Fina nyårsfirande redo!

Sådärja. Knäppte precis ett par snabba bilder på nyårskläderna. Får väl säga att jag är rätt nöjd, fortfarande lite osäker på om man skulle kört på det säkra, alltså "the little black dress", men tror att det kommer bli hur bra som helst. För övrigt så vill jag bara önska er en riktigt bra kväll! Gott nytt år mina kära! 


Smygtitt

Var ju som jag sa tidigare en runda på ett köpcentrum idag. Inhandlade en hel del, lyckades hitta fint både på rean och på de inte rea kläderna. Har inte fått någon bra bild än på vad jag har shoppat, men det kommer efterhand. Jag hittade i alla fall något att ha på mig imorgon kväll, och det är det ni ser på bilderna. En svart skinnkjol och en vit skjortblus. Enkelt men ack så snyggt!  Köpte också nya skor och clip-in extensions. Blev faktiskt väldigt nöjd. Ni kommer förhoppningsvis att få en bättre bild på min nyårsoutfit imorgon. 

Nu ska jag och bästa vännen sova, imorgon ska vi dränka oss i lite skönhetsprodukter och sedan tagga inför kvällen som vi tyvärr ska fira på olika håll, men ändån. Ha det så bra, kram :-)

BANG BANG

Slängde på mig min coola tisha från nelly till ett par mörkblåa jeans och skinnjacka en söndag som denna. Alla mina favorit kläder liger i tvätten sen resan så har nästan inget att ta på mig känns det som.. hehe. Nu sitter jag i bilen med syrran och hennes kille, ska in och fajtas lite på Nova och se om jag med lite tur kan hitta något fint till imorgon. Känns lite riskabelt att vara ute dagen innan, får väl ta något gammalt i garderoben annars. Suck. Men nu har jag snart slut på batteri, återkommer om jag hittar något fynd. Wish me luck!

Slutdestination: Hem ♥

Kom hem lite tidigare än planerat. Vid det här laget borde vi egentligen befinna oss på ett hotell i Hamburg men vi skippade det och körde hela vägen istället, grymt skönt! Så nu har jag hunnit med att packa upp (gjorde det direkt för en gångs skull) och sen fick jag ett ryck och storstädade rummet. Rensade ut bland hyllorna och gjorde fint. Sammanfattningsvis så har vår vecka i Österrike varit riktigt härlig, men som alltid så är det lika skönt att komma hem igen.. Skönt att hinna fixa lite inför nyår utan att ha det allt för stressigt. Nu ska jag gå och njuta av att kunna duscha i min egen dusch och sen äta något riktigt svenskt (och normalt) första gången på ett tag. Vem tänker på att man kan sakna svensk mjölk så mycket?! 

Sista kvällen

Precis packat ner allt det sista i väskorna och gjort oss i ordning för sista natten här i Schladming. Var nere i byn tidigare och käkade en "avskedsmiddag" på en riktigt mysig restaurang. Ska faktiskt bli riktigt gött att komma hem! Det var dock en aning jobbigt att se vad det stod GPS:en, 17 timmar kvar och typ 1220 km innan vi är hemma. Suck. Tror inte det blir mycket mer bloggning förrän jag är hemma igen, så vi hörs mer senare.

För övrigt så är detta en horribel bild på mig (höger såklart), men eftersom att det var den enda som togs under kvällen så får den duga.

Härlig dag i backen

Lite bilder från min dag idag. Underbart skidväder idag, helt perfekt! Var ute i backen strax efter nio och åkte fram till middag, käkade lunch på en topparna, grym utsikt verkligen! Sen drog vi tillbaks till hotellet och tog bussen ner till Schladming för att gå där och mysa lite. Klädesbutikerna var väl inget att hurra för men inhandlade en del nytt smink i en riktigt stor butik som heter BIPA. SÅklart var det inget sånt tyskt random smink utan där fanns alla de vanliga märkena som vi har hemma också, blev bland annat en ny foundation. Nöjd! Ikväll drog vi också iväg på lite kvällsåkning, hann med ett härligt åk från toppen. Precis som alla andra dagar när man är på skidsemester så är man helt slut innan klockan är elva, så ska sova nu. Hoppas på lika bra väder imorgon, sista dagen innan vi drar hem! Nu ska vi nanna, godnatt!

