En bra dag

Hej på er! Har inte så mycket intressant att skriva om idag, och det har inte heller hänt så mycket. Men jag var i alla fall ute i det fina vädret en runda i Lund efter skolan, så grymt härligt! Gick klädd endast i en skinnjacka och det funkade hur bra som helst. Jag inhandlade två tröjor, en på hm och en grymt skön grön tröja från gina, kändes som att jag behövde lite nya tröjor! Köpte även ett par solglasögon, mest för att jag blev så överväldigad av vädret, hihi. För övrigt kommer uppdateringen inte vara ika bra som de sensaste dagarna. Jag har haft otroligt mycket att tänka på och det blir bara värre. Men ni får ha tålamod, blir bättre sen när jag inte har så mycket i skolan. Nu ska jag sova, Emms är på besök. Godnatt!

Fast

En av presenterna jag fick igår på min födelsedag, blev förvånad över hur bra den är! Ska bli kul att se den på bio sen :D

Suit up and blue eyes

Såhär ser jag ut idag! Lånade syrrans gråa kavaj till ett par svarta byxor och en vit tisha från hm, snyggt och bekvämt! Här ser ni förresten hur det blev med mina linser, har inte redigerat ögonen alls så det är såhär de ser ut i verkligheten också. De blev ganska mörka och även om det känns ovant så tycker jag att det blev snyggt! Eller vad säger ni? Passar jag i blått? 

Min dag idag

Godmorgon! Klocksn sex imorse kom morsan och farsan in med ljus och presenter följt av deras ljuva stämmor och "ja må hon leva!". Som alla de andra åren var jag tvungen att låtsas sova för att sedan vakna precis när de öppnar dörren... oj jasså det var idag, hade jag iiiingen aning om. Typ så...
Men det blev väl en bra morgon, fick mina linser som jag tänker visa er sen, en dööö snygg kavaj som jag har önskat mig av syrran, några smycken och lite annat bra att ha! Jag är mer än nöjd! Dagen hitintills har varit som vilken annan tisdag som helst, ovanligt populär på facebook dock, finns inget roligare än att svara på gratulationer från en massa okända personer! Tycker på riktigt att det är jättekul, haha. Nej men det kommer att bli lite firande efter träningarna ikväll och annars ser jag fram emot min fest på lördag, kommer bli grymt! 

The last hour has come

Om en timme slår klockan över till den 26 februari. Då är det exakt 16 år sedan lilla jag kom till världen. Lite spännade är det trots allt, glad att det fortfarande inte förväntas att jag ska betee mig moget och vuxet, tror faktiskt att jag kommer bli lite besviken om mina päron ändrar på någon tradition imorgon.. Jag menar, finns det något mysigare än frukost på sängen?? Skillnaden från de andra åren är kanske att min syster inte är med, så kanske blir lite ensamt att mysa i sängen själv. Men. Nu ska jag lägga mig, så att det snabbare blir min dag av ära! Hihi. Godnatt. 

Klickat hem

Beställde de här två godingarna imorse. Den vita kappan är från Issue 1.3 och den har jag spanat in ett bra tag, de helvita Dr Martens skorna blev lite av ett impuls köp. Men ett bra sådant! Har funderat på att köpa ett par länge men aldrig gjort det, letade som en dåre efter just dessa som är helvita. Och till sist hittade jag dem! Tycker själv att de är grymt mycket snyggare när både sulan och skosnöret är i samma färg. Så nu är det bara till att vänta tills paketen hamnar i lådan och sen känns det som att jag snart är redo för lite vår och finare väder! 
 

Blue pastel

Dammade av kameran som har legat i hyllan ett tag och knäppte några bilder igår. Flyttade undan min soffa och vips, så fick jag en perfekt vägg för fotografering, haha! Bilderna blev väl sådär, men lekte lite med redigeringen och jag tyckte att det blev ganska fint. Eller vad säger ni? 

Tjock-lördag

Japp. Som rubriken lyder, har spenderat min lördagskväll med Hannapanna och Isabell. Vi kockade först ihop en supergod paj och efter det har vi proppat i oss en massa frukt, choklad och godis. Bådar inte gott det här... Men är det lov så är det, får ta tag i allt på måndag igen helt enkelt. Vi kollade faktiskt på melodifestivalen ikväll, min favorit var helt klart Robin, lätt bäst av kvällens bidrag. Imorgon kommer släkten på kalas för att fira mig, så tänkte sova, har lite att fixa imorgon. Godnatt!

 

Vagabond 99:-

Mitt kap igår. Fanns endast ett par kvar på slutrean, och det var min storlek!! Ödet enligt mig. Men jag tror att dessa kommer bli väl använda i vår. Vad tycker ni, söta va?


