I-landsproblem till 1000

Drog in en snabb runda till stan efter skolan. Kollade in lite mössor på cubus hemsida igår så tänkte se om de fanns i butik. Och det gjorde dom! Tycker själv inte att jag passar alls bra i mössa egentligen och jag brukar aldrig använda det, men det är ju så otroligt skönt att ha på sig. Speciellt nu när det verkligen har börjat bli riktigt kallt, som idag. Har till och med hört att det har snöat på vissa ställen?! Menmen. Jag hittade i alla fall mössorna som jag hade kollat på, dock hade jag väldigt svårt att bestämma mig för vilken jag skulle ta. Så det slutade helt enkelt med att jag tog alla 3. Vilket passade utmärkt eftersom att det var ett sånt här smart erbjudande, ta 3 betala för 2. Dock köpte jag alla tre på herr-avdelningen, kan kvitta enligt mig, dessutom hade de mycket snyggare mössor än vad dam-avdelningen hade. Så, så fick det bli! 

Nu sitter jag på bussen på väg hem. Är galet hungrig! Hoppas mamma har börjat med maten där hemme. Hihi. Men nu tänkte jag stänga ner datorn och vila en stund. Vi hörs sen, kram! 


 

Just do it!

Är så jäkla taggad på att börja träna ordentligt, är trött på att vara missnöjd med mig själv och jag är trött på att känna mig mullig. Måste sluta med alla ursäkter om varför jag inte tar tag i det helt enkelt! Ska lägga ut lite riktigta inspirations bilder sen, så kommer ni också bli sugna på att börja träna. Hehe! Men nu ska jag sova, godnatt! 


 
 

Well, you only need the light when it’s burning low

Två låtar som jag lyssnar på just nu. Tusan vad härliga de är!  

Details

Piffade upp en tråkig skjorta med mitt fina halsband som jag inhandlade på hm förra veckan. Vad tycker ni? Jag tycker i alla fall att det blev tjusigt! 

Keep it simple

Sitter i skolan och håller på med en resebroschyr men jag kom som vanligt in på helt andra vägar. Har suttit den senaste timmen inne på Nelly.com och kollat lite. Åh så mycket fint det finns! Älskar att festsäsongen har dragit igång nu, alla fina festklänningar som börjar trilla in nu, galet! Men samtidigt får jag ångest över att folk redan har bestämt nyårsklänningen osv... Alltid samma problem med det. Men ska nog inte satsa på för stort i år, snarare något enkelt och snyggt. 

Här är i alla fall vad jag hade velat bära utanpå hudkostymen idag. Hur coolt? Hade passat asbra till mitt blonda hår tillsammans med naturligt smink och silvriga smycken. Till fest hade en sån här skinnkjol och den t-shirten  blivit grymt coolt. 


Tyck synd om mig....

Sitter på rummet och tycker lite synd om mig själv, har gjort varm oboy för att hela min onda hals och proppat mig full med alvedon. Snyft! Förlåt för att jag har varit borta ett par dagar men har nästan inte gjort annat än att sova sen jag kom hem från dreamhack så har inte riktigt kännt mig pepp för att uppdatera. Och har inte haft något roligt att skriva om heller så. Förhoppningsvis blir det bättring på det, fast jag har så sjukt mycket i skolan så kanske är lätt att bloggen blir lite bortprioriterad! 

Men nu ska jag packa på mig lite kläder, fylla huvudet med lite skön musik och krypa ner i sängen. Vi hörs imorgon. Kram!

Vi tejpade fast honom i stolen....

Hej! Kände att jag hade lite tid över för att slänga in ett inlägg. Sitter nu (vilket förmodligen inte är så förvånande) vid datorn och har precis kört ett par rundor LoL. Inatt sov vi 4 timmar, eller vi gick och la oss halv 7 imorse, sen ställde vi alarmet och gick upp vid 10 igen. Innan vi bestämde oss för att sova hade vi varit uppe konstant i 2 dygn och jag höll bokstavligen på att decka ner i tangentbordet. Det är inte precis så att jag är trött i kroppen och så utan mest i hjärnan, man är så jäkla seg och ögonen hinner inte med..sjukt skum känsla, haha! 

