Mysdag!

Går runt i min långklänning och myser! Nu ska jag göra lite god frukost och gå ut och sätta mig i solen lite. Sen ska jag byta om till träningskläder och höra med syrran om hon vill med till gymmet. Tusan vilken bra dag! Imorgon är det folkrace som gäller, så det blir en lugn kväll ikväll för min del. Vad ska ni göra idag?

Festligheter på en torsdag

Efter skolan och träningen igår drog jag och ett par kompisar till utsparksjägers för att partaja lite. Kom hem halv 4 inatt, men kul hade vi! Känns i fötterna idag kan jag säga, vet inte hur många galna studenter som stämpla mig med sin klackar. Aj! Vänster foten är helt svullen, haha..
Det bästa av allt är nog att jag är ledig idag, så till skillnad från de andra kunde jag sova hur länge jag ville idag. Frågan är nog vad jag gör uppe redan i så fall (?!), 5 timmars sömn är lite snålt. Men jag hade ändå bara tänkt att jag skulle ha en lugn dag idag. Käka frukost och sen passa på att dra upp till gymmet nu när allt annat folk jobbar eller är i skolan, sen ska jag skriva klart mina sista arbeten som ska vara inne denna helgen. Sen har jag sommarlov! Jag klagar inte i alla fall! 

Såhär såg jag ut igår. Längesen jag använde den godingen! 
 

 

Äntligen igång igen!

Dragit igång med gym 3 gånger i veckan nu igen, var och köpte gymkort för ett år fram över i söndags. Dock har jag lite närmare till detta gymmet, det ligger mindre än 5 minuter från där jag bor. Det är lite skillnad mot det som ligger i Lund. Mycket bättre att man kan dra dit lite när man känner för det, speciellt nu när skolan snart slutar. Förhoppningsvis kommer vi att se resultat om några veckor! Kör ganska hård träning i mellan gymdagarna också, men det är med laget och då kör vi mest intervallträning och konditionsträning. Motivationen är på topp!

 

En dag i malmö

Haft volleyboll turnering i malmö med skolan idag. Märks att skolan börjar gå mot sitt slut nu, gör knappt något vettigt längre. Men måste säga att Turning turso var rätt imponerande på så nära håll, aldrig sett det närmare än ett par mils avstånd innan. Haha ;) 

Min klasskompis Olivia fick ställa upp och va med på en bild idag. Tror inte att jag har presenterat henne innan! ;)

Aqua cooling powder

Köpte även detta pudret på MUS i fredags, har varit sugen på att testa det hur länge som helst så jag är glad att jag äntligen gjorde det. Jag har läst så mycket bra recensioner om det, så jag hoppas att jag blir lika nöjd med det. Återkommer senare med egna åsikter. Aqua cooling powder heter pudret för er som vill kolla upp det lite själva. Ska bli intressant!

 

Mys i stan

Slutade hyfsat tidigt i fredags, så jag tog stadsbussen in till Lund för att vänta på Isabell och strosa lite i affärer. Fick bli ett par nya solglasögon och en tröja, sen åt vi glass på stortorget i solen. Mysigt!  Hade på mig mina vita boots från Fanny Lyckman.



 

Lockigt

Fredagens somriga look!

mello-mys

En tisdagskväll i maj

En galen kompis på en låtsas häst si så där klockan 22 igår. Vi var nere en runda på kulturkalaset i byn, (för er som inte vet vad det är så är det en dag/kväll med en massa olika uppträden och evenemang, igår var tillexempel Yohio där som gästartist). Vi gick ner mest för att kolla läget men det var inget för oss, så vi gick hem och åt för min del årets första jordgubbar. Hade glömt hur gott det kan vara! Bara jag som gillar att dränka jordgubbarna i socker? hehe

