Paintskillz!

Tvungen att visa mitt coola porträtt av Måns som jag gjorde i paint. Inte visste jag att jag var så grym! Fast hm, antar att man kan se olika på det...

Red lips + tant-frisyr

Kör på min nya röda blus matchat till röda läppar idag. Plus, tant-look med håret!







We ♥ it





Tar mitt förnuft till fånga

Och hoppar i säng tidigt ikväll! Eller... har ju inte hunnit lägga mig än. Men snart! Godnatt dataneerds 

Jodåsåaaatteee

Mest för att jag kände för att ta lite fula badrumsbilder! 





Såhär har helgen varit

Fredag: Gick en runda med Caroline i Lund, solade och inhandlade ett par byxor och två tröjor. Senare drog vi till Svalöv och lagade tacos och så med ett par kompisar. Trevligt!





Lördag: Kvar i Svalöv och fick ställa klockan på halv 9 för att hinna hem till min match. Käkade frukost på Subway medans vi väntade. Sen upp till hallen och spelade en riktigt grym match mot Höör H65, vann med 34-17. Så jäkla nice!! 








Lördag KVÄLL: Så kom tre fina tjejer hem till mig. Pizzabak och Wii-spel hela kvällen! Har egentligen en jätterolig video när Hanna och Emilia spelar wii men den fick jag inte lägga ut tyvärr.. 







Logomoose

Fick lära mig lite om hur man egentligen designar logotyper i olika program, inte alls så svårt som det ser ut! Gå in HÄR och kolla så hittar ni super coola loggor som olika designers har gjort. Tycker det verkar hur kul som helst!








Lips in red

Chillar vid datorn och underhåller mig med en massa onödiga saker, ALLT för att slippa plugga...





All these choices...

Emma och jag följde en media klass på John Bauer gymnasiet i Lund idag. Jag är så sjukt osäker på vad jag ska välja! Visst, det är inte hela världen men jag vill ändå komma in på en bra skola där jag slipper vara helt uttråkad ännu 3 år. Men det verkade faktiskt rätt intressant och media journalistik passar nog mig rätt bra ändå, så det lutar åt det i alla fall...


Mötte upp Caroline i Lund sen som också var på en annan skola och skuggade. Efter det tog vi sen bussen tillsammans med henne hem. Stack upp om och solade lite också, ju förr desto bättre!

Frestande

Malta och Egypten 2011











Äpple beroende?

Finns det? För i så fall är jag nog det! Kan känna värsta suget efter äpple ibland, brukar alltid äta det med kniv också, blir mycket godare... Ni anar inte vilken besvikelse jag kände förra veckan tror jag, när jag hängde med mammsen till affären och skulle plocka ett par äpplen. Så tog jag ett par röda äpplen som så såg grymt goda ut, men sen när jag smakade dom där hemma så var dom helt mjöliga... :(  Men annars, äpplen är goda!



Men det mest konstiga med detta äpplet var att det inte smakade äpple, utan annanas!? WIERD.



Nöjd chey!

Tog tag i garderoben trots allt, tvungen att sluta misshandla mina kläder! Grymt nöjd med mig själv må jag säga, hehe ;-) 

SKJUT MIG

Känns som att jag måste ta tag i min garderob... Men det finns verkligen inget tråkigare än att gå igenom och vika kläder! Äh, orkar inte nu! Tar det imorgon...

Som den tönt jag är...

Så blir jag alltid lika glad när de kommer böcker med posten! Fyra dagar fyra nätter - Morgan Matson. Aldrig hört talas om eller läst någon bok av honom innan, så ska bli intressant att se hur han skriver. 

Handboll och kladdkaka

Stack hem till Isabell och kollade på Sverige - Serbien matchen. Matchen var kanske inget att hurra för (slutade 24-21 till Serbien om jag inte minns fel), så nu blir det ingen semifinal tyvärr! Men det var inte helt fel med kladdkaka i alla fall! 

Videoinlägg!

GOD MORGON

Nu drar jag till skolan, typ 1000 minus ute så kommer frysa röven av mig menmen.. Ha de!





Saknar till 1000!

Åhus beachhandboll, årets höjdpunkt! Fy vad sugen man blir när man kollar på bilderna från i somras, vill bara spela på en gång! Ännu värre när det känns som att det är en miljon år tills sommaren...









VIDEOINLÄGG NATTHUMOR

Emma och jag inatt! Omöjligt att inte börja garva... haha!

NAKENCHOCK! fast nä

BUSTEEEEED ERA PERVERS! Haha, hoppas ni alla blev lite röda om era kinder, vad hade ni tänkt er egentligen?! 




@ Emmas place, uppladdat inför kvällen

Är hemma hos Emms och har precis käkat lite tacos, och riggat upp datorn inför natten. Nu ska det pangas!








Nyduschad och gör ett nytt försök!

Videoinlägg - Mobba mig inte!

Men vad tycker ni? Något jag ska fortsätta med? 

Godmorgon!

Godmorgon alla glada! Min frukost, bara jag som alltid är tvungen att göra gubbar med jordgubbssylten? 

Creedence Clearwater - Who'll Stop The Rain

Grym låt! Nu ska jag sova, hihi godnatt!