 

Kristianstad

Var en runda i Kristianstad med två fina vänner igår och gick och myste lite. Det var ju superhärligt väder även om det var ganska kallt, våren kanske är på väg trots allt! Jag fick i alla fall två bra köp med mig hem igår, ett par svarta vagabond stövlar som jag har velat ha ett tag och ett par svarta söta shorts till sommaren. Jag var väldigt nära att köpa en vit skinnjacka också, men jag kände att den fick vänta. Min ekonomi just nu ligger inte riktigt på topp..hehe. Men det blir det snart ändring på! Fyller ju år om 4 dagar. Kan ju säga att jag är mer nyfiken än vanligt över födelsedagspaketen, känns som att jag är tillbaks på 5 år igen, förväntansfull och barnslig. Haha! Men jag hoppas och tror inte att den känslan någon gång kommer försvinna, finns ju inget bättre än en dag till ens egen ära! 




Nytt hår och synliga ögonbryn

Såhär blev håret efter frisörbesöket. Ett par cm kortare och en ton ljusare. Blev som sagt inte riktigt som jag hade tänkt, men nu känns det fräscht i alla fall! Fick även fixat mina ögonbryn, här är dom i fyllda. Vad tycks?

Blåbär i två glas

Vettig tisdag, både gym och solning avklarat! Efter träningen var vi förtjänta av varsin blåbärsmoothie, blev extra bra idag till och med. Nu sitter vi här, Carro och jag, och undrar vad denna dagen mer kan tänkas bjuda på. Lutar åt ingenting alls. Suck! 

Måndagshäng

Ringde och bokade en tid hos frisören imorse, kände att det var på tiden. Var även och fixade mina ögonbryn, vilket också var på tiden, haha ;) Vågade inte färga dom dock, tänker fylla i till att börja med och se hur dum jag ser ut. Men efter mitt klippbesök gick jag och Isabell och tog en fika innan vi traskade hem i snöovädret igen. Jag kan ju säga att jag blev hyfsat nöjd med mitt hår, både klippte och färgade det idag, men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Kan ju säga att det är mitt föregågna förhållande med plattången som har orsakat det. Suck! Ska se om jag lyckas ta någon bra bild imorgon när ljuset är bättre, så ska ni få se. 


Visar upp musklerna

Glad och nyduschad tjej efter ett träningspass med hannapanna. Nu försöker jag att återuppta min karriär som cs 1.6 spelare, går inget vidare tyvärr... 
Nej men nu ska jag se om jag lyckas hitta den ultimata söndagsfilmen, ha en bra kväll! 

Backslick

"Backslicken" som även vi tjejer kan fixera håret med är en frisyr som jag har sett lite överallt, speciellt på modemedvetna bloggar, framförallt Angelica Blick brukar styla sitt hår så. Och eftersom att jag alltid blir lika inspirerad av henne så kände jag för att testa. Det är verkligen praktiskt om man ligger en dag efter med hårtvättningen och inte vet vad man ska göra riktigt. Bara till att först vattenkamma håret och sen föna det på plats, och till sist använda hårmouse, vax eller ett starkt hårspray för att fixera det. Grymt snyggt enligt mig! Kan lätt användas både till vardag och fest. Till fest kan jag tänka mig att ett par större örhängen gör sig bra tillsammans med bakåtkammat hår, blir lite extra festligt! Vad tycker ni?  

Lördagsmys

Hemmagjord pizza och film tillsammans med Hanna som jag inte har träffat på evigheter summerar min lördagskväll rätt bra. Vi skippade melodifestivalen och kollade på två bra filmer istället, men jag hörde att det faktiskt fanns några bra låtar med den här gången, har jag rätt? Har inte sett melodifestivalen en enda gång än, men det gör inte så mycket, är inte så kul längre. Men vad gjorde ni igår?

Nu har jag precis stigit upp, Hanna ligger kvar i sängen fortfarande. Tänkte fixa lite frukost och sen hade vi nog planerat att dra upp till gymmet en runda. Svettas av pizzan vi åt igår.. hehe. 

 

Godmorgon

Med den här bilden säger jag god morgon! Har sovit som en stock fram tills nu, äntligen utvilad! Men vad ska man hitta på idag? 

Ett sista farväl

Vi var på begravning idag, dagen jag har fruktat ett tag nu. Jag har haft lite småpanik faktiskt, det är ju känsligt och jobbigt. Men samtidigt så fint. Det värsta är egentligen att se alla ens nära vara så ledsna, omöjligt att hålla tårarna inne. Vi sjöng två fina verser och lyssnade på två låtar som passade så bra ihop med hur min g.morfar var. Glad, lekfull och spontan. Efter cermonin åkte vi hem till min mormors bror och åt gott och pratade om fina minnen som kom fram när vi tänkte tillbaks, känns skönt att kunna tänka på tiden som har gått som något positivt istället för att vara ledsen över att han inte finns längre. Självklart får man lov att vara ledsen och det är klart att vi allra helst hade velat att han skulle vara med, men jag vägrar se döden som ett slut på allt och jag vet att han är med oss ändå. Men det var tungt, och det känns fortfarande lite jobbigt, men samtidigt så känns det lättsamt. Nu kan vi gå vidare. 

