I väntan på någon

Fredag, fredag, fredag. Det känns verkligen inte som fredag idag! Har varít hemma själv större delen av kvällen och den har tillbringats i min systers säng (hihi) tillsammans med min nya pojkvän vid namn Mac. Suck, nu vet jag precis vad ni tänkte och nej... ni behöver inte alltid tänka på snusk. !?!?!  Nej men ärligt, jag har kollat på ett par avsnitt av Pretty Little Liars och det var nog allt skulle jag tro. 
Jag väntar just nu på att Isabell ska komma förbi och hålla mig sällskap resten av kvällen, blir nog fortsatt lugnt skulle jag tro. Ni får ha det fint! Puss. 




Chillaxar

Sitter på bussen på väg hem till Hörby, leker lite med min nya Mac som jag fick idag, visst är är vi söta?!?!?!?

Lost and insecure, you found me

Dagens myslåt. Av The Fray, lyssna HÄR. Hösten närmar sig med stormsteg, tycker det går lite för snabbt i mitt liv nu. Hänger inte med. Suck!

Måndag... igen

HEJ!!
Ny vecka och nya utmaningar, eller vad det är man säger! Hade en lagom skön dag i skolan idag, endast två lektioner som bestod av digitalt skapande och foto. Jag tycker att linjen verkar hur bra som helst men funderar ändå starkt på att byta, trivs inte så bra i min klass! Såklart är där ett par stycken som jag ändå kan vara med och som är hur trevliga som helst, men tanken på att man ändå ska gå 3 år ihop.. Problemet är bara att nu är jag tillbaks där jag började innan jag valde JB, vad f*n ska jag nu välja???

Hade ingen träning eller något planerat idag så gick lite i Lund efter skolan. Köpte lite smått som det på bilden, en tröja och ett par hörlurar! Sjukt kass bild men ni är vana.. ;)

 
 

Godnatt

Mammamys

Varit nere en runda i byn med mamma nu på förmiddagen, gick lite i de få affärer som vi faktiskt har och tog en fika. Mysigt! Nu ska jag duscha och foxa mig inför kvällen, kräftskiva står på schemat! 

Hoffmaestro

Kom hem från Malmö för en stund sedan, drog in vid 10 för att hinna se Hoffmaestro. Vilket ös!! Ska ju va ärlig och säga att jag inte är deras trognaste fan men gillar en del av deras låtar, man blir så glad! Trots att jag kände mig ganska trött och otaggad när vi drog in så var det grymt skönt att få släppa loss lite, och såå mycket folk där var, haha! Härlig fredag!

Problem med daaaatorn

JApp, ni läste rätt. Har fått en massa skit på datorn som gör att den stänger av mitt i allt lite när den själv vill. Och det är iinte för att den är för varm. Men har aldrig riktigt hunnit bli klar med mitt inlägg innan den stänger av så igår blev jag så HIMLA irriterad på det och orkade inte skriva om det en gång till så jag gick och satte mig vid tvn istället. Har försökt att blogga från mobilen men som ni vet så klöddar även den. JAG BLIR SÅ ARG när saker inte funkar. Men det är ju positivt att den inte har hunnit stänga av än, eller hur? Så det är därför som min uppdatering inte ligger på topp för tillfället, men sluta in gå in och kolla för det! Kommer bli bättre, lovar...



Fel val

Sitter på bussen till Lund nu, sitter och blir mer och mer irriterad på mig själv. Just nu verkar det som att det kommer bli en solig dag till och det räknade jag inte riktigt med innan jag gick till bussen. Hade egentligen som jag skrev igår outfiten klar till idag men typiskt mig att ändra. Så nu har jag långbyxor, lång kofta och skinnjacka på mig. Håller redan på att kämpa med värmen. Har dessutom redan hunnit få en fläck på mina nytvättade vita jeans, min dag idag?!


detta inlägget skulle varit publicerat igår men som vanligt klöddar bloggappen..

