Biomyyys

Precis hemkommen efter en kvällsrunda i Lund. Gick på bio med de här 4 filurerna, vi såg en film som heter "En oväntad vänskap" på svenska. Garvade mig i genom större delen av filmen, grymt rolig! Så skönt att se annat än förutsägbara kärleksfilmer för en gångs skull. Men jag tycker lätt att ni borde se den i alla fall, på en gång! 

Nu ska jag gå och göra mig i ordning och sen försöka lägga mig i hyfsad tid ikväll, orkar inte vara trött hela tiden. Godnatt på er! 

 
 

Söt gaming brud?!?!

Sitter här hemma och spelar i min ensamhet . Var ju ett tag sen sist med tanke på att jag precis fått hem datorn från reperation igen. Hade nästan glömt hur bra det är! I alla fall, bara adda *amandajepson* på steam om ni vågar utmana mig, heheheheh. Börjar bli trött....
 
 

Så jävla kär man kan bli

Jag har spanat in en helt underbar kappa på Weekday. Jag menar, kolla på den?!?
Ni anar inte hur snygg jag hade kunnat var i den nu i höst... fniss. Det finns 1 problem bara. Ett litet litet litet problem.
Den kostar 3300 :-. Tusan också. 

Handboll ♥

Spelade match mot H65 tidigare idag, vann med 6 bollar om jag inte har helt fel. Dock spelade vi rätt kasst och gick ner i deras slöa tempo, men en vinst är en vinst!! Har världens ångest för att jag missar första steget i SM nästa helg... Men man kan ju inte allt! 

Fredagsfika!!

Tog en fika med Isabell efter skolan idag, vuxenpoäng?!? Haha! Är på världens mysigaste humör just nu. Har ett avklarat svenska prov gjort, som faktiskt gick förvånansvärt bra och är nu på bussen på väg hem för att spendera den här kvällen med mina homies. Livet är allt bra ibland! Var inne på MakeUpStore också en runda för att boka en kurs till nästa fredag, men det var så klart uppbokat hela dagen. Så när som hela dagen förutom en tid kl 10:00, men vem vill och har tid att sminka sig då?? Så har kollat upp tider i Kristianstad, tror det blir det istället. Får se, men är verkligen i behov av lite nytt smink! 

Isabell somnar närsom bredvid mig nu, (haha som vanligt!) så borde väl slänga ner min lilla Mac och välja en lite mer taggad låt i hörlurarna så att hon vaknar. Mohahaha. Over and out.  
 
 

Upptagen med allt och lite till

Försöker hinna med allt som måste göras, och har verkligen mycket i skolan nu så därför kommer bloggen lite vid sidan av. Med tanke på min allt för kassa uppdatering. Men. I alla fall. Så sitter jag nu i skolan och pluggar febrilt på språksociologi som jag om 30 minuter ska skriva prov på. Som vanligt, är jag ute i sista sekund. Pushar mig själv med att det bara är ett par timmars effektivt tänkande kvar innan jag kan koppla av och njuta av att det är fredag. Måste stå ut! Här kommer ett tips på en jättefin låt som är passar perfekt för plugg. Emms som visade mig den men ville dela den med er också! Önska mig lycka till provet??? Kram!
 

Snabbtagning av dagens

Alltså. Detta. Har. Jag. Haft. På. Mig. Utanför. Hudkostymen. Idag. Som. Kungen. Hanapee. Kallar. Det.

Sjukt nimt att bara ta upp mobilen och ta ett par snabba bilder på mina beeeeen. Då var det klart liksom! Jeans, skjorta och en kabelstickad tröja över. Hur enkelt som helst. Men OK snyggt. Gillar färgerna. Nöjd faktiskt. 


Mekar på pärlan

Var en runda på firman idag och hjälpte till lite med bilen. Den var rejält tillknycklad sen Ripa. Men fick ut det mesta och nu är drivaxeln också bytad till en ny. Dock gick kylaren sönder idag när vi skulle rikta fronten så det är bara till att byta den också. Otur! Resten som är kvar sen är upp till mig att fixa. Städa över den och fylla på med lite färg bara. Har fått startbekräftelsen på mailen nu också, börjar bli sugen!!

Rödhårig!

Hittade den här gamla bilden i ett album på min stationära dator, måste säga att jag ändå passade rätt bra i den hårfärgen! Dags för en förändring kanske? Eller? Vad tycker ni? Blont känns så mesigt och oskyldigt ibland.. haha ;)

Charmerande

Godkväll! Ville mest dela med mig av den här härliga tösabiten! Haha, nej men Isabell var här en runda ikväll och snackade skit, tvungen att ta en bild på henne när hon gav sig ut i vädret. Jag antar ju att det inte bara är hos mig regnet öser ner...Men guuud så charmig tjej!?!

