ääääääääntligen har min klänning kommit!

Hämtade ut klänningen idag, SÅ glad!!
Tror att den kommer bli perfekt till lärarmiddagen i skolan ;)
Köpte den från Gina Tricot Exclusive för 799:-

en tisdagskväll i stallet

Satt och njöt liter efter ridpasset medans jag väntade på mamma, kan man annat än att älska dessa fina varelser?!?!?!

älskade mjukiskläder

Har gått i myskläder hela dagen, funderar starkt på att köra på det imorgon med...

godmorgon världen

Jordgubbar till frukost, mmmmmmmmmmmmmmmmmm..

pluggkväääääääääääll

Suttit och pluggat hela kvällen med Bells! Eller nja, var faktiskt ute och sprang en runda mitt i alltihop för att ta en paus. Jag är tvungen att göra klart ett hyfsat stort arbete inom hemkunskap tills på onsdag, fick en dag till på mig så hinner göra det sista klart imorgon! Har egentligen fler inlämningar men måste fokusera mig på en i taget. Religionen lämnade jag in i dag så nu har jag en mindre i alla fall! Nu är jag helt mindfuckad av alla olika dieter och metoder som jag har läst och skrivit om. Längesen som det kändes så här skönt att gå och lägga sig!

nymålad inför helgen

Målat över bilen igen inför Ripa på lördag, som vanligt fick jag hjälp av Isabell! Det blev lika fint som vanligt. Körde och tvätta av den innan vi började måla men tyckte att den lät lite konstigt när jag svängde, men mamma och "min" mekaniker Göran kom fram till att det der var något med drivaxeln, så ska se om vi hinner få den bytt i veckan, skönare att ha den andra som reserv i så fall!

Grattis på morsdag ♥

En mamma som min borde alla ha, hon är bäst! Älskar dig!

HELLO WORLD, YOU LOOK BEAUTIFUL TODAY

Gina Tricot Exclusive

Precis klickat hem den här underbara klänningen från Gina för 799 kr! Nästan helt slutsåld men för en gångs skull fanns just min storlek kvar, måste vara menat till mig??!?!? Dock lite rädd att den är för kort med tanke på att jag har ganska stora ben, men jag tror att det kommer bli fint ändå!

Partaaaaj med fint folk!

Var hos en klasskompis på grill- och poolfest igår, det var livat! Haha, nej men det var en härlig kväll, dock glömde jag min bikini i all hast när vi skulle iväg så nöjde mig med att titta på när de andra badade! Såg rätt kallt ut faktiskt... Jag är alltid kass på att ta bilder när jag är på fest, svårt att ta bilder och va med samtidigt tycker jag, så därför har jag inte så många bilder ;) Men som sagt, en grym kväll! 

Mina seriösa outfit bilder från igår! /Tubtopp, Hm/Shorts, Levi's/Skor, Converse/Klocka, Gant/  Hade egentligen min vita kavaj från Gina till men den tog jag av mig senare.

trädgårdsmys

Hjälpte till i trädgården igår, planterade och målade utemöbler. Det blev grymt stor skillnad, så fint med blommor som lyser upp lite! Synd att inte solen var framme, hade hoppats på att kunna jobba lite på brännan ;) Vad gjorde ni igår?

väntar på reaktionen... hehe

när hon får se att jag tog en fin bild från hennes dator... (evil-face) mohahah

LAVJOOOO EMMS!

En runda på motorcykeln i det fina vädret

Åkte en runda med Pappa på motorcykeln efter skolan. Körde till Kivik och käka glass i det fina vädret och sen vidare via Degeberga hem. Sjukt härlig runda faktiskt! Och jag måste säga att jag kände mig rätt cool i pappas gamla skinnställ... HAHA.   

rensat huvudet

Träningen var inställd idag och med tanke på att det enda jag har gjort idag (efter skolan då) är att ligga i solen och lata mig, visserligen så har jag pluggat en del med men klarade inte av att gå och lägga mig med all energi i kroppen. Så jag sprang en hyfsat lång runda! Har dessutom haft en massa tankar i huvudet som jag behövde få rätt på. Det här med att springa senare på kvällen är nog något jag ska börja med oftare, lätt luft att andas som dessutom inte gör det alldeles för varmt, inget folk ute som man behöver dela rundorna med plus att det gör en tröttare så man kan sova bättre! Dock var det ganska kusligt att springa rundan i karnas som är inne i en liten skog, ingen vidare belysning och fick värsta obehagliga känslan av att det var någon som förföljde eller iakttog mig. Har nog aldrig sprungit den runda så snabbt som jag gjorde, allt jag tänkte var: Låt mig komma ut härifrån! Låt mig komma tillbaks till de trygga villaområdena! Haha, trappa inte ner på tempot förräns jag stog utanför dörren till mitt hus igen. Pust! 

