Ett sommarminne

Hej på er! Här kommer lite bilder på vår mysiga eftermiddag. Gick hur långt som helst innan vi kom fram till Ringsjöstrand, men fuskade dock och tog en buss på hemvägen haha!
 

En papaya coconut... o en plats i solen nananna...

Igår efter att naglarna var fixade var planen att dra till stranden, men vi fick ändra planerna eftersom att vädret var mindre passande, himlen öppnde sig  och bokstavligen bara öste ner regn! Så tråkigt! Men senare på kvällen blev det mycket finare så vi fixade oss här hemma innan vi mötte upp Nadja och hennes pojkvän i Lund och sen drog vi vidare på fest! Tog ett tag att sig dit och hem bara, världens håla! Men det var kul att träffa lite nytt folk och så i alla fall ;)  Sov där ett par timmar innan vi tog bussen hem imorse kl 06:54 och sen var vi inte hemma förrän ungefär runt 9 - 9:30, kan ju säga att det var rätt segt att sitta så länge i buss så tidigt på morgonen, men kul hade vi! Haha! Tog som vanligt dåligt med bilder men vi har några från hemresan på två allmänt övertrötta tjejer. Jag är så glad att jag har Caroline! 

Här är vi fast i Staffanstorp... Carros smarta idée om att byta buss mitt i allt funkade inte så bra... Slutade med att vi väntade en timme på att nästa buss skulle komma i samma riktning som den vi precis hade hoppat av, mot Malmö!  ↓
 
 
 
 

Här ligger jag och putar med läpparna...

Godmorgon! Idag är det fredag och jag känner på mig att det kommer bli en toppendag! Klockan ringde kl 8 imorse men känner mig faktiskt ändå pigg även om det blev lite för sent igår. Snart ska jag gå upp, äta frukost och göra mig i ordning innan Caroline och Åsa kommer och hämtar mig. Vi ska in till Malmö och bygga naglarna, jättenyfiken på hur det kommer bli! Om vädret sen håller sig så ska vi vidare till Lomma Beach och chilla där lite. Yes, det kommer bli en bra fredag! Vad ska ni hitta på? 

Shit, nu måste jag verkligen gå upp... 

Bästa på länge!

Det var riktigt skönt att träna idag, det känns som att det var längesen jag tog ut mig ordentligt, det är underbart nu efter! Nu har jag precis duschat och måste skynda mig till tv:n, Italien regerar ju! Kanske gör ett inlägg lite senare också, om inte hoppas jag att ni får en bra torsdagskväll! (Sjukt vad jag kan vara snäll och omtänksam ibland...)

Skaffat PRO, äntligen..

Yes! Ni som har det, vad tycker ni om det? 

Har en del att säga om den här videon innan ni kollar på den
1. Jag har filmat den på mitt badrum....... + att det är väldigt dålig kvalité
2. Jag snackar annorlunda än vad jag gör annars
3. Ser inte så glad ut men jag är GLAAAD!!!
4. Lägg märke till min röst när jag säger "HA DE BRA!", det låter som att jag är i målbrottet
5. Försöker att inte visa det men jag är lite nervös hehe..

 

Faithfully

Med den här låten i huvudet så går jag och lägger mig. Godnatt!

Sommarrea...

Tog bussen in till Lund med Caroline idag, det var rätt skönt att slippa sitta hemma en dag till faktiskt. Men vi fixade spelarlinnen till Beachsoccern i Åhus nästa vecka som vi har allmält ett oseriöst lag till, fyfan vad jag är taggad! Men jag blev ganska chockad när jag kom in och såg all rea som fanns i alla butiker, då känner man sig nästan tvungen att köpa något, bara för att man kan! Haha ;)

Tog ett par snabba bilder på mina inköp innan, (vet att det kanske inte var det allra smartaste att ta bilderna mot ett randigt täcke, men ni ser lite i alla fall!) dock ger inte bilden riktigt rättvisa för färgerna som är mycket klarare i verkligheten. Men nu ska jag berätta vad jag har fyndat!

