taggaaarråååå

Färdigfixade inför kvällen, nu kör vi!

ÄNTLIGEN FREDAG

..igen! SÅÅ underbart! Men hinner inte skriva mer, måste reda ut vad jag ska ha på mig ikväll och packa ihop lite smått och gott. Kanske slänger iväg ett inlägg senare under kvällen när girlsen är med.

Annars, ha en förträffligt trevlig fredag!!!



01:03 vad gör jag uppe egentligen?

Ingen aning om varför jag fortfarande är uppe, den senaste timmen har jag verkligen bara gått runt och gjort helt meningslösa saker. Jag har till och med städat undan klädbomdnedslaget på min systers rum medans de andra bomdnedslaget fortfarande ligger prydligt huller om buller på mitt rum. Hmmmm, inte särskilt smart tänkt därva??

Efter många om och ännu fler men så har jag trots allt bokat tid hos frisören imorgon. Kan inte bestämma mig om jag vill eller inte vill klippa mig, jäkla ilandsproblem!!

Nej men nu ska jag krypa ner i sängen med tanken på att det är fredag imorgon (idag?!).  Och jag känner på mig att imorgon kommer bli en riktig bra dag med en toppen kväll! kram amanda ♥

Höst på schemat








Kryper till sängs

... och lyssnar på Areosmith



efterlängat!

Nu finns blogg.se som app till Iphone, supersmart verkligen. Synd att dom inte kunde kommit ut med det en aning tidigare då när mitt internet inte funkade, då hade jag kunnat blogga ändån. Typiskt va? Men det är en kalasbra grej och även de som inte bloggar kan ladda ner appen bara för att kolla in andras bloggar. Så tycker ni ska ladda ner den, den är gratis såklart. Och allt som är gratis gillar vi!  


May your tears come from laughing


Man säger att skratt förlänger livet, men varför går då tiden så snabbt när man har roligt?

en gul tandborste


Två saker som jag är speciellt bra på:
Borsta tänderna.
Göra saker med tungan.

Men det är väl allt som behövs right???







korvkalas!!!!

Hallå era ugglor! Tänkte uppdatera er om att min helg har varit riktigt lyckad! Inte mycket sömn dock (vilket jag känner av nu), men sova är waste of time enligt mig. 

Fredag: Jag och Isabell hjälpte till på syrrans 18-års fest.
Lördag: Fest!
Söndag: Badat och haft filmmys med Emms. & fixade tacos med mamma till kvällsmat!

*TuMmEn UpP*




Btw!!! Lägg märke till skinnet som har gått av korven, visst ser det förjäkla kul ut?? Isabell på bild sen vår korvlunch.


fredag feeeling


Tjenamoss! Idag är en underbar dag, eller den har varit rätt långtråkig so far men det blir det ändring på nu. Ska till en klasskompis och lana ikväll med ett par andra trevliga typer. Imorgon har vi studiedag så ingen skola för mig inte!

Mohahahahahahaaaaa





jo men vi mår kanonas


Nu drar vi till skolan!  Pusshaj leverpastaj / hannsan och amanda










LÄTT OCH STILRENT

Eller vad säger ni? Inte särkskilt komplicerat men ändå så snyggt. 








just another weekday

Hej! Såhär såg jag ut idag:
Tröja från hm
Kofta och byxor från gina
Och den söta tjejen är inhandlad från en secondhand butik, supernöjd! 

say are you different from me

Lyssna!



amanda *pumpan* jepson

Favorit i repris! Jag är störtkär i den här tröjan, synd att jag inte kan använda den alltid. Blev rätt nöjd med den här looken, förutom att jag liknar en pumpa då såklart!









ONE STEP AT THE TIME


Yo ya all! Har ni sett vilken skillnad? Börjar bli färdigt nu, har en del smågrejer som ska fixas till men det stora och hela är klart nu. Grymt nöjd! Så mycket mer plats, och ni ska få se det sen när alla grejer har kommit in och förhoppningsvis i bättre ljus. Och man kan inget annat än att älska min nya garberob, kanske kan få plats med allt nu.. ;)
Men hade varit kul att höra vad ni tycker!  