Söt i hjälm

Hemma från stallet nu, eller det var ett par timmar sen egentligen. Gick grymt bra för mig idag! Men har precis kollat matchen mellan Sverige - Tjeckien också. Vinst för Sverige med 33 - 29, tror det kommer gå rätt bra för Sverige i EM faktiskt! (Handboll då för er som inte förstod det.. haha) ;)



Scones kl 1 på natten


Jag och Caroline hade lite svårt för att sova så vi gick upp och bakade scones, ni anar inte hur gott det är på natten!

"Pluggar"


Jobbar stenhårt och tycker att jag har förtjänat en liten paus i pluggandet för att blogga. Så det är just vad jag har, och tycker nog att jag har förtjänat paus resten av dagen också. Höhö



Morgonpromenad i det fina vädret

Godmorgon (eller godmiddag vid det här laget?!) :D Underbart väder ute, och vi har precis varit nere en runda i byn och fixat sallad och köttbullar till vår lunch. Bra blandning va? Haha men vi ska käka nu, vi hörs!

Halsont men glad ändå!

Min fredag blev precis mycket bättre än vad den var för 10 minuter sen. Isabell kom precis hit och redan gör hon min kväll mycket trevligare! Hon är äntligen hemma efter en vecka i Egypten, så nu kan det gå tillbaks till det vanliga igen. Ska bli rätt skönt med en lugn fredag förresten, känner mig inte på topp för tillfället! Men varför deppa när man kan vara glad?! Ha en grym kväll!

*Aj* jag har träningsvärk, *aj*

Ont. I. Hela. Kroppen. Men. Jag. Lever. Ändå. Godnatt.

Sverige vs Ryssland

Var i Malmö arena och kollade på matchen mellan Sverige och Ryssland med laget. Rätt kass match om jag ska va ärlig men sen var det ju ingen viktigt match heller. Fast ändå fett! Men om jag skulle valt mellan att kolla på det hemma i soffan och som idag, så tycker jag nog hellre om att sitta hemma och kolla på det. Coolt på sitt sätt, men mycket mysigare hemma vid tvn! Btw, ni som kollade kanske såg oss på tv?! fast ganska svårt att se dock.. ;)





På väg till sängs

Efter en mysig måndagskväll i Lund med ett par kompisar. Riktigt trevligt! Kollade på The girl with the dragon tattoo på bio, faktiskt bra tyckte jag. Fast den var ganska lik Män som hatar kvinnor, men antar att det inte är så konstigt i och med att det skulle va en annan version av den (smart?!). Men det blev ett lyckat avslut på ett alltför kort lov! Nu ska jag sova och imorgon ska jag plåga mig upp ur sängen för att gå till skolan, godnatt! 


På väg till Jönköping

Med handbollslaget, ska spela Hallby. :D
Skönt att det fortfarande är ganska mörkt!

Nästan färdig!

Har varit ute på firman hela dagen och fixat med bilen. Den gröna färgen var riktigt hemsk, men är rätt nöjd med hur den ser ut nu, blev faktiskt riktigt snyggt! Har lite smått kvar att fixa, ska b.la. byta framrutan för den har en spricka och kanske måla i om det är något vi har missat. Annars är den startklar!

Innan jag har målat den..



Och efter!





B E R O E N D E

Är för tillfället helt slukad av Sex and the city - avsnitten. Vet inte hur många timmar den här veckan som har gått åt till att kolla på dom?! Det är inte precis så att jag aldrig har sett sex and the city innan och typ upptäcker att den finns nu, har bara haft värsta suget att kolla på alla avsnitten helt enkelt. Kanske är det ännu en orsak till min dåliga bloggning..? 



Such a long time ago












Var på besök hos min gammel mormor och gammel morfar idag med mamma. Har inte träffat dem på jättelänge! Kan inte riktigt förstå att hon fyller 82 idag, söta lilla mormor. Svårt att tänka på hur mycket som de har varit med om egentligen. Hittade mig och familjen på några hyllor också, ser ni vem som är jag?

INGET INTERNET

Hatar verkligen vårt nät, har slutat fungera nu igen. Därför min dåliga bloggning, det och en annan orsak att jag helt enkelt inte har haft något kul att blogga om. Det blir så ibland, att det inte händer något speciellt och bloggen blir stilla. Men sen, hur kul är det att gå in och läsa en massa tråkiga inlägg om samma sak? Jag hade i alla fall hellre velat läsa lite roliga varierande inlägg men kanske inte lika ofta i så fall. Fast.. thats me!

Saken är den att för att blogga behöver jag oftast en bild att skriva till, men när det inte händer något så tar man ju inga bilder vilket då leder till att jag inte bloggar. Alltså inte bra, för det enda jag kan tänka på när jag inte har bloggat är bloggen.. Men anyway, nu vet ni det! Nu kan jag i alla fall sluta tänka på att jag måste blogga ett par timmar i alla fall, godnatt!

 

 

*GÄÄSP*

Übertrött och 100% taggad för sängen. Mååste sova.....



Ms Blingbling

Min nyårsoutfit! Skinnbyxor och en glittrig oversize tröja från hm. Kläderna själva är kanske inte jättefestliga, men piffade upp det lite med smink och smycken istället! Det blev faktiskt rätt coolt med guldiga lösögonfransar, dock kändes det som att gå med klämmor på ögonen.. haha!