Liten och grön i Alperna

Som rubriken lyder. Den lilla supercoola skidåkaren i backen är jag osv osv. 
För övrigt är det min syster som är fotograf av den här grymma bilden. 

Bästa på länge!

Efter en riktigt taggad afterski på planai, så drog vi till en mexikansk restaurang inne i Schladming. Ni anar inte hur gott det var! Speciellt jämfört med maten vi har fått här på hotellet, kan ju inte säga att den är äcklig, men mindre gott och sen är det ju typisk Österrike, haha. Men som sagt, grymt gott! Sen tog vi en taxi tillbaka upp till Götschelhof och vi har spelat lite spel på rummet och så, nu hade jag och syrran tänkt sova. Känns ovanligt att va trött redan vid 10... men skidsemester tar verkligen kål på en, på det imorgon också ju! ;-) 

Bästa Julklappen

Fick många fina presenter i år, men den som var mest behövlig och som jag blev grymt nöjd med var sminborstarna. Har lyckats göra av med alla mina andra så det är riktigt gött att äntligen ha ordentligt med borstar. Hehe :) Vilka var era bästa klappar??

"No food, expensive drinks, worst music in town, shit service..."

Såg en kul grej när vi var nere i Schladming. Blev så chockad när jag läste det och innan jag förstod, haha! Inbjudande ställe, verkligen...

Härlig backe...

I denna backen har jag lyckats ramla två gånger i redan. Haha, första gången värre än den andra, rätt läskigt faktiskt.. Men den är faktiskt brantare i verkligheten än vad den  ser ut på bilden....... 
Dock ser hela bilden rätt B ut men det var inte alls lika fint väder idag så det ser lite halvdassigt ut. Men det har varit grym skidåkning idag, har åkt från 10 imorse till 4. Underbart!!  

Jul i Alperna

Här kommer lite av bilderna från min julafton igår, det gick ju inte att ladda upp bilderna igår så ni får dem idag istället. Vädret var underbart, stråland sol och noll grader. Vi började med att ta liften ända upp till toppen på Rohmoos, och sen åkte vi en slinga hela vägen ner på kälkar, även kallat att åka rodel. Tusan vad det gick! Ska se om jag lyckas få tag på någon bild från det. Men ni vet sånna vanliga spark-kälkar? Det var ungefär sånna kälkar vi åkte på. Omöjliga att stanna och nästintill omöjliga att svänga med, men kul var det!! Sen åt vi en god fika i backen och efter det åkte vi tillbaka till hotellet och fixade lite julstämning och öppnade paketer.

På kvällen drog vi ner i Schladming och drog först till ett inneställe och tog något gott att dricka och senare till ett disko som kallades "Crazy christmas party", haha töntigt namn va? Men det var väl fett, riktigt grymt ställe, men efter en hel dag ute och med famlijen, så kändes det inte riktigt taggat. Tänk att dra hit med ett kul kompisgäng för att åka skidor och festa, hur nice?!

Men så var min julafton igår, lite annorlunda men bra på sitt sätt :)

  




 

Julafton och kasst internet

God Jul på er!
Nästan lite för sent nu kanske, men att göra ett inlägg här nere tar ett tag och jag har ingen tid mitt på dagen att sitta vid datorn. Har egentligen massor av härliga bilder från min julafton men får vänta med dom, tar för lång tid att ladda upp nu när vi är på väg till sängs. Berättar mer om vad vi har gjort när bilderna kommer upp, nu är vi i alla fall precis hemkommna från ett uteställe nere i Schladming så vi är rätt sugna på att sova. Skidåkning som står på schemat imorgon ju, attans vad fina backar här är!! 

Men hoppas ni har det bra hemma i Sverige och att Kalle Ankas Jul var lika bra som vanligt, själv missade vi ju det här nere.. kändes lite jobbigt faktiskt. Haha! Men godnatt på er! 

Jul

Första åket!