Vet du inte vad du ska göra? Ett tips..


är att gå in på D-side! Jag blev tipsad och tycker att ännu fler borde gå med. Den ger dig svar på allt det vanliga och såklart på vad du ska göra, antingen väljer du att du gör det eller så trycker du bara fram ett nytt förslag. Du kan blogga där, och berätta om vad du fick framklickat. Du kan skaffa vänner, anonymt eller som du! Där finns massor! Är inget bra på att förklara men om jag säger så här: Det är en askalas sida som ni måste checka in! Och då kan/SKA ni såklart bli vänner med mig..
*blinkblink*



En rolig sak! Detta var i torsdags när jag och Isabell gick in på d-zide och slumpade på vad vi skulle göra. Vi hade bestämt sen innan att vi skulle kolla bio och så på fredag (igår då). Så vi hade tänkt att vi skulle beställa biljetter lite senare på torsdagen. Så första gången vi klickar på D-side så slumpar den att vi ska beställa
just biobiljetter! Tyckte det var superkonstigt, hur stor är sannolikheten liksom?! heheh


på efterkälken/ girls night out


Hej! Lånar daddys trådlösa internet nu också. Blir galen utan internet! Har för en gångs skull en massa som jag skulle vilja blogga om, ligger efter i dagarna bara. Men det får ni stå ut med!

Börjar med igår. Jag, Isabell och våra söta mammor hade en riktigt mysig kväll igår. Först var vi på bio och kollade på den här "Jag saknar dig". Och efter det gick vi till en italiensk pizzeria och åt pizza (såklart?!). Hade en galet bra kväll faktiskt, och filmen var sjukt bra. Det är en sådan film som får en att tänka på det man själv har, där man verkligen kunde känna sig in i hur det kändes, och tror att det är det som gör att man tar åt sig så himla mycket. Jag var helt skakis när jag gick ut ur salongen. För er som inte har sett den, (vilket jag inte tror är så många, i och med att den har gått på bio ett tag) SE DEN!







SÖTA OCH GLADA I ALLA FALL!


BUSY

Amanda har fortfarande inget internet, så jag fick ta tag i hennes bloggning.
Just nu håller Amanda på att fixa på hennes rum och jag lovar att det kommer bli skit snyggt.
Och vill mest säga till dig Amanda att du är min bästavän och jag älskar dig! + din blogg är riktigt fin.



PS ni får stå ut med att menyn är konstig, vet inte hur man fixar den.

/ Puss Isabell

det roligaste till sist

Tillbaks! Lånar min daddys trådlösa internet nu en stund så jag hinner blogga. Tänkte visa hur det har gått med mitt rum, allt är färdigmålat och listerna är tillbaks på sina platser. Plasten från golvet är borta som är både damsugat och avttorkat. Mitt superfina skrivbord (som var daddys när han var liten) är ommålat. Ville att det skulle se lite slitet och gammaldags ut så målade med mycket vatten och använde även sandpapper i slutet för att få till det sista. Vackert va??



FÖRE



EFTER

Får helt enkelt vänta och se..

..tills imorgon om internet funkar bättre då. Det har tagit mig 25 minuter (?!) att ens överhuvudtaget komma in på sidan. Orkar inte klödda mer med det nu. Ni får ett riktigt smaskigt inlägg sen när jag får tillbaks mitt internet. Vad ska jag nu göra egentligen???? Sova? Nej för tidigt.. Fixa med bilder? Naaa redan gjort.. Spela? Går ju inte utan internet.. Planera morgondagens kläder? KLAR!
Hmm vad mer? Film kanske och sen sova? Ja varför inte, finns inte mycket annat att göra. Sov gott! kram amanda

aaaaah finns det något värre???

