Nytt beroende

Eftersom att det har varit problem med att streama eller ladda ner de senaste Pretty Little Liars avsnitten så har jag istället börjat kolla på Gossip Girl. Jag antar att jag ligger lite efter men det är rätt gött att slippa behöva vänta på att nästa avsnitt ska sändas ;-) Men som rubriken lyder, så blir jag helt beroende när jag kollar på serier, minsta lilla tid jag får över så sätter jag igång ett avsnitt.. antar att det är både positivt och negativt, eller? Och på tal om beroende, så har jag nog lyckats att göra mig av med mitt plattångsberoende, har skalat ner på det för att mitt hår brändes sönder och nu plattar jag det max 1 gång i veckan, grymt nöjd! Haha. Det bästa är att jag inte ens tycker att det är så fult att inte göra det längre, nu sparar jag lite tid varje morgon dessutom. Perfekt!

 

En kväll man inte glömmer

Har suttit och längtat mig bort till sommaren lite genom att kolla på lite gamla bilder, så kom jag och tänka på en grym tjejkväll vi hade, och som jag lovade att dokumentera och lägga upp men som jag såklart glömde bort. Så kom jag på det nu! Men attans vad vi har förändrats på denna korta tid, känns konstigt när man tänker på det. Sexton bast fyllde Isabell den dagen, (eller om det var ett par dagar innan), och hon valde att ha ett hederligt barbie-inspirerat kalas. Rätt gulligt tycker jag, mycket hellre en barnslig tjejkväll än en urflippad fest med korkade folk. Haha, aja snart är det min tur att fylla sexton. Ligger ju ett år efter... men jag hade tänkt fixa lite festligheter då med, har redan börjat planera lite faktiskt, älskar att göra det! 

Men vad säger ni? Bättre sent än aldrig? 
Och om ni ser den fina tjejen med prickig blus näst längst till höger, så är det hon som stod för bilderna ;-)
Kolla in hennes tumblr madebybeauty för fler grymma bilder och inspiration! 



 






Snapback

Sjukt sugen på att inhandla en keps nu framåt våren som förhoppningsvis kommer snart. Har ju sett en hel del som tjejer har varit hur snygga som helst i det så hade varit kul att testa. Min favorit är den i mitten, grymt snygg! Vad tycker ni? 

Dessa kepsarna är från ymcmbhats.com 

I like my new trousers

Byxorna som jag köpte på Lindex i fredags. Vad tycks? 

Katten å ja

Vam behöver pojkvänner när man kan ha katt? SÅ mycket enklare, och man slipper bli besviken. 

"Skrollan" in my heart <333<33<33

 

Gameday

Ombytt och klar! Nu ska jag dra till hallen och kolla på när syrran spelar, efter det spelar jag själv match i Eslöv. Supertaggad!


Fredags häng med flickvännen

Varit och sett premiären av Ego på bio ikväll med Isabell, innan det hade vi en romantisk middag på en Italiensk restaurang, den som vi alltid brukar käka på. Filmen var så fantastiskt bra, har fortfarande feel-good känslan kvar, haha ett måste att se! Inhandlade ett par nya byxor idag också, ska visa dom vid ett senare tillfälle, hehe ;)
Hur har er fredag varit?  

Vilken härlig da' nanana

Precis klivit på bussen efter ett lyckat författarbesök på stadsbiblioteket, en aning roligare än att ha tekniklektion om jag får säga det själv. Speciellt när jag kunde ta bussen hem en timme tidigare. 
Men nog om det. Vilken dag det är idag! Trodde att jag hade tappat det helt när jag mot all förmodan tog skinnjackan på mig imorse men nej, så länge man visar sig i solen är det ju hur skönt som helst. Går det att inte vara glad en sån här dag? Världens härligaste väder, ett teknikarbete avklarat och inlämnat och med tankarna på att det är fredag imorgon. Allt jag vill göra är att skutta runt och hälsa på människor och dela med mig av lite glädje! Älska livet! Haha, hur är er dag?
 
kl

Kramp i fingrarna

Ligger inne i syrrans säng med datorn i famnen, är grymt trött men kan omöjligt somna. Så vad gör jag? Jo, jag "spelar" eller snarare tävlar med mig själv på TypeRacer.se. En sida där man kan mäta sin hastighet på hur snabbt man skriver på datorn. Sjukt stressande och galet beroendeframkallande. Funkar bra som tidsfördriv. 
Men jag antar att jag inte kommer somna snabbare för att jag ligger och leker med datorn så kan lika bra stänga ner. Godnatt!