Från vänster...
Blå-vit tunika 100:-
Turkosfärgade mjukis shorts (att mysa i hemma..) 30:-
Rosa chinos-shorts 199:- 
2 par träningsshorts 99:-/st
Farfarströja (från herr-avdelningen ;)  99:-
Argan oil (as bra till håret!) 49:-
Och en laddare!! 149:- (dock är det inte med ett usb uttag som vid de vanlig iPhone-laddarna därför jag måste klödda lite med uppladdningen av bilderna)

Oj glömde säga att jag lyckades köpa alltihop förutom laddare på hm! Var inne i fler affärer men tyckte inte att det fanns så mycket.. Härliga färger va? 

Fotboll!!


Hade förberett ett inlägg tills nu men hann inte få bilderna på mina inköp idag så de kommer lite senare, efter matchen kanske. Som har börjat nu så måste rusa! Vilka hejar ni på??

Jag har inga ögonbryn tralalalla...

Det är nästan sant?!! Dom syns knappt i alla fall.... Ser ni dom? Väldigt ljusa. Kanske borde jag fylla i dom? Eller? Men äsch, godnatt!

Ärligt, finns det något som slår detta?

Lite bilder från förra veckan. Ville ju visa er hur härligt det var att rida i det fina vädret! Det är vid dessa tillfällen som hästar är det underbaraste som finns :D 

Godmorgon godmorgon

Vaknade för ungefär en timme sen. Har nog aldrig sovit såhär länge någonsin, sjukt! Halv två vaknade jag! Även om det känns som att jag har slösat bort hela dagen (vilket jag har?!) så var det grymt skönt att få sova ut ordenligt. Nu går jag runt här hemma i pappas stora tröja och myser. Ska nog sätta på en film och sen ta en dusch för att piggna till lite till träningarna ikväll.

Puss!

 

MIDSOMMAR PÅ DRAGSÖ

Drog med oss husvagnen till Karlskrona över midsommarhelgen. Det var nog det enda stället i Sverige som det inte regnade! Lyckades till och med jobba lite på brännan under tiden. Haha! Nej men  jag hoppas alla har haft en fin midsommar i vilket fall och jag får väl be om ursäkt för den sena uppdateringen. Men har haft lite strul med att blogg.se har uppdaterat sin sida, har inte funkat att logga in...

♥ ♥ ♥

ZEBRA

Köpte den här klänning på hm igår, 199kr!  Vad tycks?

Fin onsdag i Malmö

Hade en mysig dag igår. Åkte först in med Isabell till Malmö och gick runt och strosade lite i affärer, lite senare kom även Caroline, Jocke och Alex för att kolla bio tillsammans med oss. Vi kollade på LOL och måste säga att den var riktigt bra och jag är alldeles nerkärad i en av killarna från filmen, såååå snygg. Menmen! Här är bild på gänget (haha), som ni ser så är det två söta par (+ mig). Haha men nu ska jag inte vara sån för det märktes inte ett dugg att jag var den ensamma, enda gången som jag faktiskt tänkte på det var under bion. Hade också velat ha en kille att mysa med... haha ;) 

Och förresten så är jag väldigt nöjd med bilden, ser ni så glada alla ser ut? :D

ZARA

Testade de här shortsen och tröjan på Zara. Köpte bara tröjan dock för 249kr. Ångrar mig lite att jag inte köpte shortsen nu, typiskt va? 

1 dag 8 timmar och 44 minuter kvar...

till DH! Börjar bli sjukt taggad nu...
BTW, har varit och satt i löshår idag, vad tycker ni? Jag är faktiskt sjukt nöjd :D Ska visa er bättre bilder sen. Nu ska jag gå och sova, för imorgon tar min syster studenten och ska upp och hjälpa mamma med förberedelserna. Godnatt! 

Efterlängtade skolavslutning ♥

Som vanligt tog jag inga bilder... Men jag hade i alla fall min nya klänning från Gina på mig!

Fixat inför kvällen!

Nu är allt färdigfixat inför vår avslutningsfest ikväll! Satt upp tält och gjort fint! Och nu måste jag verkligen slita mig från datorn, har ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll.. såå hoppas ni får en lika bra kväll som vi kommer ha! SOMMAAAARLOOOOOV!!!

