mammas gamla goa och neon


Drar på fest med mina fina vänner nu och firar valborg, ha en bra kväll!

I see your true colours

Sunday! Alltså bokstavligen en solig dag. Blev ju sjuk helt plötsligt igår eller jag vet inte vad jag ska kalla det riktigt, längesen jag har kännt mig så nere! Men som tur är så känns som att det börjar gå över. Sömn + ipren löser allt! Har dock lite ångest över att vi är de enda som inte är lediga imorgon?! Tanken av att behöva pallra sig till skolan när alla andra ligger hemma och njuter av långhelg känns inte särskilt frestande. Aja nu ska jag hjälpa min kära mor i trädgården, får se hur länge jag orkar. Kram på er!

att ta det lugnt och lyssna

Det är inte kul att va sjuk, blir så trött.. Har fastnat för den här killen en stund i alla fall ↓ 


När gårdagen gör morgondagen

God morgon! Hoppas ni hade en fin fredagskväll igår. Måns var i alla fall här och gjorde min fredag bra! Han drog hem för någon timme sen och sen dess har jag hunnit med att duscha och börjat fundera på om jag ska krypa tillbaks ner i sängen igen.. Tror det får bli en sån här mysdag idag också, i alla fall tills ikväll. Hörs senare!

Smygfota Måns när vi spelade bowling igår (hoppas att han inte blir arg när han ser att jag har lagt ut den..) hihi, men tror det är ganska viktigt att jag skriver att det var han som vann i alla fall, för det fick jag höra resten av kvällen!

white 'n pink

Inhandlade två sånna här neon-toppar på gina igår. 69kr! En rosa och en gul, ska absolut köpa fler sen. Tycker det är skitsnyggt att ha under lite genomskinliga basic-tröjor. Idag har jag det till vanliga svarta jeans och mina svarta palladium skor. Och ni får ha lite förståelse för mitten bilden, ni anar inte hur svårt det var att ta en bild på ryggen! 

sneakpeak i provhytten

En del av vad jag har inhandlat från gina! Blev Lund igår efter skolan tillsammans med Hanna och Emilia, behövligt!

HEMMA HOS EMMA

Hängde med Emms hem efter skolan idag. Vi lagade färsfyllda paprikor med ris för att träna inför vårt hemkunskapsprov. Det blev lyckat! Skulle egentligen plugga men satte på hungerspelen istället, och jag måste säga att jag blev förvånad över att den var så bra!



because,i'm not the kind of girl guys fall in love with


Hej vår, jag har saknat dig

Kärlek på jobbet..

..hette filmen som jag precis har kollat klart på 3an. Hyfsat gammal film, men grymt bra! Nu ska jag sova och tror jag satsar på mjukisdag imorgon, det får bli som det blir helt enkelt! Godnatt alla fina 

Rallycross

Var i Tomelilla och kollade på rallycross idag. Var inte jättekul direkt med tanke på att det öste ner regn konstant från det att vi kom dit till att vi körde hem! Hade egentligen med mig kameran för att ta lite bättre bilder än iPhone bilder för en gångs skull, men regnade för mycket så hade ingen lust. Därav de tråkiga bilderna som jag fick printscreena från en video som jag filmade. De är från juniorernas A-final :)

Helsingborg folkrace!

Kört folkrace i Hbg hela dagen. För att va min andra juniortävling så är jag faktiskt nöjd med dagens körning. Jag kom 4a, 2a och 3a i kvalheaten och fick en plats i C-finalen. Finalen gick hur bra som helst tills jag fick en svartflagg och blev utesluten, kan ju säga att det kändes en aning surt att behöva avbryta och köra ut när man ligger på 2a placering. Men det var rätt och så kan det va när det gäller folkrace! Fick i alla fall behålla min bil, GLAD TJEJ!! 

Ska se om jag kan fixa lite bilder från idag, jag själv tog inga men det finns det säkert andra som har gjort!

grillmasters

Käka grillat som fredagsmat ikväll! Jag och Isabell som fick stå vid grillen, tyckte vi lyckades rätt bra! Hoppas ni har en bra fredag :)




weekday outfit

Min nya favvisoutfit!
Byxor - weekday
T-shirt - weekday
Grå hoodie - h&m
Jeansjacka - h&m
Skor - aaallt för slitna converse
Väska - ny från gina (syns knappt jag veet)

morgonhumor

MAAAJ GAAAAD, jag ser så läskigt ut, tror jag dör..


Hello. My name is Sid. Sid as in Ice Age. Phahah, just joking...


Denna var ju inte ens rolig?


Nej men guuud, hahahahah denna måste varit roligast av alla. Men vänta, den är ju på normal?


Intervju.
Jag - Är du taggad för skola?
Jag - Hmm, nja sådär.