Vila i frid morfar, vi älskar dig 

Alla ♡ dag

Glad alla hjärtans dag på er! Hoppas ni har firat dagen med någon ni tycker om osv osv..
Fick även jag lite fint idag, en supergod parfym av systern min till samlingen och en snygg svart skinnväska med nitar på av mamma. Fick också en tidig choklad ask av Isabell för någon dag sedan, och en slant av farmor! Känns helt okej ändån, tycker om sånna här dagar ;-)
Även om det egentligen känns som vilken dag som helst, lite små irriterande att läsa allt skit på facebook dagar som denna dock, funderar starkt på att lägga ner det.. 

Men slutligen så vill jag tillägna det här inlägget till mina underbara vänner och familj som jag är lite för kass på att visa hur mycket jag tycker om dem ibland, men det gör jag! Hjärtbitande eller hur? *sNyFt*...... Haha 

Äntligen på väg hem

Precis hoppat på bussen från Lund till Hörby, lyckades hinna med den som går kvart i 5 istället för kvart över, att komma hem en halvtimme tidigare är ren glädje i vardagen. Men jag har varit ett par timmar på gymmet idag som vanligt på onsdagar, ovanligt trött i kroppen idag bara. Så det ska va! När jag kommer hem ska jag (inte duscha, för det har jag redan hunnit med hihi) skriva klart uppsatsen och äta Nasi Goreng till middag med mamma, hur gott?? 

Tror faktiskt att jag la ut ett recept på det för rätt längesen, ska se om jag hittar det så ska jag lägga ut en länk. Nu ska jag lägga ner datorn, vi hörs ;-)

 

Nobody really cares if you're miserable, so you might as well be happy

Träning och dusch avklarat.
Nu: Kolla klart på ett avsnitt av gossip girl
Snart: S O V A

Bild från helgen 

Rutigt

Heeeeeeej mina trogna fanz

Sitter just nu på min studieplaneringstid som det så fint heter och skriver på min uppsats om Män och Kvinnor som ska vara färdig och inlämnad på fredag. Fick reda på att begravningen för gammelmorfar är på fredag så kommer inte att vara i skolan, därför måste jag få klart uppsatsen redan nu. Vet fortfarande inte vad jag tänkte på när jag valde att skriva om jämställdheten mellan män och kvinnor, inte det lättaste och absolut inte det roligaste. Dumt. (!!) 

Men sen tänker jag så här. Det är faktiskt sista veckan, jag måste stå uuuut och få klart skiten. För sen är dags för en veckas välförtjänt ledighet. Suck. Bara två timmar tills den här lektionen är slut. TVÅ TIMMAR. 

SÅ JÄKLA BRA

Låten som har gått varm i min iPhone idag. Bäst. 

G'night

Klassfest osv

Lite bilder från igår, hängde med på Emmas och Carolines klassfest i Lund, väldigt längesen jag var på fest faktiskt så vart mer taggad än någonsin! Synd bara att jag bara ha bilder från ditresan typ, men Carro lyckades få med sig kameran hem när hon drog tidigare så det blev inte så mycket dokumenterande. Menmen! Får väl säga att jag hade det rätt trevligt ändån! Festoutfiten blev en vit v-ringad t-shirt, mina festliga pärlbyxor till ett par svarta skor med klack, sen slog jag till med lockigt hår och bröt min "inte använda plattång" regel. Men aja, blev ändån rätt bra faktiskt, nu ser jag fram emot min födelsedagsfest som kommer gå av stapeln snart, kommer bli grymt!  






 

Blue

Funderat på det här med färgade linser ett tag, som ni vet använder jag dagligen neutrala månadslinser och ibland mina glasögon, men tycker att det hade varit kul att testa med färg den här gången. Har kollat upp det, och ska iväg imorgon och fixa det. Dock kommer vi behöva beställa ett par och sen vänta tills de får hem linserna igen, men lika bra att ta tag i det! Ska försöka ha det klart till min födelsedag. Hihi.

Hade tänkt mig blåa linser, till mitt blonda hår och bruna hy (som kommer senare...) lär jag se ut som en typisk svensk, men tror det kan bli bra! Vad tror ni?

 
 

Ändrade planer

Åkte till skolan för att få reda på att våra lektioner var inställda, vilket betyder att jag fick en ledig dag. Skönt! Eftersom att klockan fortfarande inte är mer än halv tio så sitter jag på Espresso House och väntar på att affärerna ska öppna, kanske kan passa på att få klart lite skolarbeten... Eller nja. Skiter nog i det. Hehe. Hoppas ni andra får en bra dag i skolan, kram!

