ED SHEERAN

"Flyga högt" -

- Katarina von bredow
Fick hem dessa böckerna i brevlådan idag. Helkonstigt, tanken bara slog mig att böckerna kanske hade kommit idag, sprang ut och hittade paketet i låda. Jag hämtar aldrig in posten annars men just idag så gjorde jag. Ödet?! eller vad man nu kallar det... heheheh
För er som inte visste det så är jag med i en bokklubb, får hem en tidning lite då och då med de nya böckerna som kommer ut. Brukar beställa hem böcker om jag hittar några. Katarina von Bredow är en av min absoluta favoritförfattare, hon har skrivit sååå många bra böcker. Så var såklart tvungen att beställa hem hennes nya. Fick den idag och har redan hunnit sluka nästan hälften av den, sorgligt att böcker aldrig varar så länge som man vill..
Fick med en annan bok också, verkar vara en bra bok den med!
Kalla mig tönt om ni vill det.. *fniss*



Waterfallbraid




A simple hello could lead to a million things

Har man inget annat för sig så lockar man håret och tar lite bilder! 









1 advent


Dead by April @ DH

Riktigt galet! Blev lagom nermosade på den första videon när vi stog framme vid scenen, så vi fick flytta tillbaks till våra platser istället, såg minst lika bra därifrån. Men dom var faktiskt grymt bra! 




Dreamhack: E-type



I bilen

Bara två timmar kvar...

1 dag 7 timmar 58 minuter 47 sekunder...46..45..

Snart!Snart!Snart! Packning pågår för fullt, packar ner, packar upp och packar ner igen... Haha! Men verkligen sjukt hur tiden har gått snabbt, inte längesen det var typ 100 dagar kvar. Men på torsdag drar vi till Jönköping, kommer bli galet fett! *sEs pÅ LAN*




Nu är det jul här i vårt hus...

Jag och mamma värmde lite glögg och satt och snackade en stund, fick värsta julkänslorna. Men redan?! Känns inte som att det var längesen man gick i sommarklänning! 

Söndagsmys

Käkar pizza och fetar oss framför en film, precis som en söndag ska vara!

Btw.. lägg märke till vilken plansch som hänger över datorn..

 

 

Pluggning pågår!


Känner mig som en smart liten skolflicka  med skjortan, stiligt!





Två filmer avklarade..

bara två kvar! Käkade på bk mellan 1a och 2a filmen, baguetterna vi fick var inget vidare faktiskt. Men det får man ta! Men måste gå.. snart börjar Eclipse!

 

 

 

TWI-DAY!!!

Sitter i salongen nu, har en känsla av att detta kommer bli så jäkla bra!!! Har försökt ladda upp bilder och blogga från blogg-appen men det funkar inte så gör ett inlägg här istället. Utan bilder tyvärr, men ville mest göra er lite avundsjuka! Vi hörs kanske senare!

Som en kokt kräfta...

Tog ett bad tidigare ikväll, så himla mysigt och var nog år sen jag gjorde det sist. Tog med mig lite gymnasie-kataloger och bläddrade i. Kom tyvärr inte vidare långt..hur tusan ska man kunna veta vad man vill gå egentligen???? Kommer aldrig kunna bestämma mig! Så skippade katalogerna ganska snabbt. Såg ut som en kokt kräfta när jag kom upp ur badet, bokstavligen! Haha är så trött på att vattnet alltid hinner bli kallt innan man vill gå upp, så jag skruvade upp värmen till det högsta innan jag gick i... grymt grymt varmt!! 








H&M party season 2011

Jag är inte den enda som fick hem den här i postlådan I guess? Blev helt kär i klänningen på framsidan direkt, den är bedårande! Klickade in mig på H&M:s sida direkt och kollade, finns verkligen massor av fina festkläder nu. När jag sen har börjat kolla på kläder och gå in på olika sidor kan jag inte sluta, ser intressanta saker hela tiden! Kom in på H&M:s första sida och läste hur mycket som helst. Älskar den här tiden med alla festligheter! 




Emma är hemma från Afrika

Emmaklämma är tillbaks efter 2 veckor i Etiopien! Sitter hemma hos henne nu, så snor lite bilder från hennes resa och lägger ut. Kolla in så snygg hon blev i flätor! Blev grymt avis.. De har haft mellan 25-30 grader där nere, välkommer hem till kylan säger jag bara, heheheh.






