first day

Första dagen på gymnasiet avklarad! Får väl säga att första dagen kändes ganska seg med allt nytt som ska gås i genom och sånt men min klass verkar väl trevlig. Svårt att säga efter en dag! Känns skönt att va igång med det vanliga rutinerna igen även om gymnasiet är lite annorlunda. Har det inte varit helt sjukt varmt idag? Nästan för varmt enligt mig, jag som älskar sensommaren annars. Brukar vara mer lagom! Imorgon ska det nog bli lite sämre väder, typiskt när jag för en gångs skull har en outfit klar dagen innan! Men får se, nu ska jag titta på Pretty Little Liars. Ni får ha det så bra!

Körde på svart idag! Inte det smartaste valet en dag som denna. Skinnjackan kom inte till användning ;)

Sista dagen

Då har den sista dagen på hela min underbara sommar kommit till sitt slut. Tillbringade den mestadels vid bosarpssjön, och jag kan ju säga att det var fler än vi som hade den tanken. Men det var härligt och precis lagom varmt i vattnet, ganska nära perfekt dag alltså. Väljer att  kalla den här dagen för familjedag 2, eftersom att även idag har jag gjort allt tillsammans med famlijen. Badat, bowlat och käkat ute. Mysigt!

Imorgon är första dagen på gymnasiet, och den enda tanken som jag har inför det är :Vad F*N ska man ha på sig????? Ja... men jag antar att det återstår att se. Säger väl godnatt nu och om jag inte gör ett inlägg imorgonbitti så står jag i trosor med 5 minuter kvar till bussen utan en aning om vad jag ska klä mig i. Så önska mig lycka till! Godnatt 




5-kamp

Kubb, vattenballonger, pilkastning, kicktävling och tävling i vem som kunde spotta en gelégroda längst. Det var de fem grenarna vi hade igår. Hade en mysig familjedag med farmor & farfar och med mormor & morfar i trädgården, senare blev det grillat! Kan ju meddela att det var mitt lag som vann 5-kampen..  





Hade på mig en färgglad klänning som jag köpte i en liten butik när jag var i Polen, härlig som tusan!


Någon frivillig? Snäälla

Som kan vara världens underbaraste och göra en säng av min soffa? Det absolut värsta med att ha bäddsoffa är att man måste bädda ner och upp den varje dag. Ganska logiskt men just nu orkar jag verkligen inte bädda ner den.. och jag är såå trött så vill inget hellre än att sova just nu. Funderar starkt på att skita i att bädda ner och sova på soffan, men tror inte att det blir så skönt en hel natt. Aja, lutar väl åt att jag gör det i vilket fall. Måste sooovaaaaaaaa



Go fika

Älskar att blanda nötter, banan och yoghurt!

Härlig kväll!

Precis kommit hem och lagt mig i sängen nu efter en grym kväll med en massa fina tjejer hos Isabell. Ska förhoppningsvis hinna fixa med bilderna imorgon men snodde en från Isabells insta så länge, tycker ni kan passa på att följa henne ni med! Men nu ska jag sova, kram på er!

Skön musik

Bjussar på två av dagens favvisar. Lyssna även på denna låten som också är från Bruce's nya album.  






Morsning!

HEJ!!! Kan inte fatta att det är fredag idag, känns som söndag för hela slanten. Vaknade för ett par timmar sen, gick upp, var duktig och bäddade upp sängen, kilade ut till köket för att se om det fanns något gott i kylskåpet, det fanns det inte. Så jag tog ett glas Oboy och tittade på ett avsnitt från Pretty Little Liars istället. Och nu sitter jag här, lyssnar på lite skön musik och känner lugnet. Haha ;)  Men det brukar vara helt tyst i huset när jag kommer upp eftersom att jag oftast är själv hemma, inget jag klagar på dock, tycker det är hur underbart som helst att kunna lyssna på vilken musik på vilken volym jag själv vill och kunna skita i att göra allt "som måste göras" utan att mamma kommer efter och påminner mig. Låter barnsligt men är nog allt lite av en ensamvarg ibland!