Folkrace Asarum

Lite snabbt om helgens tävling. Vädret blev inte alls som det jag var inställd på, det regnade nästintill hela dagen vilket förstör charmen med folkrace lite. Banan blev ganska svårkörd utav allt vatten. Tyvärr blev det inte heller någon finalplats för mig, blev utlottad ur b-finalen. Jag hade egentligen samma poäng som den sista finalisten men sen hade han en bättre 1a placering. I övrigt så är jag nöjd med mitt 1a och 2a heat, men i sista ville jag för mycket och körde ganska dåligt. Därav dåliga poäng! Så, jag är både nöjd och missnöjd. Ser fram emot nästa tävling, och förhoppningsvis lite finare väder! Emma och Caroline på sista bilden följde med som lite stöd vid sidan av, de gick inlindade i filtar nästan hela dagen. Tyckte så synd om dem, haha..

 
 

Redo för morgondagens tävling

Nu är båda bilarna lastade! Fick gå ifrån melodifestivalen en liten stund för att lasta golfen, och nu måste jag gå och lägga mig innan röstningen är slut.. Men heja Robin?! Ska nämligen köra hemifrån kl 5.00 imorgon, så måste verkligen krypa ner i sängen nu om jag ska vara människa imorgon! Godnatt! :)  


Bästa fredagen på länge

Åkte till Tomelilla igår kväll för att kolla på kvällstävling. Sol, folkrace, härliga människor och bra musik. Finns ingen bättre kombination, älskar det! Imorgon är det min tur att gasa, så jäkla taggad. Hoppas på en lika bra dag som igår! 
 

Frukostmys

Såhär började jag min dag. 20 grader och frukost på altanen med bästa vännen. Galet jäkla bra!
 

Let's sweat!

Inför kvällens träning! Så kul att träna med tjejerna igen, dubbelt så mycket pepp. Ser fram emot fler hårda pass i veckan nu, ska bli kul att se resultat senare! Tusan vad träning är kul, finns inget bättre! Skulle göra vad som helst för känslan efter ett hårt pass, underbart. Välkommnar träningsvärken imorgon!

 

Morgonkalufs

Nja där ljög jag lite. Mitt hår såg inte riktigt ut såhär när jag klev upp ur sängen men dock inte långt ifrån. Lockarna/vågorna gjorde jag lite snabbt och enkelt direkt på morgonrufset. Hur nimt som helst när man inte riktigt orkar! Brukar även locka håret innan jag sätter upp det, eftersom att jag inte har alls tjockt hår så ger det mig rätt mycket mer volym. Smart va? 


 

Marknad på torget

Mypys i Lund idag en stund med Emma och Caroline.

Nya bikinis!

Drog in på hm efter skolan i måndags, köpte mig två bikinis för 200:-. Väldigt billigt enligt mig! En korallfärgad oh en helsvart. Kan inte riktigt bestämma mig om det blev som jag tänkt mig eller inte, men man kan aldrig ha för många. Även om vi nog kommer att se de flesta av hm:s badkläder på stranden i sommar så var jag tvungen att passa på. Färgen på den ena bikinin på bilden gör inte riktigt rättvisa för hur den ser ut i verkligheten. Inget vidare ljus. Någon mer än jag som börjar fylla på med badkläder? ;)  Vill ju inte att alla de fina ska försvinna innan man har fått chansen att lägga händerna på någon.

Älska träning

Hej! 
Jag var så himla trött igår så det blev ingen bloggning. Jag var i alla fall ute och sprang direkt efter skolan igår. Har egentligen börjat med handbollsträningarna nu, men sen den blev flyttad till en timme senare så krockar det med min ridning som jag annars brukar hinna med efter träningen, surt! Men det blev en väldigt lagom runda, och det var riktigt härligt väder. Älskar verkligen när allt börjar växa och det kommer lite färg. Det blir man så glad över!