SÖNDAGSFIKA


ÄLSKA DATORSPEL

Nej, nu ska jag och Isabell spela resten av natten (om vi orkar?!!). Ha D nice!




Toppenkväll!

Har haft en grymt bra kväll (hitintills)! Melissa Horn sjöng lika bra som vanligt och konserten var riktigt bra. Har dock hoppat runt på kryckor och känt mig klumpig hela kvällen, lyckades stuka ena foten på idrotten igår eller något. Dum som jag var så lindade jag den inte eller något utan klämde ner den i min känga och sen gick jag på den hela dagen igår. Snacka om att den svullnade och blev till värsta fetto-foten! Lyckat ju! Men hoppas ni har haft en lika bra lördag som mig!




Nöjda tjejer?? ↑






















GAL1

Direkt från Melissa Horn! Här sitter vi och myser! Dock inte världens bästa bilder..

BRÅDIS


Håller på att fixa mig inför kvällen. Har ett par toppenplatser till Melissa Horn i Malmö ikväll. Ska dit med tre fina flickor, ska bli grymt kul!! Men ska försöka  blogga senare istället, hinner inte nu! Om inte, ha en galen lördag! 


00:14

3 timmar och en massa dator senare... så är jag äntligen klar med min röjning! Lite skillnad från hur det såg ut innan. Renbäddat med mina nya sängkläder som jag fick av mammsen. Finns det något bättre än att sova i en nybäddad säng??
Men hör hur den ropar på mig nu, så måste rusa - godnatt!








21:57

Återkommer när jag har städat upp den här röran!

DAGENS SVART PÅ VITT








GODNATT


Måste erkänna att detta är en riktig gäspning.. och nu kan jag inte sluta gäspa när jag kollar på den.. *suck*

pälsigt värre


Vad tycks om min nya päls-poncho? Ni ser kanske inte så mycket på dessa bilderna men ändååå. Jag gillar den i alla fall! 




Hello Kitty mjukis


Ligger och chillar i soffan med mina nya mjukis. Tvungen att köpa dom när jag såg dom, grymt mysiga! Och rätt söta också faktiskt... 
And guess what? Dom kostade bara 79kr, SCORE!





PLUGGDAGS OSV.




Kolla! Lampan kom visst med på bild här med.. heheh




Tagit på mig mina smart-glasögon och tänkte nu börja plugga så smått. Vill ju inte överanstränga hjärnan nu efter en veckas avstängning. *NöÖöÖÖrD*

Btw! Om det är någon som är bra på hållbar utveckling (resurshushållning) + GMO i maten, så får ni gärna höra av er!

MIN FINA LAMPA


Köpte en fin lampa till min tråkiga hörna igår. Har inte hittat något att ha där förrän nu, tyckte den passade perfekt! Lyser upp mitt lilla hörn. Plus att mysfaktorn i rummet ökade väldigt. Nöjd chey!








IN GAME


Lirar för fullt! Dock stör det mig lite att mina rosa hörlurar skär sig mot min röda tröja... hehe



På en buss påväg till Ullared

Höstmys















Dålig vana...eller snarare dyr

Åt Subwayfrukost för tredje gången denna veckan. SÅ HIMLA GOTT! Men mindre gott i min plånbok... hmmmmmmmmmmmmmmm........



Söta idag?? ↓↑






NÅGRA TIMMAR SENARE.......... (NU FAKTISKT)

..så äter jag min andra sub-del och kollar på something borrowed





NOMNOMNOMNOM, vilket fetto jag är... visst har jag en söt katt??

halsont och huvudvärk

Vaknade med halsont och huvudvärk, ingen bra start! Men sov till halv ett idag, helt sjukt länge för att vara mig. Men som tur var väckte Isabell mig och fixade frukost till mig. Vilken bra kompis jag har! Så efter det, en dusch och några ipren så kändes det ändå helt okej.

*ThE SmUrFs*

Filmtips! Faktiskt väldigt rolig, även om den är animerad. JAG VET ATT JAG ÄR TÖNTIG.
Lägg märke till min *sMuRfDrÄkT*