Tejpade fast Karl i stolen när han låg och sov, hahah rätt kul faktiskt. Det slutade med att en crew gick förbi och petade på honom lite för att få han att vakna men han bara fortsatte sova, inte förrän det såg ut som att crew:en ryckte honom ur stolen vaknade han.  

Annars har vi det bra! Lever på nutellamackor och kebabrulle vid alldeles "fel" tidpunkter. Man tappar tidsuppfattningen här inne, mörkt dygnet runt med musik och massor av folk, har blivit lite förvånad när det helt plötsligt visade sig vara lördag istället för söndag. Men det är så det ska va. Hoppas ni har haft en bra helg hitintills :-)

@ Dreamhack

Japp. Det stämmer! Sitter just nu i D-hallen på Elmia-arenan i Jönköping tillsammans med ett antal andra gamers.  Var som sagt inte riktigt tänkt att jag skulle hit igen eftersom att jag inte spelar så jättemycket längre. Men sen när mina kompisar skulle hit så gick det inte att stanna hemma precis. Så nu är allt som det ska vara på Dreamhack, headhunterz som spelar hardcore med alldeles för mycket bas så att hjärtat slår extra slag, värmen som nu börjar infinna sig i hallen, standard-turen till Willys som är gjord och vi är fortfarande pigga och på bra humör. Vi är inne i DH-rytmen helt enkelt, galet nice! Men kommer inte lägga ner så mycket tid på att uppdatera nu när jag är här.

Om ni vill hålla koll på allt som händer här dygnet runt kan ni gå in här. Och för att se invigningen (som jag faktiskt tyckte var rätt B i år) så kan ni klicka här. Med tanke på att flera tusen personer filmade invigningen på lite bättre avstånd än mig så tyckte inte jag att det var så lönt om jag också skulle filma. Haha!  

Bild från våra platser, rätt skönt att inte sitta allt för nära! Nu ska jag spela, ha det :-)

Hjärtefrukost

Pimpade mina flingor imorse med lite kärlek. Ahahahahah. Så töntigt. Men gott. 
 

Skildring av två världar

Hej!!
Sitter nu trött och flummig på bussen som är på väg hem. Vilken jobbig dag det har varit! Är helt slut i hjärnan, och nu är det bara att ställa om sig  inför kvällens träningar. 
 
Förresten, sitter jag och jobbar med omslaget till en borschyr om Mauritius nu också. Lite skillnad när man jämför hur underbart det ser ut på bilderna och när man kollar ut genom fönstret. Hur mycket hade man inte kunnat göra för att ligga på en vit sandstrand i härlig värme just nu? Istället för mörka och kalla Sverige? Menmen, jag ska inte klaga! Tycker trotsallt jättemycket om både höst och vinter så ser såklart fram emot det också. Men ärligt.. hur underbart ser det inte ut?
 
 
 
 
 
 

Portkod 1321

Fick tips om denna webbserien här. Har precis sett 6 av 10 avsnitt på rad, den är verkligen klockren! Kan knappt vänta tills nästa avsnitt släpps. Det är en serie om vänskap, kärlek och självrespekt. Gå in och kolla på de 6 första avsnitten här. Så grymt bra!! :-)
 
 

Pyjamas mys

Idag har varit den typiska söndagen. Klev inte upp ur sängen förrän vid 11 imorse och har inte gjort en vettig sak sen dess. Både skönt och väldigt uttråkande! Har annars spenderat kvällen med Isabell, käkade kycklingsallad och spelade sims, mysigt. Nu ska jag återigen krypa ner i sängen. Är det inte konstigt att man trots en hel dags vila, fortfarande är trött? Suck. Godnatt på er :-)

Chillmode: On

Ligger i syrrans säng och myser med Isabell. Tycker att jag fick en rätt sexig mjölkmustasch på andra bilden! Men jag har fixat hem Ted och håller på att kolla på den nu. Har inte sett mer än 5-10 min och jag har redan garvat ett antal gånget, haha! Vet inte vad är men den nallebjörnen är så jäkla cool. Nu har jag dock pausat filmen för Isabell blev typ akut sugen på tacos så hon rusade ut i köket... Bara sådär.. Haha men men, är man sugen så är man väl. Själv njuter jag av att inte ha något planerat imorgon, vad hittar ni på med ikväll? :-)

Vidare till SM steg 3!