Vrålåk snart klara (igen)

Stannade till på firman efter skolan idag. Körde en runda med Audin och sen målade vi båda bilarna. Tog ganska lång tid med tanke på att Golfen aldrig har målats innan. Nu börjar vi i alla fall bli klara inför helgens tävling i Asarum. Var och köpte ett par nya däck igår och även fixat två nya reservdäck idag. Tanken är att min mekaniker ska köra Golfen och jag Audin som vanligt. Känns rätt skönt att ha varsin bil nu! Som tur var hade jag sällskap och hjälp av min vän Caroline nu ikväll, glömde nämna det i början men det gjorde det åtminstone mycket roligare att måla idag! 
 

Funderar...

Sitter och tänker lite på om det kanske hade varit kul med lite förändring? Lite nytt och fräscht nu när våren äntligen är kommen. Vad säger ni om det? Göra om designen lite och byta ut bilderna till ett par lite nyare. Hade tänk mig något som bilden nedan kanske. Aja. Vi får väl se. Ni får allt se till att kika in lite oftare, så ni inte missar om jag gör någon förändring. Hehe.  

RUN DMC

 "The 'D's for Doing it all of the time, the 'M's for the rhymes that all are Mine, The 'C's for Cool - cool as can be."

 

Bra fredagshäng

Sex glada personer. God mat och dricka. Spel. Bra musik. Bastu och bad. Grym fredag!  

Ute på tur

Spenderade några dagar hos farmor med familjen. Gick till ett ställe mitt ute i ingenstans och grillade. Första dagen med bara ben, första dagen när det nästan gick att se hur naturen skiftade färg till det grönare. Det var mysigt. Min farmor gick verkligen in för det här med att vi skulle ut och promenera, stavar och allt. Haha. Kändes bra att hänga lite med den äldre generationen, var ett tag sen sist.  


 

Internätet är tillbaka lalala

Nu är las promblemas fixat med nätet! Så nu blir det bättring. Yes!

 

När internet ligger nere

Så kan det bli såhär. Oförändrat och kass uppdatering. Hoppas verkligen att det kommer tillbaka snart. Jag som hade en massa goa bilder från mina lediga dagar att visa er. Jag och blogg-appen är inte riktigt sams så det får bli senare.

Så här härlig utsikt hade jag när jag vaknade upp hos min fina vän Emma idag. Grönt är skönt!

Kvällsrunda

Bytade om till träningskläder efter ridpasset. Sprang en runda på 5km i lagom, ganska lugnt tempo. Underbar kväll att springa på, luften är svalare och solen på väg ner vilket just ikväll bidrog med en fin solnedgång. Nu har jag duschat och slaggat lite i soffan, är verkligen helt slut! Håller nästan på att somna just precis som jag skriver detta, tror det är bäst att jag kryper ner i sängen. Vi hörs imorgon! 





En varm kväll i ridhuset

Ridpasset idag var riktigt svettigt, grymt varmt och kvavt i ridhuset. Första lektionen i endast t-shirt för den här säsongen! Men jag hade ganska svårt för att koncentrera mig idag så det gick inte så bra som det brukar göra, så jag laddar om till nästa vecka helt enkelt.  

HEEL BOOT

Trots de dåliga recensionerna så klickade jag hem dessa skorna igår. Verkligen dösnygga så jag hoppas att mina ska hålla lite bättre! De är beställda från Nelly.com från FANNY LYCKMAN FOR ESTRADEUR. Vad tycker ni?  

BOSS

Hittade min farfars gamla keps. Riktigt ball. Kan dock inte bestämma mig för om jag passar i keps eller om jag endast ser rolig ut. Jag vill passa i det! Men vad tycker ni? Visst är den cool!

 

När man längtar ut

Måndag igen. Vilket resulterade i en grymt härlig dag med underbart väder. Kan ju säga att det är lite frustrerande att sitta inomhus under en mattelektion när det är så fint väder utomhus. Stod faktiskt och fingrade på om jag skulle ta byxor eller klänning imorse, men det blev byxor till slut. Kändes lite ovant med bara ben. Men kanske ska ta klänning imorgon om vädret är lika bra?
 
 

 

Grill & chill

Som rubriken säger. Grillade och myste med Isabell här hemma igår, bara vi två. Käkade och sen kollade vi på hockeyn som slutade 2-1 till Sverige mot Tjeckien. Bra kväll! 