Före:



Efter: Brudar! Är det bara jag som får pattsvett när jag springer?! Hehehehehe

min biffiga arm i fokus

Såhär har jag legat större delen av denna eftermiddagen! Filosoferat om gud, meningen med livet och en jääävla massa larviga saker.
STOP! ...Nu skrev jag gud och jävla i samma mening (är det illa?!)
Äh, nu kan jag fortsätta.
Saken är den att jag har ett hyfsat stort religionsarbete där jag måste skriva väl valda ord om min egen tro och om hur jag reflekterar över detta faktum. Är inte så värst troende av mig så det jag menar är att, det är svårt!

ibland är jag allt göööllig

Slutade lite tidigare idag så överraskade Isabell när hon kom hem med kladdkaka. Måste säga att jag är väldigt nöjd över mig själv, den blev faktiskt god! Gulligt av mig vavavava?

HEY SUMMER


dress//zara  shoes//converse  wheather//sun

Tisdag igen

Skolan drar sig mot sitt slut, skrev MVG på dagens kemiprov och måste säga att jag känner mig rätt nöjd med det! Det enda som är kvar nu är ett par lagom viktiga inlämningar som jag inte har skrivit en mening på, och som helst ska vara klart och inlämnat denna veckan! Men. Så känner jag ju såhär. Jag har kommit in på mitt förstahandsval och det finns inte så stor chans att jag inte skulle göra det, skolan är snart slut och vi har redan slutat att göra något vettigt på lektionerna, men den största vikten ligger på att JAG INTE ORKAR prestera mer.
Orkar inte reflektera, argumentera, dra slutsatser och diskutera mer, allt jag vill är att det ska bli den 12 juni och att vi ska stå där med blöta kinder och låtsas att vi kommer sakna varandra såååå himla mycket. Fast att vi allihopa egentligen börjar bli rätt trötta på varandra vid det här laget. Visst, självklart kommer jag sakna min fina klass! Det handlar om trygghet, jag skulle kunna göra och se ut nästan hur som helst och ingen skulle reagera för att det känner mig och de bryr sig helt enkelt inte. Men jag tycker det ska bli skönt med en förändring, jag känner mig rastlös här. Låt det bli den 12 juni snabbt och ge mig ork att ta tag i mina sista arbeten!

AMEN

Godnatt, finaste

Har för tillfället fastnat i den här otroligt fina boken, har inte hunnit med ett skit av det jag egentligen skulle göra idag. Mitt mål har varit att jag måste få veta vad som händer, måste! Eller, bara ett kapitel till sen ska jag lägga undan den, bara ett till! Ååååh så underbart men samtidigt så frustrerande. Och mitt i alltihopa så hamnade min iPhone i en nödsituation och avbröt mitt samtal med en polare, är det bara jag som aldrig har sett den här varningen innan? Måste säga att det kändes rätt komiskt... HAHA jag gick in och la den i kylen för att den skulle svalna..

Bilder från folkrace i Asarum

Lite bilder från igår som Isabell har tagit. Inte bara på mig men för er som inte vet vilken  som är min bil så är det den svarta Audin som ni ser på bilden precis under. Det gick sådär för mig igår, första gången jag körde på den banan men ändån. Första heatet kom jag 2a. I andra fick jag en bra start och låg tvåa nästan ett helt varv innan min västra drivaxel gick sönder så att jag snurrade runt. Hamnade ju såklart sist eftersom att jag fick vänta innan jag kunde backa runt och det var inte helt lätt att komma upp över backen med bara en fungerande drivaxel. I alla fall så kom jag 4a i det heatet. Tur som jag hade så var det lunchpaus mellan mitt heat och innan min mekaniker skulle köra så han hann precis fixa en ny drivaxel så att vi skulle kunna köra sista heatet också. Grymt! Men sen i sista fick jag rätt dålig start och hamnade långt bak så det slutade även där med 4:e placering vilken precis inte räckte till C-final. Jag hade samma poäng som de som kom med men sen tror jag att det lottas ut. Menmen, sjukt härlig dag! Vinnaren av juniorna blev Markus Nilsson och tvåa kom Albin Ström, kommer faktiskt ihåg just nu vem som kom trea. Fick behålla bilen så nu taggar jag Ripa den 2 juni!!