Blev vinst idag! Även om vi inte har spelat i närheten av så bra som vi kan göra så är vi vidare till steg 3. Så jäkla skönt! Vi vann första mot Karlshamn med 18-11 och den andra matchen förlorade vi med 1 boll. Den sista matchen spelade vi riktigt kasst framåt och vi borde egentligen ha vunnit med fler mål, men eftersom att de förlorade mot Karlshamn så vann vi på målskillnad. Tror det var lite av anledningen till att vi inte spelade ordentligt i sista, vi gick helt enkelt in med inställningen att vi hade råd att förlora. Menmen, skiter i det nu för vi blev ändå det bästa laget, lalalalal!

Snodde bilden från min lagledare, kanske inte världens bästa, men ändååån. Grymt!

 

Tagga SM!

Sitter i köket och käkar frukost, samlas om en halvtimme för att köra med laget till Halmstad och spela SM steg 2. Vi tog inte oss direkt till steg 3 förra gången så det här bli vår sista chans. Men detta ska vi ha! Är grymt taggad!! Men nu ska jag packa det sista, hörs senare! :-)

Nike air max

Har varit så jäkla sugen på ett par nu hur länge som helst. Passar kanske inte att gå ute med om det är mitt i vintern kanske men jag hade behövt ett par sköna skor att kunna gå i. Finns ju en hel del coola färger och tycker det är ursnyggt till jeans. Synd att de kostar över 1000-lappen, men kanske kan önska mig ett par i julklapp? 

Fastnade själv för de här gröna. Annars vill jag nog ha ett par svart, grå och vita. Vad tycker ni? :-)

Soffmys denna gråa onsdags eftermiddag

Som rubriken lyder..Har placerat mig i soffan med myskläder, filtar och en bra bok. Självklart har jag igång lite skön musik samtidigt. Som t.ex. denna låten. Älskar den! 

Nej men alltså, vad gör jag hemma redan? Jag slutar vanligtvis inte förrän tio över tre i skolan men idag var det omprov för de som inte klarade ett fysikprov, och vi som blev godkända fick ledigt. Så jäkla underbart! Efter buss och skit och mög så var jag hemma halv ett istället för att va hemma halv 5. Lite skillnad va? Passade ännu bättre när jag fick hem min bok som jag har beställt för ett tag sen igår, kunde inte ha kommit mer lämpligt. Hehe. Så nu ska jag ägna lite tid till åt läsandet och sen ska jag fundera på om jag ska ta en springtur i det ruggiga vädret. Hoppas ni har det trevligt i skolan. Mohahah. 

Nu är det nära!!!

Nu rullar eftertexterna på del 1, snart sätts andra delen igång. Åh älskar livet! Låt oss inte vänta längre nu....

Första parkett som ni ser.. hehe

Bra kläd-dag (för en gångs skull)

Hade min fina Gant klocka idag, gud som jag tycker om den! Fast den börjar bli rejält sliten nu så mycket som jag har använt den. Blev grymt nöjd med mina kläder idag, synd bara att jag inte får chansen att ta några outfitbilder. Men jag hade i alla fall ett par svarta skinnbyxor, en långärnad randig tröja och en gråmelerad kavaj som är min mammas sedan 15 år tillbaks. TIll det hade jag min svarta platta halsduk och en svart axelväska. Förstår om det är svårt att föreställa sig men det såg faktiskt riktigt stiligt ut! Gillar sånna dagar. 

Just nu. Sitter jag i bilen med Isabell och mamma på väg in till Lund. Det är ju världspremiären av Twilight part 2 inatt och vi ska se den, tusan så taggad jag är! Har längtat så. Hoppas nu att den är vad man har förväntat sig bara. Men att få dregla över Edward och Jacob lite, åååh. Vi ska börja med att se första delen och sen vid 12 nån gång skulle jag tro så sätter de igång den sista delen, vilket innebär att vi inte kommer vara hemma förrän kanske halv 3 inatt. Men vem faaasen bryr sig när det gäller något såhär stort, lätt värt att vara död imorgon. Nej men nu ska jag stänga ner Mac:en, återkommer senare med min recension om sista delen. ÄR SÅ JÄKLA GLAD!! Hehe. Vi hörs ;)))

Undrar hur många svenskar som sitter framför tv:n just nu....