Zzzzzzzzz....

Hej på er! Är sent ute med uppdateringen idag också, ligger i sängen just nu och halvsover så ni får ursäkta om det här inte är världens mest planerade inlägg, hehe. Måste verkligen börja lägga mig tidigare, är trött alltid numera. Idag efter gymmet var jag ute och kollade hur långt vi har kommit på mina folkracebilar, börjar närma sig, riktigt körsugen nu! Lär bli en tuff säsong. Men nej, nu ska jag sova, hörs mer imorgon. Godnatt. 

Dagens

Godkväll! Hoppas ni har haft en bra dag. Det har jag haft, eller ja, en hyfsat bra dag. Är inne i en period där allt känns tråkigt, jobbigt och fram för allt där det inte finns någon tid över för något "kul". Åh vad skönt det ska bli att vara ledig...

Så här har jag sett ut idag! Hade min coola BANG BANG tröja med en avklippt rutigskjorta och en läderjacka till ett par svarta byxor.  Kändes bra att använda mina svarta platform skor, har inte haft dem på evigheter. Blir nog samma skor i morgon...hihi

Smart kombination

Gjorde pannkakor till mig och mamma idag, fördrev tiden med ett avsnitt av Gossip Girl undertiden, funkar verkligen att kolla på det överallt. Haha!   

From last week

Piffade upp fredagsoutfiten med mina festliga byxor, fick många fina kommentarer, blir nog ett par nya favoriter i garderoben! Har förresten lagt vinterjackan helt på hyllan nu mera, inbillar mig att våren kommer snabbar om man kör på tunnjacka redan nu, för optimistiskt kanske?? 

SM steg 3

Då var den här helgen gången. Varit uppe i Stenungsund och spelat SM steg 3 för f96, kan ju säga att det var ganska tufft motstånd mot vad vi är vana vid (där ganska är en underdrift). Blev rätt överkörda de två första matcherna, även om vi spelade riktigt dåligt så var de andra lagen i en klass för sig. Det är svårt att prestera när man möter ett så pass bra lag. Sista matchen spelade vi hur bra som helst dock, så det kändes ändån skönt att avsluta bra. 

Nu ska jag och min mörbultade kropp vila, känns som att jag kommer se ut som ett vrak i skolan imorgon... 

Gonatt

Orkar inte ladda upp de andra bilderna från min taco-mys-kväll med tjejerna just nu, men det har varit sjukt kul! Bilderna kommer förmodligen på söndag, för imorgon drar jag och laget till Göteborg för att spela sm. Blir nog ingen uppdatering där uppe. Men är duktigt taggad nu, hoppas verkligen att det går bra för mig den här helgen! Önska mig lycka till! Nu blir det sängen, kraaam på er :-)

Jag just nu i närbilder. He he 


00:06 och har aldrig varit piggare

Det är sant, klockan slog precis över till 00:07 och jag har precis satt mig framför datorn med en skål med vaniljyoghurt och banan, och jag är hur pigg som helst! Fast att jag har hunnit med en massa saker ikväll. Förutom att det var sista träningen innan sm i helgen så har jag solat för första gången det här året, städat hela vår nedanvåning i huset och gjort tvätt så att mamma ska bli glad när hon kommer hem imorgon, jag lagade dessutom mina grymma pannkakor till kvällsmat tidigare. Hihi.
Känns som att jag fick ta över mammas roll idag, hon är sen igår hemma och håller min gammel mormor sällskap, min g.morfar gick nämligen bort för nästan exakt en vecka sen, så det är lite tungt nu. För min egen del vet jag inte riktig hur jag ska känna, självklart är jag ledsen då jag ändån står honom nära även om jag har varit lite för dålig på att hälsa på. Men eftersom att han somnade in i sin egen säng omringad av mormor så känns det faktiskt rätt okej, han slapp ju ligga på sjukhuset och vänta på att det skulle hända. Det här var bara en helt vanlig dag, och jag tror att det var det bästa för honom, han orkade inte mer helt enkelt. Suck. Nej jag vet inte alls hur jag ska greppa det, det värsta tycker jag egentligen är att se alla människor omkring som också sörjer, morfar har ju det bra nu (det vet jag) men det är de som står honom nära som det verkligen gör ont att se. Men, livet går vidare och morfar finns kvar, dock bara inte så att vi fysiskt kan se honom längre. ♡

Men nu vet ni det. Blev faktiskt rätt trött nu när jag satte mig ner. Har varit så uppe i varv med städning och allt, kan nog bli rätt skönt att krypa ner i sängen trots allt. Imorgon är det fredag, och då blir det uppladdning inför helgen med tacos och fina tjejer, ser jag fram emot!