01:21 Nakenfis


Det har varit en mysig fredag! Fast att jag fortfarande har svårt att förstå att det verkligen är fredag överhuvudtaget. Men jag har i alla fall fajtas lite i affärer med Caroline och Isabell idag och hunnit fixa de sista inför imorgon (Idag?!). Har till och med städat huset och allt så att vi slipper stressa med det imorgon. Har en känsla av att alla ungdomar (och äldre såklart) i hela Sverige ligger och är förväntansfulla i sina hem och sängar inför nyårskvällen. Såklart Mig inräknad! Nej nu ska ja kvickt ner i sängen. Godnatt

In the middle of nowhere

Fotograferade dropparna på takfönstret i bilen, blev ganska ballt eller hur?

06:50 HEMFÄRD

Inpackade i bilen nu, ca 10 timmars bilfärd att se fram emot. Tur att det fortfarande är mörkt..Gääsp!

SOLAR I VINTERVÄDRET

Har hunnit med att sola ett par gånger den här veckan också. Känns lite komiskt faktiskt, åka iväg på skidsemester och sen komma hem hyfsat brun! Haha men vi har i och för sig haft lite sol här ändå.. Hoppas det håller sig till nyår bara! 





Pizza på Dante´s


Blev inte så mycket skidor idag, backarna var riktigt urusla idag. Plus att alla barnfamiljer kommer upp nu den här veckan, folk ÖVERALLT. Lite tråkigt att vi inte kunde avsluta med ett par bra åk. Men så är det! Gick på afterski som en sista grej den här veckan. Ska faktiskt bli rätt skönt att komma hem.. efter allt!



Sista åket


Klär på oss för att dra ut i backen. Bunkar på mig lager efter lager, det är 3- ute! Men hinner inte göra ett ordentligt inlägg nu, utan tar det senare. Ska stanna om en timme igen för att käka lunch. Kanske blir ett inlägg från mobilen då. Men måste kila!

Tjejer, skynda er till tvn!

För det går nämligen en jättebra film där nu, 27 dresses på kanal 4!
Precis kommit tillbaka från restaurangen, och har bytat om till myskläder. Nu sitter vi stämplade framför tvn, med gotter framme. Mys!



MYS I STUGAN

Sitter i stugan och tar det lugnt. Tänkte gå och duscha och göra mig i ordning innan vi ska ut och äta. Ha en bra kväll!


Lite omväxling

Det blev ingen skidåkning idag, har kört ner i byn, tagit en fika och tittat lite och sen har vi bowlat. På vägen ner till Idre såg vi en hel flock renar som låg vid sidan av vägen. Försökte få en bra bild men de låg för långt ifrån vägen. Dom var jättefina i alla fall!

Kvällsåkning


Tog ett par åk tidigare ikväll, Erica och jag. Västbacken var öppen för kvällsåkning. Riktigt mysigt att åka när det är lite mörkt! Stannade till på "Charlies" för en mini afterski innan vi åkte tillbaks till stugan också. Nu har vi nästan precis kollat klart på Den där Mary som gick på 4an och nu hade jag hade tänkt gå och lägga mig. Gal1 trött... nattinatti.  






SKIDÅKNING ♥


Känslan av att komma ut i backen under en klarblå himmel och med skinande sol slår nästan känslan av att ligga på stranden och svettas. Det är inte långt ifrån i alla fall! Antar att det är det bästa med att bo i Sverige, då får man ju både och. Underbart säger jag bara!  





SEN FRUKOST


Blev lite sen frukost idag...Kvällen som var igår var grym! Typiskt mig att inte fota när det väl händer något kul men så är det! Nu ska vi ut i backen. TJA




PROBLEM MED MENYN


Ni som brukar vara inne på min blogg har säkert märkt att min meny brukar sitta på lite olika ställen. Oftast händer det bara att den flyttas upp och ner, men igår efter mitt inlägg hamnade den såkallat "bakom" inlägget. Jag vet ju att jag måste gå in i stilmallen och ändra, och det måste jag alltid göra efter att jag har publicerat ett inlägg. Så då brukar jag mixtra lite för att få det rätt.
Även om jag nästan har vant mig vid att den flyttar sig så börjar det bli väldigt störigt. Finns det någon som vet hur jag får den till att stanna där den ska vara? Har testat att ändra lite i olika kodmallar men vågar inte ändra för mycket heller.
Så om det finns något knep eller kod som ni vet så hade jag varit väldigt Tacksam!

Om inte, så vet ni i alla fall varför det ser ut som det gör.

GOD JUL FRÅN FJÄLLEN

Önskar er alla en mysig julafton. Vi har det underbart här i Idre, och tänkte mest tacka min syster som ställer upp på att posa på alla mina bilder, haha! Nej men nu ska vi dra ut igen och sen får vi väl kolla på kalle-anka och följa de andra jultraditionerna. GOD JUL!
















Klara för första åket!

Nu drar vi hjälmisar ut i backen. Wish me luck!

ps: hann inte ändra så att bilderna kom på rätt fåll, fixar det sen...



Framme!

Vi kom fram till slut, efter ca 10 timmar i bilen. Ni anar inte hur skönt det var att komma fram! Vår lägenhet är faktiskt riktigt mysig, kanske inte världens modernaste men stor och fin ändån. Plus att den har bastu som vi redan har använt, rullade oss i snön allt! Imorgon ska vi fixa skidor och sen drar vi ut i backen, UNDERBART. Ska försöka blogga från datorn istället imorgon, gillar inte riktigt att blogga från mobilen.. Men godnatt! src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2728245/images/2011/pic_180379625.jpg">

Kläppen

Körde precis förbi kläppen nu. Fördröjer sista tiden med att kolla på film. "Dear John". Snart framme!!