Mys med mamma

Slutade redan halv två idag så mamma mötte upp mig i byn och tog en fika med mig innan vi körde hem. Brukar bli så stressigt på tisdagar med käk så det passade bra. Nu är första kursen i matte avklarad i alla fall, hoppas att det blir ett B i slutbetyg, men det hänger på dagens uppgifter så får se imorgon... 
Nu tänkte jag skriva lite på ett teknikarbete och efter det dra till handbollsträningen, hoppas på en bra träning!

 

Två klänningar under 500-lappen, är fullkomligt kär i den mönstrade. Tackar Ulrika från colorelle.se för hennes tips om den. Vad tycker ni? 

Så länge blir ni inte av med mig.. hehe

Tillbaks! Har pausat bloggen lite över helgen och glömde nog att säga det.. ;) Men för att göra en hel helg kort så missade ni inget, kusinkalas, mys med isabell och meck på folkracebilarna kan nog innefatta det hela rätt bra. Om jag nu ska förklara varför jag inte kommer kunna att leverera världens roligaste och inspirerande inlägg så är det för att det inte finns någon tid. Jag går och läser en teknisk linje vilket innebär alldeles för mycket plugg jämfört vad jag är van vid, när jag dessutom tränar alla dagar i veckan blir det lite tajt att prioritera bloggen först. Men. Jag älskar att blogga och jag älskar att få dela med mig så ni kommer inte slippa mig helt. Så länge det inte känns som ett måste att uppdatera, det kommer när jag känner för det helt enkelt. Det är det bästa med att driva sin egen blogg, jag får bestämma själv, hihi. 

För Övrigt, så mår jag Kanon! 

 

"From Prada to Nada"

Filmtips! Precis kollat klart på den, och den var faktiskt riktigt bra :D
  

Neutral

Ny t-shirt från hm. Älskar det tunna matrialet och v-ringningen. Enkelt är snyggast ibland, jag matchade den till ett par vanliga ljusa jeans och ett par bruna boots. Blev även nöjd med håret, synd att jag inte fick någon bättre bild bara, men det finns inget skönare än att ha håret uppsatt så, min absoluta favvo-frisyr som går på ett kick!

 

Bloggar om väskan

Glömde helt bort att skriva om det igår, men mitt paket från hm kom igår. Alltid lika lycklig när det händer! Ni kan se några av klänningarna hääär. 
I alla fall så är jag supernöjd med alltihop, ni får se allt så småningom, kanske inte riktigt dags att använda klänningarna redan så det får bli senare. Men här har vi väskan i alla fall, snygg va? 
Lagom stor men ändån rymlig, kunde inte blivit bättre! 

Sitter själv kvar i skolan så passade på att ta en bild, tyckte att ljuset blev så bra så kunde inte låta bli ;-)

Gel mot finnjävlarna

Har fått testa den här produkten av Isabell ett par gånger och vet att andra av mina tjejkompisar använder den, och jag tyckte att det var en av få produkter som verkligen hjälpte mot finnar så jag bad mamma att handla hem en igår. Superbra! Basiron AC heter den, 10%, går att köpa receptfri på apoteket. Kan tänka mig att den kostar runt 100-lappen. Appliceras på kvällen och sen tvättar man av ansiktet på morgonen när man vaknar. 

Har själv börjat få väldigt dålig hy nu igen så jag hoppas att den verkar lika bra den här gången. Återkommer med resultat, men det är ett starkt tips i alla fall! 

Ordning o reda

Rensat upp de miljoner plagg som var spridda över mitt golv. Nu ligger de prydligt i garderoben. Fint va?

"Mina bröst är som ljuva hallon"

Citat från min 19-åriga syster iklädd endast träningsbyxor och med händerna över sina ljuva hallon, när jag bad om en ball rubrik. Så kan det gå! 

Har i alla fall varit ute och sprungit bort träningsvärken sen igår och efter det ätit en välgjord frukost med en god smoothie inräknat. Nu ska jag ut rill "garaget" och meka med bilarna, efter det till Lund. Bra söndag! 