För sitter själv precis som resten av Sveriges befolkning hemma och kollar på Fotbollsgalan på tv och vi har precis sett Zlatan ta emot guldbollen för sjunde gången och Lotta Schelin ta emot diamantbollen för tredje gången totalt. Maffigt! Jag har inte ens duschat sen träningen för två timmar sen, vi åkte bara hem och satte igång tv:n. Och jag är ändån inte världens mest insatta person i fotboll, tänk då hur många som faktiskt sitter och glor på samma sak. Haha helt fascinerad av detta! För ni tittar väl?

Men nu ska jag duschaaaaaa. Ha det :-)

 
 

All I wanna be, is everything at once

Ni vet den reklamen för Windows? Är det bara jag som inte kan låta bli att sjunga med när den kommer? Förjäkla härlig låt!

"Whoooooaoooaoaaa, All I wanna be..." osv

Glasögonorm

Heeeej!
Ännu en vecka har nu nått sitt slut och imorgon är början på en ny. Tusan, snart jul ju! Ser faktiskt fram emot det, älskar julen. Hihi. Dagen idag då, faderns dag, har ni gett er kära pappa något fint? Det har jag och min syster gjort i alla fall. Annars så har min dag endast bestått av handboll. Började kolla på junior-sm i hallen redan 10:15 imorse, sen har jag själv varit en runda i Åhus och spelat match. Behöver inte skriva ut resultatet men det slutade mindre bra. Dock gick första halvleken riktigt bra och det gick faktiskt jättebra för mig i försvaret (om jag får lov att skryta lite...), känns också som att jag vågar ta mer plats i anfallet nu. Jag har rätt kasst självförtroende på plan om jag ska va ärlig, inte bra! Men nu jäklar, får se till att skärpa mig! 

Nu då? Jo nu har jag provat lite kläder inför imorgon och denna veckan. Blir nog dock slappkläder imorgon, har först idrott och sen har jag en lektion matte, innan jag ska sätta mig på bussen hem igen, så känns inte så lönt att lägga ner tid på något speciellt. Är för övrigt helt slut i kroppen, ont lite överallt. Men man ska inte klaga. 

Förresten,
Längesen jag använde mina glasögon, vad tycks? 

Hemma hos farmor

Är hemma på mårtenmiddag hemma hos farmor ikväll. Det är trevligt men helt ärligt, vilken tonåring hade inte velat göra något lite mer händelserikt en lördag? En sån här middag hade passat mycket bättre på en söndag enligt mig... Och det finns en sak jag har tänkt på, hur många av er skriver ut både farmor Och farfar när ni säger att ni ska dit eller vad det nu kan tänkas vara, är det bara jag eller visst säger man bara "Ja, jag ska till farmor ikväll!" fast att man menar båda två? Ibland känns det nästan lite elakt att "glömma" farfar på det viset men ändån, det är underförstått för min del.

Hur rolig är inte denna bilden?! Kolla på mig. Hahaaaaaaa, tror jag dör. Men ser ni vilka fina tavlor som finns här? Är det inte typiskt att det ser ut såhär när man är hos sina farföräldrar... Och jag måste bara säga att jag älskar hur mina toppar har vikt sig utåt efter duschen, får mig att se ännu kuligare ut. Denna gången tänker jag inte fråga vad ni hittar på med en lördagkväll som denna, vill inte veta om ni är ute och partajar. Så det såå. Vi hörs! 