en enkel till antibes

Slutkörda efter en hel dags folkrace i Asarum. Har haft toppenväder hela dagen! Det är sånna dagar som man inte kan annat än att älska att va på en folkracebana, grymt! Berättar mer om hur det gick och lägger in bilder imorgon, för nu ska jag skynda mig ner i sängen. Vet inte riktigt hur jag ska ligga med mina brända axlar dock, jag ser ut som en kräfta! HAHA men jag ska väl inte klaga! Godnatt på er!

Glömde ju säga att jag och mamma avslutade dagen med att käka kinamat och kolla på En enkel till Antibes. Lugnt avslut på en händelserik dag!

min fina Audi lastad och klar inför imorgon

Precis kommit hem från festen nu och har precis bytat om till pyjamaskläder. Bilen är lastad och finare än någonsin och jag är så taggad man kan bli på att få köra imorgon! Hoppas verkligen det blir bättre väder än vad det har varit på de andra tävlingarna. Men enligt våra iPhones så ska det bli 20 grader i Asarum imorgon så har vi tur så!


Oj nu gled tiden iväg.. 1:00. Har ställt alarm på halv 5 så om 4,5 timme ska jag upp igen. Bäst att jag hoppar i säng på en gång. Kram på er!

en fredag hos mormor och morfar

Åkte ut på landet och hälsade på min mormor och morfar i fredags. Grillade och senare spelade vi kort och kollade på Let's Dance! Sålängesen som jag verkligen umgicks med dom ordentligt så det var riktigt mysigt! Och tro det eller ej, det är lika coolt att hänga med sina morföräldrar som att dra på en onödig fjortisfest så vi missade inget. Hur var er fredag?

filmmys

Precis kollat på den där ↓ filmen med Hanna och Isabell. Perfekt avslutning på denna dagen!

sådan mor sådan dotter

hihi lavio mammi 

Levi's shorts - homemade!

Tog mina gamla Levi's jeans som jag köpte förra året och gjorde dom till ett par shorts. Grymt nöjd! Tänkte först testa på ett par byxor som inte var så dyra och som jag var mindre rädd om men det visade sig att jag har dolda talanger för det här. HAHA. Fast nja, det var ju faktiskt inget märkvärdigt. Och här har jag gått och tänkt på att lämna in dom till någon affär som kan fixa det. Aja jag tyckte dom blev snygga! Vad tycker ni?

new in

mina fina från bikbok, sitter som en smäck!

I don't feel great today, something is wrong

Finns det något värre än att vara sjuk?! Känslan av att tvinga sig upp imorse för att pallra sig till skolan och skriva ett nationellt prov i matte.. var inte vad min kropp kände för. Men jag gick dit, gjorde provet och gick hem igen. Vilade en stund men att inte göra något får mig att bli rastlös, så jag renbäddade sängen och torkade av lite på rummet för att göra något vettigt, sen kommer jag på mig själv med att flåsa som en häst, haha! Svårt att andas när näsan är igentäppt. Så, satte mig vid datorn en stund. Kom ju på att det inte blev någon uppis igår, men var sjuk igår med så jag orkade inte ta tag i något. Glee är min räddare just nu. Aja, ska inte gnälla mer. Vädret piggar upp en lite trots allt! Kram på er.

Har ni tänkt på hur ljusa minaögonbryn är? HELT OTROLIGT.. En gång var det en som sa att jag såg ut som ett 'cancerbarn' pga av att man knappt såg dom... HAHA, fast det var för ett aaantal år sedan. Då när bilddagboken var inne. Självfallet hängde jag med där! Men vad säger ni, kanske borde börja med att fylla i dom?

gårdagens favvo

shoes/converse
jeans/mammas
tisha/gina
sweatshirt/ old

svartvitt

Ett par bilder på min fina vän och mig som vi tog tidigare ikväll. Såklart blev alla hennes bilder jättefina medans mina blev ännu värre än vad jag väntade mig. Känslan av att springa in och gömma sig under täcket och aldrig komma fram var ungefär vad jag kände när jag såg resultatet.. Ha ha.