Ett par bilder innan vi drog ut imorse, lagom sugna! Dock har skidåkningen varit sådär idag, och vädret. (Kolla sista bilden) Det ösregnade hela förmiddagen, inte förrän nu lite senare som det har spruckit upp och blivit fint. Men måste dra, ska på afterski nu, berättar mer sen! Puss!




"Lite" skillnad

Väl framme och incheckade på hotellet i Schladming så möttes vi av ett gammaldags hotell som skilde sig en aning från det hotell vi sov på inatt. Det ligger bra beläget i mitten av backen men kan tänka mig att det är ett "typiskt" hotell för Österrike. Kanske inte världens flådigaste men det har sin charm ändån! Och det känns kanske lite för tidigt att klaga på maten efter en måltid men det var faktiskt mindre gott, det första som serverades var en oljig soppa som smakade skinksås som man har på pasta, ingen höjdare. Men ligger just nu i sängen och svär lite över det sega internetet som finns här (damp!!), men kan inte klaga på sängen dock. Grymt skön faktisk! Ska sova nu, upp tidigt imorgon för att dra ut i backen på pistguidning, hoppas på en nice frukost och härlig skidåkning, hehe!! Guten nacht! 

Sista biten till Schladming (drygt)

Det var tänkt att dagens körning skulle ta ungefär 5 timmar att köra, med tanke på att vi egentligen skulle ha kört på autobahn hela vägen ner nästan. Från början imorse verkade allt hur bra som helst, lagom med trafik och det flöt på grymt bra. Fram tills att vi närmade oss München, där fick vi först köa pga. en olycka och sen var det kö ändån utan att vi visste anledningen, sjukt mycket trafik på vägarna helt enkelt. Så vi gjorde ett enormt misstag och körde av från autobahn, vilket resulterade i ungefär 5 timmars extra bilkörning. Det var faktiskt riktigt drygt på slutet. Men fram kom vi till slut i alla fall, när mörkret hade lagt sig igen. Även om vi har kört i genom hela Tyskland så är allt jag har sett som mest ungefär som på bilden nedan, det var inte förrän när vi närmade oss gränsen till Österrike som Alperna gav oss lite mer att titta på, och jag antar att det var den enda fördelen med avstickaren från autobahn. Finare natur helt enkelt! Vi stannade och käka på en Italiensk restaurang lite innan vi körde in i Österrike, cp god pizza!

 

I Wurtsburg över en natt

Precis ätit god frukost och checkat ut, nu ska vi köra de sista timmarna till Österrike. Tror inte ni förstår hur sköna hotellsängarna var efter 10 timmar i bilen igår... Men nu ska vi köra, vi hörs senare :)

I bilen, på väg bort

Packat in oss ordentligt i bilen och nu är vi på väg. Ser verkligen fram emot att spendera de kommande 20 timmarna i denna bilen (NAAAAAT). Men men, lite kul blir det nog trots allt. Vi har kört en halvtimme, och jag är redan apsugen på godiset som vi ska köpa på båten sen.... 
Glömde säga, för er som inte vet, att vi är på väg till Österrike för att åka skidor. Får lov att ha internet igång på vägen ner, men sen kommer det bli uppdatering på kvällarna eller på mornarna som gäller, blir för dyrt annars, men som tur är så finns det wifi på hotellet. Så, om inte syrran blir allt för lack för att jag ska fixa med bloggen hela tiden så kommer det bli en hel del uppdatering, ska försöka fotografera lite från backen också. Åh så nice det ska bli med skidåkning igen!! 

Vad ska ni göra på lovet??

Än så länge är vi glada.. hehe

All in black

Hemkommen från sista dagen i skolan innan jul. Klädde upp mig lite med en svart klänning och en kavaj, är det avslutning så är det! Dock ägnade jag nästan mer tid på bussen än i skolan, men det var mysigt, vi hade lite prisutdelningar och kollade på en klassisk julfilm. Tog bussen hem redan vid 12 så det tog inte så jätte lång tid. På tal om prisutdelningar så kom mitt pepparkaksbygge på 3:e plats, vann en biobiljett, (nöjd!)!
Men vet ni vad? Nu är det jullov!!