Mitt internet funkade inte där hemma imorse, och för en gångs skull hade jag förberett ett inlägg igårkväll så det skulle gå snabbt att publicera idag innan skolan. Men nej, då kommer jag inte in på sidan. Så nu skriver jag från min iPhone. Det är nog mest irriterande som finns när internet inte funkar, jag blir så arg!!!!!!!

Amanda *Jätten* Jepson..

Oh maaa gaaad! Bara jag som tycker att jag ser enorm ut på bilderna???
Men vet ni vad, Like it or not, jag gillart i alla fall!

DAGENS LOOK







måla måla måla...


*PuSt* äntligen färdigmålat! Vitt, snyggt och fräscht blev det i alla fall.
ÄR JAG INTE BEDÅRANDE SÖT NÄR JAG MÅLAR????? fnisss













EN LITEN KRÄFTSKIVA












feel good känsla på hög nivå

Har grundmålat idag, äntligen hejdå med den blåa färgen. Fick hjälp av Emma så det blev lite roligare! Man får sån feelgood känsla när man målar och känner sig duktig samtidigt som man lyssnar på musik och dricker cola, GAL1!
*btw, bilderna längst ner - jättedåligt ljus så bilderna blev superdåliga, men ändåååå* 







händig som man är...

...så har jag spaklat igen alla spikhål och skit på väggarna i mitt rum. Alldeles själv! Okej.. mamma visade mig i början, men nästan i alla fall. Imorgon ska jag jag måla grundfärg för att täcka den starka färgen lite innan jag börjar med den riktiga vita. Tänker visa er dag för dag, hur det går med rummet. Wish me luck?!

Lägg märke till min ensamma madrass, bävar lite inför att jag måste gå in och lägga mig där. Känns mer ensamt än vanligt där inne, jag menar det till och med ekar..



Såhär ser mitt nuvarande rum ut, fast med ännu mer grejer. Mina kläder ligger i lådor och jag börjar redan bli trött på att rota runt i dom, man hittar inte ett skit! 

welcome to my messy closet

Gissa vem som är ägaren av dom här ursnygga kängorna på bilden??? Jo för jag är, totally in love! 999 kr på nilsons shoes ♥ (fast dom är mycket snyggare i verkligheten än på bilden, men fick ingen bra bild) 
Även inhandlat ett par byxor från BikBok, 199 kr 
Klänning (mer sommarklänning kanske men blir säkert snyggt med stickat till) från H&M, 100 kr - REA?!
Kofta från Ginatricot, 199kr
Hjärtligt välkomna till min röriga garderob!

Alltså, var jag på Nova Lund med Emma idag, bästa underbara Emms. Träffade även Hanna och Emilia där. Riktigt mysigt! Det blev *mackedonkan* som vanligt till mat, jag menar var ska man annars äta?! 
Nej men shopping är aldrig fel. Eller jo, shopping kan va fel.. när man inte har pengar, haha!











bråttom till sängen


Typiskt! Nu är klockan halv 1, alldeles för sent för lilla mig. Men känns som att det är nu på kvällen som jag inte är trött, jämfört med resten av dagen då jag nästan alltid är trött. Lär väl känna av det imorgonbitti när alarmet tjuter och är allmänt irriterande. JAG VILL SOVA MEEEER! typ så brukar det kännas. 

Idag efter skolan och nu ikväll
har jag börjat rensa ut alla saker ur rummet så jag kan måla väggarna och så. Mamma hade varit hur gullig som helst att fixa färg och hela köret, så det var bara att börja! Så just nu är mitt såkallade rum och garderob i vårt finrum, kan visa bild på hur *bra* det ser ut imorgon. hehehhe
nej men sa jag inte att jag hade bråttom?



1000 timmar senare...


...så kan man se mitt golv! äntligen!



INVADERAT AV KLÄDER


Titta! Mitt rum har blivit bombat av kläder. Vad ska jag göra???? Jag fattar verkligen inte hur det kunde bli såhär. *Någon* måste ha smygit in på mitt rum och slängt ut alla kläder på golvet och bara kastat runt med det eller något. Jag menar jag skulle aldrig ställa till med sån här röra (?!) Upprörande. 