Sallad och fotboll såhär en onsdags kväll

Jag och mamma köpte med oss asgoda sallader på vägen hem från garaget. Satte oss i soffan och kollade semifinalen i champions league mellan Chelsea - Barcelona, 1-0 till chelsea! Hyfsad bra match, men ganska förvånade att Chelsea vann faktiskt!

för trött för att vara

Här ligger jag och posar i mitt fina neon-nattlinne. Som dessutom är genomskinligt.. tur jag har täcke, annars hade ni allt undrat vad jag är för nån snusko :O *blink blink * Skämt åsido! Nu ska jag stänga ner datorn och vila mitt trötta huvud en stund, sov gott mina kära!

Antagen till mitt första val!

Kom precis på att det var idag man kunde gå in och se om jag var antagen till några av mina gymnasieval. Och det var jag! Är egentligen fortfarande osäker på om jag har valt rätt, finns så många linjer jag skulle vilja gå. Men har ställt in mig på att gå på JB i Lund nu så får se hur det blir! Jag är dock lite orolig över att medianen på poängen endast är på 175, men sen är det bara 26 platser så antar att det jämnar ut sig.. Skönt att veta i alla fall! Nu ska jag sova, godnatt!

American pie reunion, guuuuud vad jag garva

Chillaxade med Isabell i Lund efter skolan idag! Köpte mig en ny väska som jag tänkte visa er imorgon, och så passade jag på att sola en runda. Sist gick vi och hade det MYSO på biografen och kollade på american pie reunion, lätt en av de bästa som har gjorts! Längesen jag skrattade så mycket åt en bra film ;)





Sprid vårt arbete för att stoppa delfinslakten!


http://makeadifferent.tumblr.com/
  *click*

Läs om vad vi gör för att stoppa delfinslakten i Taiji (Japan). Hjälp oss och sprid!


 

Oslagbar känsla

...som infinner sig när ett grymt stor arbete är klart! Ska fixa det sista med lite bilder och komplettera med mer text innan jag skriver ut det imorgon. Pust. Ni anar inte vilken lättnad det här är, kommer sova gott inatt! Hihi glad!


SÖNDAG

Typisk söndag idag. Jag och Carro har suttit som funktionärer i handboll och köpte pizzor på vägen hem som vi åt till lunch. Vi räknade ut att det var över 900kalorier i en sån pizza, det är nästan som att äta 9 stora mjölkchoklad. Sjukt!! Samvetet när man har ätit är inte världens bästa.. HEJ FETTO. Men vaaaafan?! 

Före och efter bilder på bilen

Varit i "garaget" och fixat med bilen nästan hela dagen. Målade den likadant som Toyotan, tycker det blir grymt snyggt med fälgarna! Anmält mig till Hbg som är nästa helg, taggad till max!




Road trip med mammsen

På väg till Värmland för att hämta hem min nya bil. Har kört sen 5 imorse och är i Bäckefors nu så är väl framme om max en timm kanske. Gööött! Fast sen ska vi ju hem också..pust!

 

Match in red

Lite finare väder imorse så kände för att klä mig lite somrigare. Hade ett par av mina nya vita byxor från hm och syrrans blus från gina som har en jättesöt ryggdetalj bak. Dock såg man inte det för att jag var tvungen att ha en jeansjacka över, trots allt inte så varmt! Matchade med rött nagellack och röda converse, bestämde mig för att byta Palladium skorna till en storlek större så förhoppningsvis kommer dom om några dagar.   

Pluggris är "grymt" trött (ha-ha)

Köpte ny bil idag!

Med tanke på att min förra Toyota Celica som ni som brukar läsa min blogg säkert har sett blev såld nu senast i Tomelilla (snyft!) så har jag varit på jakt efter en ny bil. Ville helst ha en likadan till i och med att jag har en del reservdelar till det och så men det är inte det allra lättaste att hitta någon som är till salu överhuvudtaget! Men mamma kom in igår kväll och visa mig en annons på en bil som var till salu. En Audi 90, som vi köpte idag! Haken är dock att den finns i Värmland, ca 5 timmar dit härifrån när vi ska hämta den! Men det är det värt, vill bara köra så mycket som möjligt nu! Anmälde mig till en tävling i Helsingborg idag också, ska köra där nästa helg. Får se hur det går med den nya! 

Packet delivered

Mina skor kom idag!! Så glad! Och trots att det har varit påsk med en del röda dagar så måste jag säga att det har gått grymt snabbt att få dom hemskickade. Skulle nog kanske kunna ha en storlek större, men så tror jag att dom töjer sig en del så det känns inte lönt! Och när jag testade ett par i butik häromdagen kändes det att jag hade rätt storlek, så det ska nog bli bra!

anden i glaset

Jag och Isabell har fastnat i det här spelet anden i glaset. Men vi kan inte få det att funka. Jag tror verkligen på det men det gör mig lite tveksam när det inte funkar. Gör vi ens rätt????
För er som inte vet vad jag snackar om så kan ni kolla en verison här.

känner mig som en osmart nörd

Detta är hur jag känner för att jag har
VÄRLDENS fetaste inlämning som måste göras  ↓