Jönköping

Måste bara säga att jag avundas er som ligger i sängen just nu. Fast nja, vi har det ganska mysigt här i bilen! Har kommit en bit utan för Jönköping nu så har en bit kvar. Nu ska jag försöka somna om igen, vi hörs!

5 timmar

5 timmar kvar tills vi sitter i bilen, färdigpackad inför en vecka i fjällen. Hela Svensson famlijen samlad + farmor & farfar. Vi tänkte smita ifrån julstöket här hemma och åka skidor istället. Ska bli jättemysigt! Som tur är följer julklapparna med upp, så nu är jag helnöjd!

MEN,
Har jag packat klart? - Nästan..
Borde jag gå och lägga mig? - JA
Kommer jag göra det? - NEJ



Packning pågår...


Den 20 December

Var i Lund med mina bästisar igår och fixade lite inför jul och nyår. Gal1 hur mycket folk som är ute och julhandlar nu!?! Har nästan min outfit fixad inför nyår, ångrar mig nästan hela tiden dock... Men det löser sig, kanske kan fynda något på mellandagsrean sen!
Här är i alla fall gårdagens look ↓



IK LÅGAN

Vi har spelat grymt bra hela helgen, men vi har dock haft rätt tufft motstånd! Men jag är riktigt nöjd och det har varit askul att spela! :D
Sitter just nu i bussen med ett gäng tysta och utslagna brudar, är väl hemma om 3 timmar ungefär, passar nog också på att sova lite...

LIDKÖPING

Vi är förresten i Lidköping och spelar handbolls-sm steg 3. Lidköping och inte Linköping.. MEN DET SNÖAR HÄR!!!! Har tyvärr inga roliga bilder men man ser i alla fall snön, heheh

Fredagsmys

Taco, bra musik och bästa tjejkompisar. Kunde inte blivit en bättre fredag! Det var ett tag sen alla brudarna var samlade, brukar alltid vara någon som inte kan. Men det var riktigt mysigt!

Är jag den enda som försöker göra inbrott i mitt eget hus?




Hon har ljus i sitt hår


Känns som att Julen verkligen har kommit nu, hur gick det till egentligen???? Ligger verkligen efter i julklappsinhandlingen...
Mysigt med lucia i alla fall!

Sprudlar av kreativitet

Sitter i skolan och är precis färdig med mitt svenska arbete. Väntar bara på lite feedback till sen. Tycker verkligen att det känns onödigt att tvinga sig till skolan nu de sista dagarna nu innan jul, vi har inte gjort ett skit som är vettigt idag! Och det är bara måndag! Låt oss vara hemma och vila upp oss istället, för det skulle verkligen behövas för min del. "Sprudlar av kreativitet" - mjooo, har väl varit lite mindre bra med det nu ett tag, och ni får ursäkta min dåliga uppdatering på helgerna. Fast sitter trots allt inte vid datorn hela helgen, och bloggappen finns det ingen nytta med. Blir inte så värst roliga inlägg!

SHIT..nu kommer min lärare och hänger över axeln.. bäst att stänga ner!   


"Nya" Vintage Levi´s jeans

Välkomna till garderoben!

En blondin och en rödluva



Oj! Glömde ju...

att berätta att jag blev helt nerkärad i den här klänningen (tror man kallar det klänning i alla fall?) på Weekday. Galet snygg!

Dock ser jag ut som en kines på bilden...


Dagen som var igår

Var först i Malmö en runda med Caroline igår, gick in i de affärerna som inte går att hitta i Lund, Zara, Monki och Weekday t.ex. Sen när vi satt på donken kom jag helt plöstligt på att jag skulle ringa till T-shirt store på Nova Lund för att fråga om ett par vintage jeans som Carro och Emma såg där i fredags. Har letat überlänge efter ett par sånna jeans. Så från att vi satt på Mc Donalds mitt Malmö kl 18:34, hann vi ta bussen till centralen, för att sen ta tåget till lund kl 18:48, och för att en halvtimme senare befinna oss på Nova. Tyckte det var strongt gjort av oss, och vi sprang definitivt bort cheeseburgaren som vi åt på donken! Och till råga på allt, fanns jeansen i min storlek (endast!), nöjd tjej!  






Mys i vintermörkret

Sitter på Espresso House i Lund och väntar på bussen som inte kommer förrän 21:40, men vi har det ganska mysigt Caroline och jag!

00:30 KLARVAKEN

Testar att blunda. Vänder mig på andra sidan.. låtsasgäspar... Nej, går inte att sova. Pigg som en mört! Eller är det ens så man säger? Aja. Guuud, kommer vara död imorgon.. MÅSTE SOVA MÅSTE.

distraherad

Sitter och skriver lite på en inlämning till imorgon, men så fastnade jag vid datorn (varför lär jag aldrig mig att inte plugga vid datorn?!) eller jag fastnade vid den här tjejens blogg rättare sagt. Ni som kollar bloggar ofta har säkert redan sett den här (jag själv hade faktiskt helt glömt bort den) men jag tipsar om den i alla fall! Jag blev helt såld av henne och hennes blogg, kan inte sluta att kolla på hennes videor och bilder. Jag kan heller inte hindra mig själv från att bli avis, så grym hade jag också velat va! Gå in på hennes blogg NUUU.

Jag menar, bara kolla på denna videon...

Glad och nyduschad

är jag nu på väg till Höör för att kolla på handbolls sm. Hörs kanske senare!

Instagram

Gå in och följ mig på instagram - amandajepson