 

Pepparkaksbygge klart

För er som har läst min blogg innan så vet ni att jag har hållt på med att bygga Petronas Twin Towers i pepparkaksdeg till ett teknikprojekt i skolan. Här är reultatet. Blev rätt ballt ändån! Eller vad tycks? Grymt nöjd i alla fall  :-)

Ni kan kolla på original byggnaden här. 

Godnatt

Ligger i sängen och läser lite fysik inför imorgon, ska ha prov i det imorgonbitti, har en känsla av att det kommer bli lagom svårt..Suck.. Men bara ett par dagar till, sen är jag klar med allt och då behöver jag inte tänka på vad som ska göras mer! I övrigt så har det inte hänt något speciellt idag, har varit i skolan och sen tränat som vanligt. Imorgon ska jag nog ta itu med packningen till Österrike. Men först av allt, så ska jag sova. Är ännu tröttare än vanligt...

Godnatt zzzzzz... :-) 



Plugg

Sitter hemma och jobbar på en resebroschyr som ska vara klar imorgon. Ser ni så mysigt jag har det? Måste säga att det känns lite konstigt att läsa och skriva om tropiska turistattraktioner när vädret utanför fönstret är piss. Sjukt synd att nästan all snö är borta, ligger bara lite smutsiga drivor kvar lite här och där. Jag som älskar snön annars, så deprimerande. Men det är ju förhoppningsvis ordentligt med snö i Österrike, och då behöver jag bara stå ut ett par dagar till. Vi har börjat packa så smått här hemma nu, lägger ut mer och mer allt eftersom. Fast nu överdriver jag lite. Mamma är som vanligt klar med all sin packning, och jag har hitintills bara kommit fram till att jag ska ha med mig min skiddress... Haha, hatar att packa...

Men måste göra klart detta skitet nu, ska trots allt vara färdigt imorgon. Min helg var underbar förresten, mer behöver ni inte veta... ;)

Tips på lördagsfilm

Precis sett klart den här filmen, "Ruby Sparks". Den var riktigt bra faktiskt, grymt mysig. Så den rekommenderas! Nej, nu ska jag nanna, kram på er :-) 

Familjen är samlad (nästan)

Mina mor och far föräldrar kom på besök ikväll, åt paj och pratade skit. Det var faktiskt mysigt! Även om det kanske inte är allt för livat för en femtonåring, menmen kan ju vara skönt ibland. Och det är ju så det ska vara nu, juletider. Man träffar sina nära och kära för att byta julklappar med varandra och för att umgås. På tal om julklappar, bara lite mer än en vecka kvar till julafton! I'm so excited.. I just can't hide it.. nanana.. osv osv

Sitter på bussen

Är nu på väg hem från Malmö. Har ju som sagt varit ledig idag, så passade på att dra iväg och fixa de sista julklapparna och för att titta runt lite. Åker till Österrike nästa vecka och är inte hemma förrän dagen innan nyårsafton om allt går som det ska, så gäller att ha bestämt festkläderna innan vi åker iväg. Ska jag va ärlig är jag så trött på allt med kläder och att fixa mig, för tillfället är det riktigt drygt, så är inte alls pepp på att försöka hitta "den perfekta" nyårsklänningen just nu.. Är faktiskt riktigt sugen på att köra på ett par kostymbyxor, en vanlig t-shirt, en kavaj och lite maffiga smycken. Saknar just nu kostymbyxorna, kanske kan hitta ett par nästa vecka. 

Ikväll kommer mina mor och far föräldrar på middag hos vår lilla famlilj. Så der ska väl bli en mys fredag! 

Men nu måste jag slänga ner mac:en, snart framme. Men vi hörs senare! Hejdå :-) 


En riktigt skön polotröja som jag har varit sugen på hur länge som helst, ni anar inte hur skön den var... Men icke. Köpte aldrig den. Suck. 