 
 
 
 
 
 
 
 

Lång springtur

Som jag skrev i det förra inlägget så var jag precis på väg ut för att svettas lite. Planen var att bara springa kanske 3 km max bara för att röra på mig lite. Men istället slutade det med att jag sprang 8-9 km, och jag överdriver inte! Fattar inte vad som flög i mig, kände mig inte trött och det var så skönt att kunna springa i sin egen takt och rensa huvudet. Kände mig som en färgbomb bland allt det gråa och halv tråkiga med syrrans rosa träningströja och med mina lila skor. Haha! Mötte en del pansionärer som var ute och rastade sina hundar på vägen också och fick flåsande heja glatt på dom och ta emot deras förvånade ansiktsuttryck. Precis som att hela deras syn på dagens ungdom rubbades när de såg mig. "Jasså här har vi en flitig flicka, kanske sitter inte ungdomarna så mycket framför datorn trots allt, nähä nähä osv." Haahaaaaa. Kändes lite extra bra just då! Vill verkligen få igång träningen på riktigt nu. Måste se snygg ut till beach 13! Hehe.  


 

Are you strong enough to rise up, when you fall.. nanana...

Robin's nya singel, tycker faktiskt att den är riktigt bra! Ligger på topp 5 på iTunes-listan. Nu ska jag ut och springa en runda, får panik av att inte göra något. Vi hörs! 

Morgonmys i sängen

Nutella mackor, mjölk och en bra film! Mums! Hur har er morgon varit? ;)

Filmtips!

Snow White and the Huntsman. För er som inte redan har sett den då. Hyrde den och har precis kollat klart på den nu. Var lite skeptisk i början men tyckte faktiskt att den var riktigt bra! Och som vilket twilight-fan jag är så går det inte annat än att gilla att det är Kristen Stewart som har huvudrollen, grym är hon!

 
 

Romantisk middag för 1

Typ såhär min kväll ser ut. Ensamt va? Sitter i köket, äter pizza och dricker läsk (som endast barn får lov att dricka) hehehee. Försöker hitta någon bra film jag kan kolla på men hittar inte en enda! Känns som att jag redan har sett alla bra filmer. Menmen, mamma kommer hem snart så då ska vi kolla på Snow white and the huntsman, någon som har sett den? Anledningen till att jag verkar lite mobbad är för att jag inte hade något alls inplanerat denna kvällen för jag tänkte att det nog "kunde va skönt" att bara vara hemma lite. Men jag kan ju inte säga att det inte är skönt med en lugn kväll men just idag kändes det rätt lame. På en fredag. Liksom. Men nu ska jag gå och bytra till myskläder och kanske köra en runda cs. Ha det så bra!

Pattern

Hade mina nya "favvis" byxor idag, alltid lika kul att få lite extra blickar på en. Ganska roligt ändån, hade jag haft ett par helt vanliga svarta jeans hade antagligen ingen lagt märke till mig. Hehe. Men jag blev nöjd idag, till byxorna hade jag en sportinspirerad vardagströja, matchat med svarta uteacessoarer. Jag hade också min svarta skinnryggsäck som också passade bra till tycker jag. Måste inhandla fler mönstrade byxor... 

På väg till sängs

God kväll mina kära läsare! Det har varit en händelserik dag idag med teknikprov, utvecklingssamtal och träningar. Men jag känner mig faktiskt inte särskilt trött trots allt, skulle lätt kunna sitta uppe någon timme till. Fast i slutet så kommer det ändå leda till en riktigt jobbig dag imorgon så lika bra att lägga mig i tid. Klockan slog precis över 00:00, i tid eller alldeles för sen redan? Jag har i alla fall bestämt morgondagens kläder och hunnit match mina naglar med grönt lack där efter. Yes! 

Nu ska jag sova. Godnatt på er :) 

Höjden av lathet

En bild på min konversation med mamma igår kväll. Jag satt nere på mitt rum och hon på ovanvåningen. Kändes faktiskt ganska lustigt efteråt, jag menar, hur jobbigt är det egentligen att gå upp för trappan?? Haha! Men då kändes det som ett jäkla maraton. Tur man har en så snäll mamma som kommer ner och masserar en. Skönt!!