Folkrace Hästveda

Åkte till Hästveda med mamma för att titta på folkrace, lite tråkigt att jag inte körde själv kanske men det var ganska skönt att bara vara åskådare. När vädret är nästan 20 grader och solen skiner så finns det inget bättre än att vara på folkrace, så himla mysigt! En annan fördel med att inte själv köra är att man slipper stanna kvar för att lyssna på anbud, lasta och trängas med släpen, rätt gött att kunna köra hem när man vill. Nu gäller det att få min egen bil klar och sen blir det tävling om två veckor i Asarum! 

Första milen!

Det stämmer! Sprang en mil idag på lite mer än en timme. Har velat testa länge om jag verkligen har kondition till det, löpning har verkligen blivit något som jag ser mer som något kul än som något jobbigt. Självklart är det fysiskt jobbigt men finns inget bättre än känslan när du springer utan att tänka på att du faktiskt springer, och känslan efter är om inte ännu bättre! De första fem kilometerna var inga som helst problem, men de två kilometerna efter det, den 6:e och den 7:e var grymt jobbiga. Jag var rätt nära på att ge upp där faktiskt, men sen när de var avklarade släppte det igen och de sista var inte heller några större problem. Dock var jag helt slut när jag kom hem, låg ute i gräset och återhämtade mig en bra stund sen. Men åh vad bra man mår nu! Ser redan fram emot nästa tur! Hade varit gött om jag hade fått upp min kondition mer,så kanske jag kan börja springa lite snabbare också.   

 

Vilken bra dag!

Det har varit en toppendag idag, även om jag inte kom över mer än 5 timmars sömn så vaknade jag hur pigg som helst. Klädde på mig mina slitna skinnbyxor, en vit tisha och Isabells kofta som jag fick lov att låna idag, gick på ett kick! Sen drog jag bara borsten genom håret och cyklade till skolan. Väl i skolan gick vi i genom ett prov och kollade på en film och sen blev vår andra lektion inställd så idag slutade jag redan halv 12. Den här veckan känns inte så krävande om jag ska va ärlig, fredag imorgon och då har jag i och för sig ett nationellt prov i engelska på morgonen men sen blir det film på min andra och sista lektion. Ganska chill! Sen är det helg, igen! Har ni något kul planerat?  

Galet!

Kom in på den här videon på facebook och kände att jag var tvungen att dela den. Så grymma de är! Omöjligt att sluta kolla, verkligen hur coolt som helst. Undrar hur långt de kommer gå om de redan är så bra!  

Hemmafest i trädgården!

Slänger härmed in lite bilder från kvällen igår. Ska försöka ragga upp lite mer bilder, själv hade jag fullt ut med att se till så att alla var nöjda och glada så jag hann inte knäppa så många bilder tyvärr. Men det var en lyckad fest! Började med att grilla tillsammans vid 7 och sen gick det över till dans och fest på riktigt. Det var lite i det kallaste laget även om jag hade laddat med värmare runt borden, synd att det blåste så mycket bara. Festen var slut vid 1 halv 2 och sen plockade vi det värsta, åt lite av det som var över från grillningen som nattamat och sen gick vi och la oss. Precis som det ska va! Nu är tältet i ordning igen och borden och stolarna undanplockade, bara tältet kvar. Men som sagt, lyckad fest och alla verkade ha kul! :D 

 

Valborgsfirande i Lund

Var precis som de flesta andra ungdomar och studenter i Stadsparken i Lund under dagen och firade valborg. Första gången jag var här, såå mycket folk! Rätt coolt hur man kan samla så mycket folk på ett och samma ställe! Men jag stannade bara ett par timmar, sen var jag tvungen att åka hem och fixa det sista inför festen. 
Som vanligt tog jag inte så mycket bilder, är rätt dålig på det. Men här har ni några i alla fall! Som ni ser, folk överallt! 

För mer bilder från firandet kan ni gå in här.