Lugn lördag

Var uppe på gymmet redan klockan tio imorse tillsammans med Caroline och Emma, det var ett tag sen jag körde ett riktigt gympass men tänkte komma igång med det mer ordentligt nu, men det kändes bra i alla fall. Körde lätt en eller en och en halvtimmes träning, efter det gick vi ner och käkade en grymt god sallad på ett cafe' i byn, känner mig rätt duktig idag faktiskt. Nu ska jag packa ihop datorn och sen ska jag till farmor och farfar, ser ut som att det blir en lugn lördag idag med. Skönt! 

Motion i snövädret

Ja, vintern är tillbaks. Den får inget varmt välkommnande utav mig den här gången i alla fall, tusan, jag som började tänka på våren! Menmen, det är ju trots allt bara januari fortfarande. 
Så, vad har ni hittat på ikväll? Jag har inte gjort så mycket i alla fall, sprang en runda med syrran innan jag fixade till mig lite och kilade över för att vara lite mer Isabell. Firade hennes pappa med god mat och bra handboll på tv. På tal om handboll så är jag riktigt taggad till vår seriestart och ännu mer till sm, ska bli grymt kul! Nu ska jag krypa ner i sängen, ställer klockan på 9:00 imorgon för att träffa Emma uppe på gymmet kl 10:00, härligt att vara igång! Godnatt ;-)

Mys i Lund

Tog en fika efter skolan med Isabell innan vi tog bussen hem, tog varsin chai-latte och varsin chokladbulle, är det fredag så är det! Det är ändån rätt skönt att inte ha något planerat faktiskt! Vad ska ni göra ikväll?? 


Döljde hennes mjölkmustasch med en lite mer ordentlig en...

Myspys med bästa vännen

Krypit ner i sängen för att få i oss lite skönhetssömn och för att ta igen den här veckan med lite tjejsnack. (Dvs. om hon inte somnar direkt.....).
Denna veckan har verkligen gått otroligt snabbt, känns inte som att det är fredag imorgon! Har faktiskt inget alls planerat för helgen, sugen på att träna en del, annars ska det bli skönt att inte göra så mycket. Men godnatt! 

Fick ju ställa upp och stoppa om henne... hihi

Nomnom...

Tänkte börja med att göra en smoothie efter varje träning, istället för att käka onödiga kvällsmackor och sånt skit. Gillas starkt! Här har vi kvällens hallon och banan smoothie, hehe :-)

EGO

De flesta har säkert redan sett trailern och bestämt er för att se den men ni som inte har gjort det måste kolla på den nu! Ett måste för min del att se, den verkar ju så otroligt bra!

FINALLY - nya toppbilder!

Ser ni??? Har äntligen fått tummen ur röven och satt in några bilder i min header. Vad tycks? 
Ni (älskade) som läser min blogg vet ju att jag har haft "jag ska sätta in egna bilder, snart.." hur länge som helst, så det kändes väl som att det var dags nu. Även om det kanske inte är världens mest genomtänkta header så gillar jag i alla fall bilden på mig, tycker att jag fick till sängkammarblicken rätt bra där faktiskt.. eller vad säger ni? hihi ;-)


New in

Precis klickat hem lite smått till vårgarderoben. Vågade inte beställa för mycket redan, vill först kolla lite vad som finns och vad som kommer in lite senare. Det blev i alla fall ett par simpla klänningar, en i mintgrön som jag fullkomligt älskar och som jag tror kommer bli ursnyggt till ett par låga svarta converse, passar säkert både till vardags och till fest. Sen köpte jag två sköna strandklänningar, kunde inte låta bli att välja den neonfärgade (hihi) men tog för säkerhets skull en svart också. Och äntligen blev det en ny väska, har inte kunnat bestämma mig på hur länge som helst så nu fick det bli denna helt enkelt, galet snygg enligt mig! 
Beställde även lite trosor och en vanlig t-shirt och lite så, men det är ju inget speciellt att visa.
Nu saknas bara lite värme och en ordentlig bränna.