Och jaaaaaaaaaaaaa. Min mamma heter ICE mamma på min iPhone. In Case Of Emergency för er som inte förstod det. För man vet ju faktiskt inte om det skulle hända något någon gång..........(Duktig flicka) Heheeeeeee

 

Som en rik 50 åring

Testade den här (enligt mig) godingen när jag var iväg med mamma senast. Hennes kommentar när hon fick se den: Hahahah. Du ser ju ut som en rik kärring i 50 års åldern! 
Kan ju säga att jag tappade lusten lite där ett tag haha!.. men håller dock inte med henne. Kan faktiskt vara någon av de mysigaste jackorna jag har testat, och erkänn, den är rätt fin? Hihi. 

 

Återkommer när en ny dag gryr

Är för trött för att finnas för tillfället. Jag har huvudvärk och jag tror att jag börjar bli sjuk, suck. Har tagit mig i genom en skoldag plus två träningar och jag är helt slut. Detta får bli ett tråkigt inlägg, för det är så jag känner mig. Jag är inte ledsen, utan jag är egentligen fortfarande världens lyckligaste tjej men det sitter mer på insidan av mig idag.

Tipsar en bra låt i alla fall, som jag hade glömt bort men blev påmind om igår. Grym. 

Ligger med just nu med...(?!)

...datorn i sängen och kollar film. (HAHAHAHAH så ägda ni snuskgubbar blev som tryckte in här endast för att ni undrade vem lilla jag hade det mysigt med, fniss.) Nej jag vet inte vad det är med mig ikväll, känner mig som världens lyckligaste tjej fast att denna dagen kunde ha varit bättre och fast att jag redan har gjort ett klago-inlägg tidigare angående vädret. Undrar om det kan ha något med den goa kycklingsalladen som ligger i min mage och gottar sig nu att göra... hm. MEN. Livet är väl allt nice ibland?! Skit i att skolan är viktig och skit i att det är en tidig morgon som väntar i morgon, lev i nuuuuet, nananana. Eller hur lät det egentligen? Aja skiter väl i det med då. Hah! Nej men är det såhär det känns att vara kär? Känner mig nog lite kär. Lite sådär oskyldigt glatt kär. 

Med ett leende på läpparna så kryper jag i alla fall ner i sängen. I ett svagt vetande av att jag faktiskt har bestämt mig för vad jag ska ha på mig imorgon. Hur underbart är inte det?? För det innebär faktiskt nästan mer än en halvtimmes mer sovmorgon för mig. JAVISST! Sov gott era snuskisar för det ska jag göra. Heh. 

Satans regn

Hade inte lika tur som imorse att jag fick skjuts hem i ovädret. Kallt och jävligt. Ungefär så man kan beskriva världen just nu. Gud? Snälla snälla du, om du finns kan du väl åtminstone skänka liiite solsken till oss människor i Skåne, tack! Måste berätta. När jag ställde mig för att posa framför min kassa iPhone-kamera för att ta en missnöjd bild till er över vädret så övergick det istället i ett barnsligt garv. Det hade kommit droppar på kameran så mitt ansikte såg helt missbildat ut, tog säkert en 10 bilder just på olika miner och uttryck, tyckte det var hur kul som helst. ?! Nu undrar nin säkert hur mogen jag är egentligen men det är verkligen min humor, lite samma som de inställningarna på webbcamen som också gör att man ser duktigt rolig ut. Hahahahahha, Kul va? 

Morgonkalufs

Kalufs, heter det ens det? Aja. Jag tror ni förstår vad jag menar! Knappast lönt att göra något med håret innan idrotten i skolan, kommer ju ändå duscha igen om ett par timmar. Nu står jag i hallen och väntar på mamma. Får skjuts ner till bussen idag med tanke på att regnet öser ner. Suuuuuuuck, orkar inte mer pissväder nu. Men jag måste börja ta på mig nu, bussen går om trots allt om en kvart. Vi hörs! 