Men. Kanske borde jag ta tag i mina "måsten". Zes  

Vid havet



Mys i stan

Gick nere vid hamnen och myste lite i förmiddags. Jag kila in hos en Drop In frisör och fick mitt hår klippt en bra bit. Skönt! Ni kan nog se hur kort det är på sista bilden. Men vi stannade även till och tog en fika innan jag och Isabell tog tåget till Ystad. Försöker ju njuta av den sista lediga veckan fullt ut nu ;) 





I provrummet osv osv

Tänkte att jag kanske kunde demostrera med min outfit från igår lite mer ordentligt, funkar ganska bra att ta bilder så hela kommer med inuti i ett provrum! Det blir så när man inte har nån som tycker det är  kul att fotografera mig hela tiden, hehe.  

/jeans, gina/ linne, bikbok/ kofta, unkown/ jacka, vila/ skor, palladium/



Titta vad lilla jag hitta

Hittade en grymt snygg jacka på topshop när vi var iväg i onsdags! Ska bara samla ihop en livslön för att ha råd med den... pust 



 

@ Simrishamn

Sorry för dålig uppdatering men har haft mycket idag! Var först sen runda i Lund och köpte present till Isabell, efter det åkte jag hem och packade en liten väska och åkte till Simrishamn för att hälsa på min mormor och morfar. Ikväll har vi bara haft det mysigt och pratat, tittade också i gamla fotoalbum och hittade en av mormors snyggingar osv. Måste säga att hon hade väldigt bra smak när det gällde killar! Eller hon har, morfar är en stilig man det med ;)

Men jag bloggar mer när jag kommer hem, jobbigt att ta allt från mobilen och jag har lite som jag vill visa er så godnatt!

Tillbaks i stallet!

Första gången på hela sommaren idag som jag red. Har faktiskt saknat det, och tydligen så har det redan hunnit gå två veckor sen det började men det har jag totalt missat, typiskt huh! Men det var skönt att rida idag, kände mig dock lite sliten efter handbollsträningen som jag har precis innan, men så är det! 


Slappdag

Hej på er! Idag har varit en slapp dag, men det ska det ändras på för nu ska jag kila iväg till träningen, så vi får höras mer sen. Kram 

GG WP

Har riggat upp datorn i finrummet tillsammans med Isabell. Om det finns någon liten ball person som vågar möta oss på CS 1.6 så lägg till mig på steam (amandajepson) så lirar vi! heheheheh

PS. Lägg märke till tavlan till höger om mitt huvud, den lilla ungen med vita strumpbyxor är jag! hihi!

Släktkalas!

Var och firade Isafisa hemma hos henne tidigare. Skämtar inte om jag har gått upp 5 kg efter det... jag menar, kolla på tårtan?!??! Nej men det var hur trevligt som helst, ser fram emot fredag då enbart vi (unga) tjejer ska kalasa hemma hos denna glada tjej! 



hjärta

Börjar den sista lov-veckan med naaaaaaaaaajs frukost! Vad ska man hitta på idag? 

Idag är ingen vanlig dag...

...för idag är det Isabells födelsedag...nanana osv! Grattis vännen min! Du är allt bra du 



Satt och lekte lite i redigeringsprogrammet... hihi

Just my luck!

Bild på lite delar som jag körde sönder i Tomelilla. Haha! Tyckte det såg ganska kul ut så var tvungen att ta en bild på det... Mestadels drivaxlar som gick, fick byta något annat också men är inte så bra på det att jag kommer ihåg vad. ;) Men kan ju hoppas oturen vänder snart!

Ny frisyr

Tog av löshåret igår och det kan ha varit något av det skönaste jag har gjort, känner mig FRI IGEN! Klippte till det lite här hemma med köksaxen och färgade tidigare idag. Får väl säga att jag ändå blev ganska nöjd, men kommer sakna att ha långt hår! Det är ju så satans kort nu, aaaaaah. Vad tycks??