Nå, vad tycks? Allt är från hm.com 

Gurka

Mina frukostmackor denna trista tisdagsmorgon. Bara det faktum att jag har hunnit göra frukost och dessutom sätta mig här och blogga om det visar bara att jag gick upp alldeles för tidigt idag. Har knappt sovit en timme inatt känns det som och igår ställde jag klockan på 6:00, mest för att jag kan ligga i sängen en halvtimme utan att få bråttom sen. Men idag hade det räckt om jag hade gått upp 7:00 istället, har bara slängt på mig träningskläder och packat en väska, fick reda på att vi ska gymma första lektion idag så. Fan, vad jobbigt att lovet är slut... Å N G E S T.

Slut på ord

Suck... godnatt. 



 

Vans vs Converse

Sugen på ett par nya sneakers nu när det börjar bli lite varmare. Men kan inte riktigt bestämma mig för om jag vill ha ett par vans eller ett par hederliga converse. Jag har kolla in Ida Vendelas blogg lite, och jag tycker att hon matchar sina outfits superbra med antingen converse eller vans, blev inspirerad av henne helt enkelt! Vad tycker ni? 


Berättelsen om Pi - grymt bra!

Åkte in till Lund och kollade på Berättelsen om Pi med mamma och Emms. Har velat se den ett tag och den var så otroligt bra! Den blev riktigt överväldigande att se på bio, speciellt i 3D med alla de färger och scener som finns i den filmen, så jäkla fin! Rekommenderas starkt :D 

Kolla in trailern här om ni inte redan har sett den 

Lördagkväll

Denna kvällen har jag spenderat med två av mina fina tjejkompisar, kan ju säga att jag har haft bättre kvällar än den här men ibland är det så otroligt skönt att ha personer som kan göra en glad även om man egentligen känner för att krypa ner i sängen och gråta. Säger inget mer och jag kommer antagligen aldrig att göra det heller, men just nu, mår jag kasst.

Förresten, kom över en gammal låt som faktiskt är otroligt mysig.

6 km avklarade

Skulle egentligen dragit upp till gymmet och tränat en timme men precis när vi var på väg att dra upp så kom vi på att det var stängt (haha). Så jag och Isabell sprang till karnas och sprang ett par varv, 6 km blev det till slut. Kändes gött att komma ut och röra på sig lite!  

Glad motionär |
                       V

Kvällen igår i instagrambilder

Bjuder på lite halvkassa bilder från vår nyår nr 2. Som verkligen blev lyckad! Hade riktigt trevligt, så jäkla skönt att kunna vara sig själv fullt ut ibland, och ändån veta att personerna omkring en tycker om en ändån. Men precis som på "den riktiga" nyårskvällen hällde vi upp cider i champangeglasen, tog på oss vinterjackorna och kilade ut på tolvslaget för att fira in det nya året. Om man bortser från att det inte smälldes så många fler rakter än de små vi tände på själva så fick man faktiskt precis samma känsla som man ska få på nyårskvällen. Så om ni någon gång inte kan fira med era favvisar eller om ni vill på olika ställen på den riktiga nyårsafton, så rekomenderar jag starkt att göra er egen nyår någon dag efter. Då får vi ju alla som vi vill! Grymt initiativ av oss om jag får säga det själv... 


 

Lille-nyår

Nu har vi dukat fint och gjort oss klara för kvällen. Ikväll ska vi fira nyår för andra gången, men den här gången med mina fina tjejkompisar. Kände lite konstigt att vi inte firade tillsammans så nu har vi fixat en afton till och jag är mer än lite taggad! Ska bli så kul att vara alla tjejer igen. :D 
Men nu ska vi göra klart maten, jag och Isabell har satsat på stort och ska servera fläskfile och potatisgratäng. 
Nu måste jag kila och fixa klart det sista, hoppas på en kannon kväll! 

Hörs sen! Gott nytt år (igen)!! hehe.


 

2013

Då har den första dagen på det nya året nästan gått mot sitt slut. 2012 har varit ett bra år och det avslutades på ett väldigt lyckat sätt med en massa nya och trevliga personer och jag är glad att jag fick inviga det nya året med en nyårskyss av killen som jag tycker väldigt mycket om. Kan inte tänka mig en bättre början helt enkelt! 
Idag har varit dagen efter igår, som till största del har spenderats i sängen och framför ett antal filmer, precis som resten av världens befolkning så har jag inte funnit någon ork till att göra något vettigt, slappat till tusen. 

Men. Hur var er magiska nyårsafton igår? Blev den som ni förväntade er?