Åsså vare måndagkväll

Ligger här i soffan och chillar på rummet tillsammans med Carro. Kränger godis och myser till det lite. Dock är båda sådär lagom inne i dataskärmen och dess värld så vi säger inte speciellt mycket, skulle nästan kunna höra hur en äldre liten dam kommer in och säger "Dagens ungdomar, vart är världen på väg?" eller något liknande. Men så är det! 

Jag känner mig dock som världens lyckligaste tjej. Upplevde nästan nostalgi känsla när jag öppnade paketen med mina efterlängtade böcker tidigare ikväll, ni anar inte hur jag (tönten) har saknat att få sträckläsa en bok. SÅ glad. Ska visa er imorgoooon. 

Ha D fint folkz. 

 

BLOG AWARDS // Angelica Blick

För er som inte redan visste det så vann min absoluta favorit bloggare "Årets modeblogg" på Veckorevyns Blog Awards igår! Älskar hennes stil. Gå in på hennes blogg (för er som inte redan brukar göra det) och kolla in alla hennes fantastisk outfits och speciellt bilderna från igår. HUR coolt?!? 

Söndag

Hej på er. Idag har jag varit en trött liten tjej. För trött för att bry mig om någonting, men spenderade den mesta tiden av dagen tillsammans med Caroline. Hjälpte henne att färga sitt hår och sen var vi och sola en runda. Det är så skönt att vara med personer som man tycker om och som känner en, kvittar hur tråkig man känner sig, det är alltid kul att va med vänner! Bjussar på en låt som har gått om och om här hemma idag. Så fin låt! Ni får ha det bra. Godnatt.  

 
 

Gårdagens festligheter!!

Var på fest i Marieholm igår, Caroline, Emma och jag. Nästan bara killar och sen vi (hur nice?!?) haha, men det var jäkligt trevligt men det kunde ju ha varit rätt mycket bättre! Förstår inte riktigt varför vissa personer drar på fest om de ändå bara hade tänk förstöra. Var rätt sliten efter matchen också, som vi tyvärr förlora.. men jag är redan super taggad inför nästa match, nu ska det tränas!!

Är inte en jättebra fotograf, speciellt inte när jag gör annat, har inte tid att sitta med mobilen hela tiden! Haha.. men ANTAR att ni är ganska vana vid det här laget. 

 
 

Match!!

Sitter på bussen på väg hem från Lukas, underhåller mig själv med att blåsa bubblor och tagga inför match, spelar kl 15:00 mot Hässleholms if om jag inte har helt fel. Hade ju varit kul att börja serien med vinst! Wish me luck :D

heheeheh ↓

Go' kväll

God kväll! Fredag imorgon, hur underbart känns inte det?? Har en riktigt efterlängtad helg framför mig. Speciellt med seriepremiärs match på lördag, så enormt taggad!! 

Har för en gång skull tänkt ut morgondagens kläder i förväg. Hade egentligen i tanke att vara lite extra fin i och med att det är fredag, men tyckte att det jag har valt nu är både lagom fint och skönt! Vädret idag får ju inte en på världens bästa klädhumör heller för den delen. För er som inte förstod så är det detta ↓ jag har tänkt mig. Matchat med svarta kängor och skinnjacka. Alltså, inget avancerat! Nu ska jag sova, godnatt!

 
 
 

Under lektionen

Studiepass i 2 timmar och 40 minuter. Omöjligt att vara seriös och koncentrerad så länge..............
Även om Robin och Timmy på bilden längst ner ser ganska seriösa ut! Haha!

PS: Döda mig inte för bilderna!! heheheh

 

Jag doftar gott idag

Hej!!
Tänkte mest visa er en av mina parfymer som jag fick av min Papps igår. Ett + med att han reser mycket i alla fall. Enligt mig kan man aldrig få för många parfymer på hyllan! Och den här doftar underbart i alla falll... Tips!

 
 

Must have

Drog in en runda till nova efter skolan idag. Tanken var att endast köpa skor men det fick bli lite annat också. Har länge varit sugen på ett par vinröda skinnbyxor men har aldrig riktigt orkat testa ett par. Men det gjorde jag idag och jag fasnade för dom direkt! Valde dock att istället köpa ett par mörka blåa jeans, lite lättare att matcha till vardags enligt mig. Men jag har lovat mig själv att detta ↓ ska inhandlas inom snarast. Vad tycks?