Och detta är hur jag känner när mamma kommer in och
frågar om jag vill ha varma mackor. HAPPYFACE!
Perfekt för att jag är aaaaashungrig och ännu mer perfekt för
att jag har en godtaglig ursäkt  för att gå ifrån mitt
meningslösa försökt till pluggning.. ↓

decisions

Klicka in här och om ni är sugna på ett nytt iPhone skal som ni inte ser att alla andra har. Fast jag förstår inte hur det ska gå att bestämma sig för ett.. finns så många fina! Själv tyckte jag det med lejonet var något speciellt, fast de andra var ju också rätt fina..

lite AV MIN PÅSK

Vår familja är ganska strikta med att hålla igång traditionerna även vid påskfirandet. Även om det börjar kännas ganska löjligt att vi ska göra en så stor grej av det. Är det nån av er som har hört talas om äggrullning? För ingen som jag känner utom vi gör det. Vi rullar alltså våra ägg nerför en liten backe (ni ser bilden) och det ägget som kommer längst utan att gå i sönder har vunnit och vinnaren får därmed en fjäder i hatten. Efter det går vi in och äter påskmiddag och lyssnar på dansband. Samma varje år! Är det inte lite tråkigt?




Fascination - är det ett ord?

Kom in på den här bloggen av någon anledning och fick syn på de här grymma bilderna. Tyckte dom var sjukt coola. Fotografen till de här bilderna är Seth Casteel och hans fotoblogg med fler bilder hittar ni här




Påskracet Tomelilla

Här kommer lite insta-bilder från idag. Jag är nöjd med min körning idag även om det kändes lite frustrerande vid vissa tillfällen! Men 3:e heaten fick jag en bra start och tog ledningen ända fram tills sista varvet där jag blev för ivrig (vilket inte behövdes för att nästa bil låg en bit bak, störigt?!) och körde fast i alternativet. Hade jag inte fastnat hade jag antagligen kommit till final. Surt men med tanke på att de tär första tävlingen så är jag nöjd! 






Ändå rätt grymt att alla mina favvo-tjejer kom och hejade på mig! Det gjorde verkligen mig glad:)

Klar för start

Har varit och fixat med bilen nästan hela dagen. Tvättat den och packat ihopa sakerna inför imorgon. Sen körde vi ner den till Tomelilla och basiktiga den så allt är klart när vi kommer imorgonbitti. Vilket ger oss nästan 1 timmes längre sovmorgon, skönt! Sjukt taggad! Dock en aaaaning nervös, men det ska man väl va? Eller? 
Aja, nu måste jag sova. Har precis kollat på Rocky Balboa, grym film btw. Men godnatt!



TIDIG FRULLE

Uppe tidigt! Ska dra ut och fixa klart med bilen inför imororgon och hjälpa mamma att städa lite. Ha det!

Lunch med min fina

Gick ner en runda i byn och myste lite med Bella. Käkade asgod kycklingwrap med nachos. Tänkte egentligen dra in till Kristianstad och kolla lite men vi stannade kvar i vår lilla håla istället! 







Syrran tillbaks från Espana

Och som vanligt hade hon fina grejer med sig hem till mig! Det blev riktigt dåligt ljus på bilderna så färgerna ser mycket bättre ut i verkligheten. Men ville mest visa er vad jag fick. Jag fick även ett paket med rött läppstift, mascara och lite annat smått och gott men det tog jag ingen bild på! 

Blev lite smått avis när hon kom hem..kolla så brun hon är!!




SPAKVÄLL

Skön musik, tända ljus och jordgubbar. Kan det bli bättre? Samtidigt som vi skämde bort oss i produkter. Behövligt! 







Gräsgrön

Köpte nytt lack igår. Älskar färgen. Tror det blir ursnyggt att matcha till andra färger.



SNEAKPEAK

På byxorna jag köpte idag.. Fick ingen bra bild på det andra jag shoppade men det kommer sen. Och såklart ska ni få se hur dessa godingar sitter på, hihi

Shoppingrunda med mammsen

Var en runda i Malmö med mamma idag. Gick längs gågatan och myste. Omöjligt att hinna med allt man vill kolla på om man inte har hela dagen på sig så var en del affärer som vi fick skippa! Men köpte ändå en hel del saker, så gryyymt nöjd med allt som jag har handlat idag! Eller ja, söta mamma stod för det mesta av grejerna! Lavio 





ÅH.JAG.VILL.HA

Har suttit i flera timmar och surfat runt på tusen olika onlinesstores. Åh. Finns så mycket jag vill ha nu inför våren och sommaren. Om man bara hade haft oändligt med pengar..
(collage by me)



Folkrace Laholm

Körde min första folkracetävling igår! Körde debutant för att kunna fullfölja min licens och visa att jag kan köra på bana. Så grymt kul! Jag var helt stört nervös men som man säger så släppte det direkt när starten hade gått. Försökte ändå att köra hyfsat lugnt för jag ville att min bil ska va hel till på fredag. På fredag är det påskracet i Tomelilla, så sjukt taggad att köra med de andra juniorerna nu!