Glad tjej hej

Underbar dag idag! Även om det har varit typ -20 hela dagen så har det varit riktigt nice väder. Har nästan inte varit i skolan alls idag, kom dit vid 9 imorse, gjorde klart en inläming i innovationen och sen tog jag bussen hemåt igen tio över elva. Efter det så har jag varit och fixat lite julhandel med mamma, bakat paj, badat och kollat på julkalendern. Mysigt va?? Med tanke på att jag fick gå upp hur tidigt som helst trots att jag var hemma galet sent så ska det bli riktigt skönt att sova hur länge jag vill imorgon. (Skriver bara detta för att göra alla er andra avis, så ni vet. Hehe!)  För jag är nämligen ledig imorgon också, långhelg för mig! Så imorgon ska jag nog dra in en runda till Malmö, för att fixa lite julklappar och för att se om jag kan hitta ett par snygga stövlar. Men vi får ju se! 

Nu ska jag och mamma nog göra lite till på mitt pepparkaksbygge, och sen blir det nog lite singstar med Isabell. Ha det bra, Kraaam :-)


 

Bästa kvällen på länge!

Kvällen som var igår var riktigt trevlig! Var på Lussevaka i Höör och dansade från elva till två på natten. Kul att få dansa ordentligt för en gångs skull. Hyfsad musik och maxat med folk. Gick dit med tre andra härliga tjejer, Isabell, Hanny och Nanna, tyckte att vi hade det hur kul som helst! Synd att det är sista eventet för disko på jägersbo bara, tycker att det är ett jäkligt bra ställe att dra till ändå! Som vanligt är jag lite kass på att hinna ta bilder, och jägers själv har inte lagt ut några än så ni för helt enkelt nöja er med en bild på mig som jag tog när jag hade kommit hem. Nu ser ni ju vad jag hade på mig också, *blink blink*

Var dock inte hemma förrän vid halv 3, och var inte i säng förrän en timme efter. När klockan sen ringde imorse endast 4 timmar senare, började jag fundera på om det verkligen var värt det, haha! Men det var det nog ;-) 

Lilla jag

Heeeeeeeeej!
Gick och la mig tidigt igår och steg upp ännu tidigare i morse för att hinna gå i genom lite matte innan skolan. Har haft Np hela dagen, eller fram tills halv 2 då jag kunde dra hem igen. Så har inte hunnit blogga något. Men här sitter jag! Kollat på början av andra filmen i Sagan om ringen triologoin, ska se färdigt den senare. För nu ska jag byta om och sen dra och träna. Vi hörs! Kram :-)

En person jag saknar väldigt mycket

Sitter vid datorn och bläddrade i genom lite bilder från min och Hannas Egypten resa förra sommaren, tusan så underbart vi hade det! En av mina absolut närmsta barndomsvän från dagis det här, hannapanna. Var ett tag sen vi träffades på riktigt nu, och kom fram till att jag saknar henne väldigt mycket. Har inte ni också kännt så? Lite panik över att ni inte har träffat en nära vän på länge och känner att risken finns att glida ifrån varandra? Det gör jag just nu, men ska ta tag i det. 

Vet att du säkert kommer att läsa det här inlägget så: Ska vi hitta på något någon dag? Kanske dra en sväng utomlands igen?! Hihi

Bjuder på lite härliga bilder i vintervädret, så söta vi var! Men vad låååångt bort det känns när man tittar ut...

 


Heheheheh

Japp vad gör jag då? Chillar mest! Ska faktiskt sova nu, har kollat på Sagan om ringen, men bara första delen, men den varar ju hur länge som helst :O Så får spara resten till imorgon.. Godnatt på er, kram!

Soffsmys med bästa vännen

Vi, Isabell och jag har spenderat de senaste timmarna i min soffa. Druckit te, ätit choklad och kollat på film. Vi var egentligen sugna på att va ute och leka i snön, men när vi tänkte efter så var det lite mer inbjudande att sitta inne och mysa istället. Köpte faktiskt en ny te kopp idag, och ett riktigt gott te, vet inte vad som har hänt men tycker väldigt mycket om te helt plöstligt! Haha. 

Men det är väl bättre än kaffe? Eller? ;-)

Dagen efter igår

Var på fest igår med fina vänner, har inte så mycket att säga om det! Det var kul, men kunde lätt varit bättre, blir så arg på folk som inte kan låta bli att sno andras saker. Fattiga jävlar! Haha.. Nej men annars var det fett, fick ju ett rätt kungligt åk till festen också.. hehe. Och då syftar jag inte på limousinen.. ;-) 

Men måste dra nu. Ska packa ihop lite saker och sen dra till Emma för lite tacomys med tjejerna, behövligt! 