Tröttast i världen

Hemma igen efter kvällens träningar! Skippade matten och la mig direkt i sängen. Svårt att beskriva hur trött jag är. Var helt okoncentrerad och seg på handbollen idag också, missade skott och tabbade mig. Tråkigt när jag försöker spela bra till vår seriepremiär i helgen, hade varit kul att kunna göra en bra match! Men får väl se hur torsdagens träning blir...  

På väg till hemmet mitt

 
Sitter än en gång på bussen på väg hem. Inväntar de följande timmarnas stress som först innbär att ta mig hem, dra till träningen, åka till stallet och sen hem igen för att ta upp matteboken och ta igen lite. Suck. Idag är ingen rolig tisdag, ser fram emot handbollsträningen dock, hoppas på en bra träning! 

Bjuder på ett härligt sommarminne! 
 
 
 

Flitig tjej!

God Kväll fanz!
Hur har er måndag varit?

Min har varit hyfsad! Försov mig och hann precis med bussen imorse, cyklade 1 minut innan den skulle ha gått men hann för att den var 1 minut försenad, tog alltså 2 minuter för mig att hinna till bussen. Stressigt? Jotack!! 

Efter skolan drog jag och sola med Isabell och nu har jag precis duschat och lagt mig i sängen efter en springtur i den friska luften. Hade glömt hur skönt det är att springa nu när det börjar bli kallare! 

Nu ska jag sova, godnatt :)



 
 
 
 
 

40 års gille

Kanske  borde passa på att skriva ett grattis till Jane som fyller 40 år idag, Det är min bästa kompis mamma som jag också har känt hela livet.Ibland känns hon till och med som en extra mamma, haha!  Men Grattis till dig!! Om du nu av någon anledning klickar in här (som jag vet att du har gjort tidigare) och ser inlägget, hihi :))








Tacokväll!

Godkväll på er! Hade egentligen tänkt lägga ut det här liiite tidigare men tiden har gått så sjukt snabbt så har inte haft lust att slita mig tidigare för att blogga. Några av mina bästa tjejkompisar var här ikväll, Caroline och jag käkade först tacos och lite senare kom Emilia och Isabell också. Vi lyssnade på skön musik och snackade hur länge som helst om allt och ingenting, och även om det inte var hela gänget som var samlat så hade vi det riktigt mysigt. Spelade ett par rundor kort också, där jag och Emilia dock vann överlägset, haha kändes viktigt att få det sagt!!  




Hårtips!

Ni kanske undrar hur jag fick mitt hår att bli såhär långt helt plötsligt? Aja. Det har jag inte fått. Tyvärr! Utan det är helt enkelt en ponytail som du sätter fast i din egen hästsvans och sen wooop så har du en lång svans att svänga runt med. Sjukt nimt och det ser faktiskt verkligt ut! Detta är egentligen syrrans, hon köpte den på glitter för 250:-, dock blev det fel färg till henne.. men perfekt till mig så jag använder den istället! Perfekt fusk för oss som har hår som aldrig vill bli långt. 



Chillaxar

Precis kommit hem från träningen, duschat och sitter i soffan och håller mamma sällskap. Så grymt skönt att det är fredag imorgon, efterlängtat. Är själv hemma imorgon så ska va lite kompisar här och ha fredasmys. Kör på standard med tacos tror jag till och med.. haha! Vad ska ni göra imorgon?  

 

@ skolan

Jobbar stenhårt..... 
 

Frukost!!

Nomnomnomnomnom...... Läget???



Folkrace ♥

Ber om ursäkt men orkade verkligen inte uppdatera om hur det gick igår. Kom i alla fall 3a i det sista kvalheatet och tog mig till b-final. Ganska många startande så är faktiskt nöjd att jag kom till final överhuvudtaget! Dock gick min drivaxel precis i starten i finalen så det blev bara skit, omöjligt att hänga med de andra med bara en drivare men tog mig runt i varje fall. Och även om jag var jäkligt besviken och arg precis efter heatet blev jag desto gladare när jag fick min pokal i handen, först då det slog mig att jag det faktiskt gick rätt bra ändån! Fick såklart behålla bilen ockå :)) 

Känns tråkigt att säsongen snart är slut, är bara ett par tävlingar kvar innan det är slut för i år, vill köra mer!!


 

Ripa, första dagen avklarad!