Men det är en sak som jag är alldeles för dålig på har jag kommit fram till. Och det är att säga hur glad jag är att jag har dig som kompis, för det är jag verkligen. Oj nu blev detta lite känsligt märkte jag.. hihi snyft..
NEJ MEN ÄRLIGT.

Älskar dig Bells.

min morgon

spenderades ute i det fina vädret!



nattamad

mmmmmmmmmmmmm.. finns inget godare än mat på natten....

löööördag

Drog på fest med Caroline ikväll, det var väl sådär.. haha har ju varit på roligare fester om man säger som så! Hade i varje fall på mig mina Levi's jeans som jag har gjort om till ett par grymt snygga shorts idag, ett basic linne och min vita kavaj! Längtar till sommaren då man kan skippa att ha strumpbyxor under! Nu tänkte vi käka lite nattmat (alltid lika gott?!) och sen sova tror jag. Hoppas ni hade en bra lördag!

Jahapp.. Nu har ni sett mitt badrum. Ja visst är det fint? Jaha jaja

aaaaaah

Ishockeyn slutade ju bra... Fast näää. Dock en grym match och bra spel från Sverige fram tills 3:e halvleken! Frustrerande... Men de tar igen det mot Tjeckien istället, får vi hoppas. Nu ska jag sätta på en film, efter att jag har lekt klart med webcamen. (Känner mig så grymt snygg för tillfället så det är väl bäst att passa på!) Eller?

hemmakväll med hockey

Nu är middagen precis avklarad och det känns att det är sista dagen på veckan. Helt slut! Aja, nu ska vi slänga oss framför tv:n och kolla på hockeyn! Får väl se om Sverige har någon chans mot Ryssland, hoppas på en bra match! Ha en fin fredag :)

Bilen klar inför Asarum!

Fixat klart det sista på bilen inför nästa helg idag. Fick hjälp av Isabell så det blev rätt snabbt färdigt ;) Saknas bara lite reklam, pilar och kanske en runda med damsugaren inne i bilen, sen är den startklar! 
Btw.. vad tycker ni om mina fina arbetskläder?? Känner mig grymt feminin i dom!

I ♥ shopping

Åkte in med mamma till nova lund och mötte upp min syster där efter skolan. Hade en del att fixa efter förra rundan i Kristianstad där jag nästan inte hittade någonting. Men idag! Har köpt nästan allt som saknades. Grymt snygga skor (som jag blir sjukligt lång i), ett par toppar, en underbar klänning från topshop och min älskade jacka som ni kommer ihåg att jag visade er häromdan. Ringde faktiskt igår och bad dem hänga undan en till idag! Vill jättegärna visa er men hinner inte fota och greja nu så får ta det när jag får tid!

Här är mina inköp i alla fall. Vet att hon säkert kommer att smyga sig in här och läsa så.. TACK KÄRA MAMMA!!

en bra dag men jag är glad att den är över

Hola! Det klänns lite som att jag har kommit in i en "blogg-torka" eller vad det nu är de fina bloggarna kallar det. Har inte så mycket ideér på roliga saker att blogga om förtillfället. Och bara det gör mig så trött. För jag vill att ni ska komma in här och bli glada och kanske bli inspirerade över det jag har i tankarna osv osv. Men, det går över. Såklart! Blir bara lite kämpigare än innan att planera olika inlägg. Ibland har jag tusen olika ideér som jag vill visa på en gång och ibland är det som just nu, när allt bara känns allmänt vardagligt och tråkigt. Så det får bli ett sånt inlägg till..hihi

Just NU, sitter jag här vid datorn och det känns som att mina ögonlock kommer falla ihop närsomhelst. Det märks att det har varit en hård dag. Har så grymt mycket i skolan och jag (ja jag!!) har ägnat flera timmar ikväll på att räkna ut en massa ekvationer och grejer inför vårt sista matte-prov imorgon. Tvungen att sätta det här för att få bra betyg så har verkligen pluggat den här gången!