Förresten! Lyckades hitta en bild där två av oss var med, jag och emilia. Kan ni se vem vi är av alla på bilden???Vi var de enda på hela festen som hade partyhattar på oss....hehe

Suck...

Är inte säker men tror att jag har fått ögoninflammation. Vaknade och såg nästan ingenting, ögonen var helt geggiga och såg helt suddigt. Jag har dagligen linser och brukar vara ganska slarvig med dem, sover nästan alltid med linser, mest för att jag är för lat för att ta av dem varje kväll. Men det brukar aldrig vara några problem! I vilket fall så tog jag glasögon idag för att inte irritera ögonen mer, men det har bara blivit värre under dagen. Gör riktigt ont faktskt, helt öm i ögonen (?). Kunde inte kommit i bättre tid heller, ser verkligen fram emot att se helt trött och drogad ut innan festen ens har börjat. 

Tog bilderna i svart och vitt för att det inte skulle synas så mycket, men man ser kanske att jag ser ganska trött och glansig ut i ögonen? Men det passar inte till mitt humör idag egentligen, är ap glad och pigg (inbillar jag mig i alla fall) och super taggad på ikväll! Men antar att man kan ha kul ändån, fast att ögonen är igenklibbade och röda....

Men måste stänga ner nu, börjar svenskan om 20 min och har en del frågor till som jag ska lämna in då. Så vi hörs förhoppningsvis senare!!


Fredag!!

Jaha. Taggad på att gå till bussen? Svar: Nej. 

Pepparkaksbygget igång

Arbetar med ett ganska kul projekt på tekniken i skolan. Vi fick välja en känd byggnad som vi sedan skulle göra en ritning av, skala och konstruera i pepparkaksdeg. Jag valde Petronas Twin Towers i Malaysia. Tusan vilket jobb det är, mycket svårare än vad jag hade trott och mycket mer att tänka på. Men jag ska visa er resultatet sen när det är färdigt, kan nog bli rätt fett faktiskt! 

Så mamma och jag (mest mamma, hehe) har bakat lite nu ikväll för att kolla hur stora vi ska göra dem och för att se lite hur det blir innan vi bestämmer oss.

Vad säger ni? Har jag tagit mig vatten över huvudet genom att välja en så pass anvancerad byggnad? Hihi.

18 dagar kvar....

Precis kollat klart på dagens avsnitt i julkalendern, har börjat med att kolla på den i bussen på väg till skolan. Perfekt tidsfördriv! Tycker faktiskt att den har varit ganska bra hitintills, det känns i vilket fall som att man är tvungen att fortsätta kolla nu när man väl har börjat. Direkt länk till dagens avsnitt har ni här
 
Förresten så är det bara 18 dagar kvar till julafton, helt sjukt tycker jag. Och om 2 veckor åker jag till Österrike, tusan så gött det ska bli att åka skidor igen! Haha. 
 
Vi hörs senare, kram!
 
 
 
 
 
 

Blue eyes

Hej! Allt bra med er? Själv sitter jag i skolan och börjar tekniken om 10 min, attans vad helg hade suttit bra nu. Men. Bara 3 dagar till med denna dagen inräknad så jag får väl stå ut...  

Soffmys och handbolls EM

Precis kollat klart på matchen mellan Sverige-Danmark som Sveriges damer förvånansvärt vann med 1 boll. Fast att de ändån spelade rätt kasst i mellan åt. Men det var en viktig match att vinna så det kan ju kvitta nu! Mamma, Erica och jag hade i alla fall laddat upp med ostbricka och kex för att mysa till det lite, gott!
 
Nu ska jag sova, i tid för en gångs skull. Vi hörs imorgon :-)
 
Kass bild tyvärr...