Hej folkz!!
Sitter just nu hemma i min farmor och farfars källare och tar det lugnt efter dagens körning. Planen är att sova här i natt för att ha närmare till banan imorgon :) Men får väl säga att jag är ganska nöjd med min körning idag. Juniorer och damer körde 3 av sina kvalheat idag, och i mina heat kom jag 3a, 2a, 1a, så det blev ju bättre och bättre! Det som irriterar mig är 3de platsen i första heatet, annars är 2a och 1a inte så dåligt! Känslan i sista heatet där jag fick till en klockren start och slutade som segrare var inte helt fel, det var faktiskt min första heatseger någonsin om jag inte har helt fel för mig. Men det är alltid kul att vinna! Förvånansvärt nog så är min bil hel också, allt fungerar som det ska om man bortser från en rem som ska sitta på generatorn, men det är bara att ladda batteriet med startkablar mellan heaten i värsta fall, tror det kommer funka hur bra som helst! Jag är redan supertaggad för imorgon, glad att vädret har bestämt sig för att va bättre imorgon också, helt stört hur mycket det har blåst idag!! 
 
 
Tog ett par snabba bilder med mobilen innan den dog, har inte så mycket tid för att gå runt och fotgrafera hela tiden precis, men lyckades fånga min kusin på bild! Han förstod inte riktigt att han kom med på bild...haha
 
 
 

Fredag!

Jag var tvungen att gå upp tidigare idag för att hinna till skolan innan lektionerna börjar, ska gå på en exrta lektion i matte. Även om det bara skiljer sig en timme ungefär så känns det som en stor skillnad mot de andra dagarna. Haha så jag är tröttare än vanligt men glad att det är fredag! Livar upp den här gråa fredagen med lite musik och ljusa kläder, vad ska ni göra idag?

Träning!

Drar till träningen nu, glad tjej!

Lyckan

Som uppstod är jag hittade min klocka och min adapter till min laddare i en av mina boots... hur F*N hamnade dom där?!?!?

Lyck

Startklar!

Fixat det sista på bilen ikväll, färdig inför helgen nu. Ska köra Ripa 2-dagars, sjukt sugen på att köra nu! Hoppas på lite mer tur än vad jag har haft de andra gångerna, haha ;)




 

God morgon mina kära

Tog en bild innan jag drog till bussen idag. Körde på helt vanliga kläder idag, alltså inget speciellt alls. Skjorta och en college tröja över, till ett par svart jeans. Enkelt! Nu ska fysiken börja så måste stänga ner, vi hörs!

 

4 september

Ligger nu uppkurad i sängen med hårinpackning i håret och med myströjan på. Tusan vad kallt det har börjat bli, har redan fått börja packa på mig kläder innan jag ska sova. Hösten är verkligen på g nu. Härligt! 

Annars då? Jo jag har klarat mig i genom min stressiga dag utan några allvarliga komplikationer. Jag hinner knappt tänka på att jag gör allt förrän jag som nu slänger mig framför datorn och pustar ut. Just nu är jag fortfarande ganska pigg men shit så trött man är egentligen. Kommer ändå inte kunna sova på en timme till i alla fall så lika bra att jag stänger ner så snabbt som möjligt. 
 
Tänkte att det kanske är lite trevligare att kolla på den här snyggingen än på mig ikväll...





Måndagskvällens känsla: Vill dö

Eller ja, kanske inte bokstavligen. Men är rätt less på matte nu om jag säger så, har pluggat flera timmar. Det som är mest frustrerande är att det inte känns som att det hjälper någonting. Aja, fick i alla fall lite sällskap nu i slutet av min katt, hon hoppade upp och la sig rätt över matteboken, precis som om det var ett tecken på att nu var det dags att sluta plugga... trodde fullt ut att det var Guds mening så jag stängde ihop matteboken. Jag menar, vad ska man göra?? 

Annars då? Jo jag var precis sjukt sugen på att springa en runda, har hunnit bli helt rastlös. Men. Sen kom jag på att klockan är sent och det är inte jättekul att springa själv i mörkret... suck.  

Tröjan





Köpte jag igår. Från Gina, 199:-

Natural

S ö n d a g. Passande ord på S. 
S o v a 
S t i l l s a m
S o f f a
(O) S m i n k a d
S y s s l o l ö s 
S a k n a d
S o f t 
S e (på film)
S u c k
S l u t (på ord)

 
 
 

Snabbis shopping

Hej folks! Sitter i bilen nu, precis varit i Lund en runda med mamma. Köpte nya träningskor och lite annat fint! Ska visa er sen. Nu ska jag till Oskar, och senare blir det bio! Ni får ha det bra, puss!!!