Fysträning i karnas idag också, känns ju benen nu kan jag säga! Och det ser kanske ut som att mitt högra ben är större än det andra, men det är jag som står lite konstigt. MEST så att det inte växer några onda misstankar om att jag har ett stort ben...

nykär

.. i den här underbara jackan. Den som köper den sista som är kvar före mig ska jag personligt leta upp och göra något väldigt otrevligt med tills jag får den. ALL MIN KÄRLEK TILL DEN HÄR GODBITEN 

dagens

brallor: mammas gamla
stickat: bikbok
väska: ginatricot
på fötterna: converse
modell: en STENseriös kopia av mig

Godnatt!

Nu ska jag sova. Puss på er!

frukost på sängen

Ligger här och myser med mig själv och kollar på fler Glee-avsnitt. Är för lat för att gå upp ur sängen så tog med mig frukosten in i sängen! Är det bara jag, eller det hade inte varit helt fel med en pojkvän att dela sånna här morgonstunder med?

HAIRDONUT

Har länge letat efter sånna här donuts som man använder till håret. Knoppen blir stor rund och perfekt, och funkar hur lätt som helst även om man inte har så jättelångt hår som jag. Super nöjd! Köpta på Glitter för bara 20:- styck :)

det blåser idag

Hittade som sagt inget i Kristianstad igår så letade fram en kjol från förra sommaren. Tyckte det blev för kallt att ha shorts eller kortare klänning så tyckte detta passade fint! Kom ju dock på att jag köpte den stickade igår.. Hihi, kram på er!

filmmys med katten

Mina fredagsplaner blev lite ändrade så jag har spenderat min kväll med min katt till ett antal Glee-avsnitt. Det är tur att hon aldrig skulle svika eno, min trogna katt!

Men AAJJ! Tvungen att trampa just DÄR???


Va? Nej det är INTE en pizza som jag försöker gömma bakom min tumme? Promise...



Mina fina mjukisbyxor som jag köpte på cubus idag. Älskar dom!

mindre älskade fredag..

Har strosat i K-stad med mamma och min fina syster hela dagen. Det började bra med ett par inköp som jag är nöjd med men slutade mindre bra när jag inte hittade ett SKIT rätt ut sagt av det jag egentligen skulle ha.

PANIK!! Jag hittade inga skor till varkens min skolavslutning, lärarmiddag eller till min kompis konfirmation som är imorgon. Jag hittade inga vita jeans som var tanken att jag skulle ha imorgon (eller jo jag hittade ett par men jag kom fram till att mina ben måste ha blivit utbytade mot en elefants) så det skippade jag! Jag hittade heller ingen klänning som var passande till något av det. Den enda klänningen jag hittade dock var grymt snygg MEN, den var svart. Går det att ha en svart klänning på en konfirmation? SVAR: NEJ.

Så för tillfället känner jag mig ganska körd.


Testade klänningen jag har på mig och den virkade mingröna som hänger till vänster på indiska också! Enkel och ändå helt okej fin. Tråkigt att jag såg så grov ut i dom bara :(

älskade torsdag

Hej på er! Lagom varmt idag också, fick bli shorts direkt på morgonen. Förutom att det har varit en riktigt slitdag i skolan så har det varit en riktigt bra torsdag! Slängde mig och sola precis som igår och efter det lirade jag lite beachhandboll med isabell och laget, härligt! Det bästa av allt är nog att jag är ledig imorgon, ska in till Kristianstad med min syster och mamma för att shoppa lite. Så vi får ju hoppas på fint väder!;) 

solning på g!

En bild på mig och mina fina vän Isabell sen valborg! Jag kom precis hem från skolan nu och har hunnit byta om till slappare klänning och bikini för att jag ska kila bort till Isabell och sola lite. Får ju passa på nu när solen äntligen är framme! Senare väntas intervall träning i karnas, dags att ta tag i träningen ordentligt nu. Men vi hörs senare!

VALBORG OCH FINA VÄNNER

Här kommer lite bilder på hur min kväll såg ut! Var lite duktigare med kameran i början av kvällen som ni säkert märker, haha! Hoppas ni hade en bra kväll ni med :D