Tackar Jason Mraz osv

Ägnat de senaste 2 timmarna åt att lyssna på dessa två låtarna. Hade glömt bort dom, riktigt sköna! Nu ska jag packa ihop matteboken och gå till bussen. Hemma om 1 timme!

handle with care, fashion inside

Ni vet det här inlägget där jag la ut bilder på en outfit jag hade spanat in? Beställde faktiskt hem byxorna och tröjan den kvällen och jag fick hem det idag. Till min stoooora besviklese så passade inte byxorna på mina tjockis ben så det blir tyvärr retur på dom, men tröjan var hur skön som helst så den behåller jag! 

Angående mitt fjantiga inlägg igår så kan jag ju meddela att jag har gått tillbaka till att må asbra med ett leende på läpparna! Funderar starkt på att ta bort det faktiskt.. Men det känns inte helt rätt, man ska ju försöka visa alla delar i ens liv, inte bara de bra, tycker jag i alla fall. 

Tog en kvick bild på toan där hemma, har provat ut lite festoutfits till på fredag, är riktigt taggad redan på att få festa lite! Tror jag ska ha tröjan faktiskt, ni får se hur jag matchar den senare... hihi. Nu ska jag nanna, ha det underbart!

 

Ni får helt enkelt stå ut med att jag klagar lite...

Hej på er!!
 
Känner mig helt nere. Idag har varit en skit-dag rent ut sagt. Eller ja, allt har inte varit skit. Och det borde inte ha varit det en sån här dag, första advent och allt. Har varit nere en runda på julskyltningen med familjen och Isabell och ätit ute, haft det mysigt. Men jag vet inte vad det har varit med mig idag. Eller är. Kan knappt förklara hur jag känner mig, eller vad anledningen är, men känns bara som att jag är världens tråkigaste människa som dessutom går runt och tjurar och är ledsen när allt egentligen är hur bra som helst. Jag berättar aldrig för någon att jag känner mig nere, jag drar mig tillbaka och är tyst. Oftast är det ingen som frågar men jag märker att de undrar vad det är som är fel, men jag är glad att det inte gör det, för jag vet det inte själv än. Vet inte mer än att allt känns lite extra tufft och jag som i vanliga fall inte alls brukar bry mig blir känslig för minsta lilla. Suck. Det kanske finns en regel för hur ofta man får lov att vara glad? Jag är alltid glad, och har varit riktigt glad hur länge som helst. Vad finns det egentligen att gråta över? Men det är kanske därför som något hoppar in och tynger ner mig, för att det är kanske inte normalt att man får vara så glad som jag vanligtvis är. En sista sak som jag känner just nu är besvikelse, hatar när man får förhoppningar som sen inte hålls. Det är kanske inte meningen trots allt. Ändrade planer helt enkelt.
 
Men aja. Skönt att få skriva av sig lite, även om jag känner mig hemskt löjlig. Hah.
 
Hur har er dag varit? Haha. ;-)



 
 
 
 
 
 

Badtunna-kväll i kylan!

Blev hembjuden till Emilia ikväll för att bada badtunna och mysa lite. Det var ca 40 grader i tunnan, riktigt skönt! Och även om den här kvällen började rätt segt innan vi kom till Emilia så slutade den bra med tjej-snack och update om allt som vi har missat när vi inte har kunnat ses på ett tag. Med andra ord, en mysig kväll! 

Och är så himla glad över att det har kommit lite snö!!! Hur perfekt är det inte att den kommer den 1a december?? Någon som såg julkalendern förresten? Själv missade jag den imorse... annars brukar jag vara en trogen tittare, det hör liksom till! Får kolla imorgon istället helt enkelt :-)

Bränna fläsk

Precis kommit in i värmen efter en skön springtur. Blev en runda på ungefär 6 km idag, gick inte alls lika enkelt som förra gången men det kändes ganska lagom. Får ju panik av att inte röra på mig, och även om det är galet kallt så är det riktigt härligt väder, så friskt! Dock kändes det lite små kusligt att springa idag, springer till ett ställe med lite olika stigar, och ljuset där inne i skogen kände just lite kusligt. Haha! Brukar inte va så känslig av mig, men är ändån glad att jag sprang så pass tidigt och inte senare ikväll. Nu tänkte jag ta en dusch, och sen upp och kolla handboll med Isabell.

Ni förstår känslan va? Som att springa med en vilt jagande mördare eller något bakom sig.................