa prov på onsdag, så det var någon nytta att gå dit i alla fall! Hade på mig mina skinnbyxor, en vit skjorta och min nya gråa tröja från bikbok idag. Till det hade jag också mina nya converse, känslan med nya skor kan vara något av det bästa som finns! Nej men den var en väldigt skön outfit, även om det var lagom kallt, men om inte våren vill komma fram än så får man åtminstione låtsas att den gör det! 

 

Mysdag

Sov länge, fixade oss och drog in till Nova en runda för att käka och kika lite i affärer. Jag inhandlade ett par nya låga svarta converse (äntligen?!), Isabell hittade ett par jeans och morsan handlade strumpor, haha ;) Blev en lyckad och lagom runda! Nu ska jag sova, vi hörs imorgon, kram!  

 

Söndagsplugg

Förstår inte hur lärare kan ha så lite empati för oss studerande när de sätter ett fett prov på en måndag. Jag menar, vad tror det egentligen? Tror det seriöst att vi inte har något bättre för oss än att sitta och plugga under helgen, helgen som är de enda dagarna där man kan slippa oroa sig för allt som ska göras de kommande dagarna och veckorna. Blir så arg, det är inte okej. Nu kommer ett prov som jag måste prestera bra på säkert gå  åt helvete. Men. Sen är det förstås typiskt mig att komma på det dagen innan, har ju inte aaalls haft två veckor på mig... Så egentligen får jag ju skylla mig själv, suck... Wish me luck!

Såhär brukar jag plugga, hur gör ni? 

Tillökning i garderoben!

Lite av det jag inhandlade i fredags. Två vita linnnen från hm trend och ett par boyfriend jeans från Monki. Super nöjd! Älskar det tunna axelbanden på det översta linnet, tror att linnet passar bra till min skinnkjol, vilket kommer bli perfekt till sommaren som snart ska va här. Åh vad jag längtar!

Småkär

Två av klänningarna som jag testade i Malmö igår. Den tajta röda är från hm och den vita är från zara. Föll verkligen för båda två, men jag har inte riktigt kommit fram till när jag ska få chans att använda dem.. Men jag är grymt sugen på att få ha båda två i garderoben, så när min ekonomi har blivit lite bättre efter shoppingen igår så får jag se om de finns kvar. Håller tummarna! Men vad tycker ni? Ser jag inte grymt sexig ut i den röda? Hehe

The morning’s on it’s way, our friends all say goodbye

Bjussar på två låtar som jag tycker är väldigt mysiga att lyssna på. Helt klart trall-vänliga låtar, perfekt på bussen. Cred till James Blunt, schysst av honom faktiskt. 


iv

När man sträcker sig, så ser man hur lång madrassen är

Jag just nu. Sitter i köket med datorn och surfar runt lite, men ni vet hur det är när man håller på med en sak och somnar. Man läser och försöker verkligen koncentrera sig och helt plötsligt märker man att ens ögon är slutna och det som skulle skrivas har blivit en enda röra. Så är det för mig just nu. Eller, så är det för mig alltid och det har varit så hela dagen. Detta inlägget har nog tagit en 10 minuter extra bara för att jag inte kommer någon vart. Haha! 

Nej jag har faktiskt inte sovit en enda timme inatt, sov över hos en kompis och vi kunde omöjligt somna när vi väl la oss. Vips så var klockan 6 och det var endast en timme till det att bussen gick. Så jag är verkligen frånvarande idag! Men istället för att jag sitter här och sover så ska jag kila till sängen och krypa ner, tusan vad skönt det ska bli! Hihi!


Retur

Ni kommer säkert ihåg den vita kappan från Issue 1.3 och Dr. Martens skorna jag beställde förra veckan? Annars kolla mitt gamla inlägg om det här. Fick hem kappan för någon dag sedan men det har blivit retur på den idag faktiskt. Jag hade väldigt svårt att bestämma mig för om jag skulle behålla den eller inte, jag tyckte om att den var så speciell men jag är rädd att jag inte hade använt den tillräckligt för att det skulle vara lönt att lägga pengar på. Men. Vitt är ju så snyggt! Så försöker leta efter en annan vit kappa. Lutar mot en från zara, attans vad fin den är...

Here we go again

Godkväll! Festen igår var lyckad, och dagen idag har varit världen härligaste. Spelade match som vi vann med 22-13 och det gick riktigt bra för min del också! Har ett fåtal bilder från igår, som jag ska försöka lägga upp. 
Nu ska jag sova, hoppas på en fin dag imorgon också! Våren är kanske äntligen här till slut! Godnatt :D

Det vankas gille

Sådärja! Klar med dukningen, pajerna och salladen. Nu ska jag gå och göra mig färdig, sen saknas det bara lite mörker och trevliga vänner! Kanske lägger ut en inlägg på hur jag ser ut senare, om jag får tid. Annars så hoppas jag att ni får en bra kväll!


Bra start på dagen

Heeej underbara människor!
Steg upp ur sängen cirkus 8 imorse och tog en springtur i det fina vädret. Åh som jag har sett fram emot att kunna börja springa ute igen! Det var det härligaste jag har gjort på länge, och perfekt om man känner sig lite seg, brukar alltid piggna till efter lite motion. 
Fram tills nu har jag nästan gjort klart allt inför ikväll, kommer 17 festsugna kompisar hit ikväll som ska fira mig lite i efterskott. Städat, dukat och förberett. Börjar bli lite rastlös över att inte veta vad jag ska göra nu, men jag vet att jag ändå på något sätt kommer lyckas att få bråttom senare.. hehe. Men jag ser verkligen fram emot ikväll, kommer bli så kul! Ska bjuda på paj och annat gott, ska nog gå och förbereda pajerna förresten, så går det snabbt och lätt att bara värma till när folket kommer! Vi hörs senare!