Kvällsfestival

Var en runda i Tomelilla och kollade på folkrace tidigare ikväll. Tråkigt att inte själv köra men ändå ganska skönt att bara kolla på också! I alla fall så tyckte jag att det blev precis lagom med ett par timmars folkrace, inte så långdraget som det kan bli ibland :)

Music

Lyssna! Inte min musiksmak egentligen men den är så sjukt härlig. Nu ska jag färga håret, återkommer senare!

New in osv

Inhandlade dessa två topparna idag! Den röda är från Zara och den svarta som är betydligt mer intressant i verkligheten med en snygg rygg är från Gina. Tog bilderna lite snabbt för att visa, så färgen gör inte riktigt rättvisa för hur de egentligen är. Men jag är nöjd!


Crochet and boots

Dagens! Virkad klänning och mina boots, upptill hade jag en grå hoodie. 



@ Malmö

Drog in till Malmö med Emilia och Isabell tidigare idag, kunde inte bestämma oss för om vi skulle åka till Lund eller Kristianstad så det blev Malmö, haha! Imorse valde jag mellan min svarta långkjol och en virkad klänning men är glad att jag för en gångs skull valde rätt, med tanke på att vädret har varit riktigt härligt idag! Det var ganska steeeeek ett tag faktiskt! Men det var skönt att komma iväg hemifrån lite, har inte gjort något speciellt på hela veckan (tror jag?!) så det kändes extra kul idag! 




Fiskeeeeee

Gick upp halv 6 imorse för att ta båten kl 8 i Landskrona. Hängde på Isabell och hennes brödrar för lite fiske. Inte min starka sida kanske men fick ändå kläm på det ganska snabbt! Blev inte så mycket fisk dock, jag lyckades få upp en men den var för liten så släppte ner den igen. För min del är jag glad att det inte blev så mycket fisk, mår hemskt dåligt av att se dom ligga i den där spannen skadade och utan vatten. Tycker hela grejen med att vara på en båt och kasta ut lite lina är lika mysigt utan napp på kroken!


been busy with doing nothing at all

Hej! Som ni har märkt så har det stått stilla här ett par dagar, har egentligen haft hur mycket tid som helst sen i måndags att ta tag i bloggen och uppdatera men har inte förmått mig själv att göra det. Men det blir det ändring på nu! Ska försöka få ihop lite bilder från folkracen i helgen och lägga upp senare. Nu ska jag kila över till Isabell, ska sova där över natten och sen imorgon så ska vi till helsingborg för att fiska! Wish me luck! Haha. 

Men vi hörs sen ;)


Taggad brud!

& nervös....Har varit det sen i måndags! Men nej nu jäklar, ska bli grymt kul att få köra igen. Får se hur det går! Bloggningen kommer nog bli lite sämre nu över helgen men ska försöka berätta hur det går efter hand. Ha det!

Volvo 850

Här har vi den nya bettan! Fin den blev va? Får dock se hur den ser ut efter helgens körning.. om jag ens får den med mig hem vill säga! Nu står den lastad och klar på släpet så ska snart köra ner den till Tomelilla. Körde ner Audin igår så förhoppningsvis är platsen kvar.  



OHH MAJ GAAAAAD

Det ligger någon i min säng...



Hahah så jävla lurade, det är ju bara EMMA!




Om vingarna bär

Favvo låten atm! Nu ska jag kolla på ett par avsnitt av Sex and the city, vi hörs sen!   

Tre

Bild på oss tre från förra hösten. Det var de mornar som varje vecka förgylldes av dessa två människor innan vi var tvungna att gå vidare till skolan. Ibland om vi var i tid, knäppte vi lite bilder...



Nattfunderingar - ska jag?

Kollade tillbaks på lite bilder från när jag hade lugg. Kommer ihåg att jag ångrade att jag hade klippt mig när jag väl hade gjort det, men nu har jag tänkt på det lite och tycker faktiskt att jag passade rätt bra i det. Eller vad säger ni? Kanske borde jag ha det så igen!