Nu ser ni lite av min barnsliga vägg också!

tidsfördriv som alltid funkar


IKEA katalogen. En av mina favorit tidningar som kommer hem i postlådan. Kan sitta hur länge som helst och bara kolla i den och vet inte hur många gånger man tänker "Åh, den hade varit så fin där och den tavlan hade passat där och.." haha, det tar aldrig slut! Men jag håller faktiskt på att planera om mitt rum helt, som det ser ut nu så är det rosa och turkosa väggar och det ser enormt barnsligt ut. Har nästan bestämt mig helt hur det nya ska bli, ska välja en lite mer neutral färg den här gången, varför inte vit?! 


MOUSTACHE IS THE NEW BEARD

Hello you guys! Fotografering i skolan, kolla bara in vårt OnePiece crew, jag tycker vi ser stenhårda ut! Eller i alla fall den blåa bruden i mitten... Nej men gruppfotot blev nog hur nice som helst, men det enskilda kan rent ut sagt dra åt HELVETE. Hatar verkligen det, och så låter fotografen aldrig en ta om heller! Tror nog vi skippar att beställa i år, haha! Nej nu ska jag dra iväg och först träna handboll sen direkt till stallet.

Ha de underbart. Kram Amanda ♥ 










fem bokstäver, ett ord, TRÖTT

Hej datornörds! Ville mest säga att jag inte har så mycket att berätta. Skolan och träningar är igång ordentligt nu och det känns rättså tråkigt att skriva om det hela tiden. Menmen, jag får slå ihop min kreativa hjärna och komma på något som jag vill att ni ska höra. Nu orkar jag inte mer. Fotografering imorgon, VARFÖR UPPFANNS KLÄDER????

Och med min fina sommarbild säger jag godnatt 

DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS

Precis kollat klart på den här goa filmen. Har sett den en gång innan tror jag. Grymt rolig! Så har ni inte sett den borde ni definitivt göra det! Nu mååste jag verkligen sova. Godnatt ★ 

CATCH UP - KETCHUP

Fattar ni? Catch up. Ketchup. Uttalade catch up i huvudet när jag skrev det och så lät det ju som ketchup på engelska. Tyckte det var riktigt kul faktiskt, haha!

Nej men här kommer min helg i lite bilder. (Dåliga bilder tyvärr) Har som vanligt bara tagit med mobilkameran. Hehe

FREDAG
Lan hos Karl. Jajajajajjajajajajajajaj




charmigt?!



LÖRDAG 
Hos farmor som fyllde 70 år. Isabell och jag gick en runda och hade filmmys i källaren. Kollade även in en av farmors garderober, asgamla kappor och jackor som man lätt skulle kunna köpa i butiken just nu! BALLT. 










SÖNDAG - idag!
Idag har det ju varit jättefint väder, över typ 20 grader?! Så jag och Isabell passade på att sola lite, antagligen var det sista gången för det här året. Känns som att det var sista sommardagen på allvar. Japp, min helg i snabbversion.

Nu ska jag duscha, seya later alligator

UGGLOR STIRRAR

Hello ya all! Slänger in några bilder från igår, var faktiskt på Skånes djurpark och studerade djuren. Döööö?! Finns ju roligare saker man kan göra om jag säger så. Men ugglorna tyckte jag var rätt fascinerande faktiskt, och en aning läskiga. Ganska underhållande att försöka sno deras uppmärksamhet utanför buren. haha!

Anledningen till att jag lägger in såhär dagen efter är för att mitt internet slutade funka där hemma igår. Sitter hemma hos Karl på chill-lan nu med ett par andra, och här är i alla fall internet!

Ha en bra fredagskväll! kram amanda ♥







SIMPLY THE BEST


Dagens look. Vit stickad tröja och ett par mörkgröna jeans. Körde på lockigt hår idag också! Feels good!