 

Ångest

Ligger här hemma i sängen och tycker för tillfället väldigt synd om mig själv. En veckas ledighet har nu nått sitt slut och imorgon är det bara att pallra sig upp ur sängen igen, tidigt. Jag har dessutom en bok som ska va utläst och väl analyserad till på fredag, meningen var att jag skulle ha läst den på lovet i lugn och ro men det faktum att jag inte ens har läst en rad i den gör mig en aning ångestfylld. Men jag har läst ut böcker på mindre än en dag tidigare så jag tror inte det ska bli något problem! Sålänge den är läsduglig och något så när bra så är det väl okej. Nu tänkte jag ägna en timme kanske åt boken och efter det är jag förhoppningsvis tillräckligt trött för att sova. Imorgon är en ny dag. Godnatt på er :)  

Skyfall med b-rudarna

Var och såg den nya Bond-filmen med Isa och mamma tidigare idag. Gillar själv de andra Bond-filmerna väldigt mycket så hoppades verkligen att denna skulle hålla måttet, och det gjorde den enligt mig! Det var en "typisk" Bond-film med action, sexiga kvinnor och coola bilar. Tycker också att Daniel Craig gör rollen som James Bond riktigt bra! Såååå, jag tycker ni ska ägna två och en halv timme åt den här filmen, absolut!

Black n' white

Godmorgon! Nu ska jag ner och sola en runda med Erica och fixa lite annat. Måste rusa, hejdå!! 

Dukat och klart

Sitter och väntar på att maten ska bli klar, ska äta grillat ikväll, fast att det nästan är minusgrader ute. Men som tur är så äter vi ju inomhus! Har inte gjort ett skit idag, bokstavligen talat. Jo jag har tagit det lugnt med Isabell och suttit ett par timmar och spelat sims. Nördigt va?? Men faktiskt grymt underhållande, haha ;)  Var på fest (var väl hyfsat) igår och ska på en annan imorgon så passar bra med en lugn kväll nu. Vad är era planer för kvällen?
 

Visste ni att?

Ligger i sängen och surfar runder på internätet. Kollar in lite olika bloggar och vad som har missats de senaste dagarna. Har sån jäkla ångest över att lovet snart är slut. Tänk, imorgon är det torsdag (idag) sen är det fredag och sen kommer helgen gå alldeles för fort och sen kommer det bara vara att pallra sig till skolan igen. Åh. Vill. Inte. Men nu ska jag njuta de sista dagarna som är kvar, ska börja med att lägga ner datorn och krypa ner under täcket. Hoppas ni sover gott ni som redan gör det. Innan jag säger godnatt så tänkte jag göra er 10 gånger smartare. 

Visste ni att...
... att Isaac Newton dog som oskuld ?

... att endast hälften av alla Amerikaner vet att solen är en stjärna?
 
... att du äter insekter när du sover?
 
... att det Hawaiianska alfabetet innehåller bara 12 bokstäver?
 
... att 15% av svenskarna har haft sex på en nattklubb?
 
... att svenska äter mest ost i hela världen?
 
... att hårväxten ökar när man är förälskad?
 
... att Systembolaget säljer 1.3 miljoner liter Explorer Vodka varje år?
 
... att världens längsta kyss varade i 30 timmar och 45 minuter?
 
... att bara hälften av världens befolkning har använt en telefon?

Haha! Osäker på om man verkligen kan lita på allt det här, men ganska intressant ändån, ;) Godnatt!

 

Lite nytt

Inhandlade en del idag också. Men jag har inte lyckats få någon bra bild än så plockade från hemsidorna. Hittade inte allt som jag har handlat heller men ni får se så småningom. Dagens bästa köp blir nog de mönstrade byxorna ifrån BikBok, har spanat in dom tidigare men aldrigt köpt dom, men nu så. Var även i behov av lite vanliga tröjor så köpte två olika tröjor fast med lite samma stuk. Gillar speciellt V-ringningen, ursnyggt att piffa upp med ett stort halsband där. I vilket fall så blev det en lyckad dag och jag är nöjd med mina inköp! 

Shoppingdag med mamma

Jag har haft en mysig mamma dotter dag idag. Bestämde igår att vi skulle åka in till Väla Centrum för att kika lite. Men tusan vad stort det är! Gick nästan vilse ett tag...Haha! Var väl där inne ungefär vid kl 12 och körde inte hem förrän vid kl 18, och då hade vi ändå bara gått i de affärer som var måsten och var hur trötta som helst! Hann till och med  ta 2 fikapauser och allt, åt smörgås tårta med räkor till lunch, skojar inte om det kan ha varit den godaste någonsin, mums! 

Min fina mamma som får ställa upp på bild, hihi