MVG I ALLA ÄMNEN!!

Såå glaaad! Gick ut med full poäng och mvg i alla 17 ämne! Sjukt nöjd över mig själv faktiskt.. hihi! Firade med räkmackor när jag kom hem :))

Vår resa till Krakow

Bättre sent än aldrig...
Här kommer lite bilder som jag har tagit med min iPhone på vår klassresa i Polen. Har haft det grymt kul och det börjar faktiskt kännas lite sorgligt att det här är slutet.

white and red

Här är bikini-topparna som jag inhandlade i söndags! Båda är från hm. Gillar dem starkt! Den vita för att det är så enkel att ha under linnen och toppar och den röda för att den är ursnygg i ryggen. Dock köpte jag en bikini underdel också men när jag kom hem så hade jag köpt en alldeles för liten (ångrar att jag inte provade dem nu). Typiskt mig.. haha ;)

standard

Ostmacka med Oboy! Det är ungefär det enda jag äter till frukost när jag väl hinner, och idag hann jag gott och väl, haha. Känslan som infann sig i mitt lilla huvud när jag vaknade självmant kl 6 imorse var allt annat än en bra känsla. Speciellt med tanke på att jag klockan nu snart är 9 och jag fortfarande lätt hade kunnat ligga i sängen och sova. Vi ska inte köra förrän halv 12 så jag har rätt god tid på mig. Men! Förutom att jag är dubbelt så trött som när jag gick och la mig så har jag hunnit med en del saker. Duschade lääääänge, fixade naglarna både tånaglarna och händerna, åt frukost, hunnit snacka lite med Isabell som kom förbi tidigare och så har jag kommit på lite fler saker som måste packas ner. Så alltså gjorde det kanske inte allt för mycket...

Adjö

Tänkte mest meddela er om att jag åker till Krakow med min klass imorgon. Kommer inte hem förrän på lördag så kan tyvärr inte uppdatera bloggen under tiden. Det skulle va om jag hittar ett internetcafé eller något för i så fall lovar jag att göra ett inlägg! Så jag antar att detta blir mitt sista inlägg på ett tag... om jag inte hinner med ett imorgon innan jag drar! Har ett par fina bikinisar att visa er förresten. Nu skulle jag egentligen börjat på ett fördjupningsarbete inom fysik som skulle vara inlämnat ikväll, men ska jag vara ärlig så får det vänta till imorgon. Min hjärna är helt slutkörd.
Om vi inte hörs imorgon, vilket vi antagligen gör. Men OM. Man vet ju aldrig vad som kan hända under natten...
Så ADJÖ MINA KÄRASTE.

ÅÅÅH vad jag hatar att packa utropstecken

Pust! Preciiis lagt ner det sista i resväskan nu. Eller borde jag säga handbagage? Det är nämligen allt jag får packa i inför denna veckan i Polen med klassen. Panik?! Men tror ändå att jag har lyckats att få med en del säkra plagg att ha på mig. Jag är dock rätt körd om det blir kasst väder men nu har de ju lovat fint så får hoppas på det! 

goa gubbar

Kvällsfika!

Kvällens örongodis

Ripa folkrace!

Hemkommen från dagens körning i Ripa. Bra tävling och rolig bana! Dock väldigt uppkörd så förstörde bilarna rätt lätt. Men det gick väl sådär för mig. I första heatet kom jag 2a, i andra fick jag bra start och låg tvåa innan sista varvet där jag gled ut och slutade som 4a, och sen i sista fick jag också bra start men kvaddade bakaxeln, bromsarna och däcket i första startsmällen. Fick en del blickar när jag körde ut, haha ganska pinsamt faktiskt.. Innan 3:e heatet hade startmotorn också slutat att fungera så fick ha hjälp med att putta igång bilen. Haha! Menmen har en del att fixa nu! Precis anmält mig till Vimmerby nu också, hade tänkt fixa en bil till men får väl se hur det blir
.

min fina syster innan balen

Tog ett par snabba bilder på henne innan hon skulle åka. Hon blev så himla vacker! Ibland märks det att hon är min syster.. hihi