The very best of me, sexy as hell

Startade upp min gamla laptop för att hämta lite gamla bilder, och så kom jag på att jag har cam på den. (Har inte det till min stationära annars) Så var tvungen att leka lite med den, därav alla bilder. Hihi. Men här är *pOsArn* när hon är på topp!

*Ohh maa gaaad*




*Hänger en del på gymmet, you knooow*




*pOkEr FaCe*




*hElLo SeXy*




*tJuCk oM bUgEn*




*Oh gUsH, I´m LiKe cUtesT eVeR*



THREE IN RED






Ricinolja!

Har läst en del om olika tjejer som har testat använda ricinolja i håret för att det ska bli tjockare, friskar och framförallt längre. Är rätt sugen på att testa!
För er som inte vet vad det är så används det egentligen till laxeringsmedel. Haha låter dumt att ta det i håret men själv tror jag nog att allt handlar om att håret ska få näring. Man ska i alla fall massera in det i hårbotten och sen låta det sitta i ett tag innan man tvättar håret direkt. Och det ska man då göra 3-4 gånger i veckan. Enligt andra så ska det synas skillnad redan efter de första veckorna! Så det är definitivt värt ett försök! Mamma ska fixa hem till mig imorgon, och sen får vi se hur det blir!

Före och efterbilder kan ni se här!





Måndagsmys

Tvungen att värma mig på något sätt i den här kylan, så fick bli ett varmt bad med ansiktsmask och hårinpackning! Skippade dock bilden med ansiktsmasken...





Lalalalalalal, hur glad får man vara????

Älskar den här låten! Passar utmärkt in på mitt humör idag, omjöligt att sitta still och inte bli glad! Kvittar om det är söndag och sista dagen på lovet, det är fortfarande min födelsedag då mamma har bakat maassor med kakor (men daaah, måste ju stå upp till fem ton nu ju...) hahaha  + att det är världens fetaste vår väder ute. Hoppas ni har en bra söndag ni med!  






Grattis till mig.. gäääsp

Fyller år idag! Fast känns kanske inte riktigt som att det räknas än.. Fortfarande lördag på ett sätt liksom! Men ändå, har nog aldrig varit så poppis på facebook som just dessa 3 timmarna, ALDRIG har så många olika skrivit till mig på en gång. Haha men känner mig smickrad!
Nu måste jag verkligen sova så att jag om bara några timmar kan låtsas att jag fortfarande sover och vänta på att mamma och pappa ska komma in och sjunga för mig, traditioner ska följas och det blir man aldrig för gammal för! 

Fredags frisyren, vad tycks?!





MELODIFESTIVALEN, LIVE

Var och kollade på melodifestivalen i Malmö ikväll. Fick det i födelsedagspresent av Caroline, tack kåmpis för en jättemysig kväll! Måste säga att låtarna är sååå mycket bättre live! Blev lite smått kär i Kyss mig-låten, tyckte den förtjänade minst en andra chansen plats..


PS: Danny är sååå snygg...



VIDEO - SKIDOR

Underbar dag!

Lite bilder från idag, så grymt härligt! Skidåkning, sol och plusgrader, kan inte bli bättre!






















Snart fraaamme

Sitter i bussen nu, framme om ca 1 timme kanske. Sjukt härligt väder så kommer bli grymt nice att åka skidor idag!

 

Snart dags att gå upp igen...

Har ställt alarm till kl halv 5 imorgon bitti. Jag och Caroline ska till Isaberg och åka skidor imorgon och bussen går redan kl 6, grymt kul ju.. Fast ska bli rätt kul att se hur Carro klarar sig första gången på ett par skidor i alla fall.. haha! Godnatt!

...


Är jag den enda????

Som sitter uppe och följer idioterna i bigbrother? Haha, sjukt egentligen! Lite tråkigt bara att Caroline redan har somnat...




Synn o sajj att vi ente e söta!













tröttast eevvaaah

Ligger hemma i soffan hos Isabell och ser lite arg ut. Vet inte riktigt varför, för jag är egentligen hur glad som helst! Men hade en grymt mysig kväll igår med tacos och film hos Lukas, alltså en bra start på en veckas lov! Känner mig dock vääldigt trött helt plötsligt...

 

Lite nytt

Inhandlat lite nytt på Monki i Malmö idag. Har egentligen varit sugen på ett par jeans från weekday, men de satt inte alls bra på mina feta ben. Så testade ett par på Monki istället, och de satt faktiskt bra, blir ju aldrig helt nöjd, finns alltid något att klaga på! Men får helt enkelt lita på Emmas och Carolines åsikter om att de satt bra!
Inte så dyrt heller, och det gillar vi!

Jeansen 300:-
Grå t-shirt 100:-
Blå t-shirt , rea 60:-








ONSDAG

Kilar till skolan nu, senare ska jag in till Malmö. Ha det!

En dag för ett tag sedan

Min älskade långkjol (från topshop) tillhör fortfarande till mina favvisar men har inte använt den på ett tag. Ska nog rota fram den igen! Lägg märke till mina kräftklor *fNiSs*




Lättnad...

Nej lägger egentligen ingen större vikt på att det är just alla hjärtans dag idag, känns som vilken tisdag som helst i mitt fall. Extra speciellt är det kanske att jag har valt och ansökt mina gymnasieval. Sista ansökningsdagen är imorgon så har verkligen varit sent ute. Men lättnaden som infann sig nu när valet är gjort är underbar. Men i vilket fall, hoppas ni har haft en bra dag med fina människor!

Såhär känner jag mig efter två träningar och med min bekräftelese på att valet är gjort, NÖJD!

1000 minus grader

Tja! Snöat en heeeel del inatt, vill egentligen inte att det ska komma mer snö men det var faktiskt riktigt härligt väder idag! Fast dock kallt... Bara jag som har gått i vårjacka hela vintern nästan?!    

Tjej - nån random brud
Byxor - bikbok
Skjorta - cubus
Jacka - nån butik i danmark
Skor - conveeeeeerse



Goooooooood kväll datanördar

Sitter och har lite ångest över vad för gymnasium jag ska välja. Ska ha valt den 15, alltså om 3 dagar...P A N I K!

Natthumor - videoinlägg hehehehehe,

Jag har en cool mormor

Ute och grillade med en del av släkten och lite kompisar efter min match mot Åhus. Som vi tyvärr förlorade med två bollar! 







Fuling i lugg

JA! Jag har klippt lugg.. Mest för att jag hade så slitet hår så var tvungen att klippa det. Jag som egentligen vill ha låååååångt hår... Menmen, nu vet ni att jag ser ut så här i alla fall! För övrigt har vi lirkväll, därav det sena inlägget och onepiece. Ha de!



Hejsvej

Redo för skolan och ett nytt Svenska nationelltprov! Håll tummarna!

Skånederby

Lugi vann med 30 - 26 tror jag. Matchen var väl helt okej! Men kände mig tvungen att heja på Lugi när nästan hela arenan hejade på Kristianstad, men var tillräckligt smart för att inte visa det alltför tydligt.. Haha nej men lite handboll är alltid kul! Och btw, bilderna är från uppvärmingen innan allt folk hann fylla arenan, var alltför lat för att ta fler bilder under matchen ;)



På väg till K-stad

För att kolla på handboll, Kristianstad - Lugi. Hoppas på en bra match!

DREAMHACK SUMMER 2012


Biljetter köpta och platser bokade nu! Bara 129 dagar kvar nu! Haha.. :D




Dead By April ♥

I lördags hemma i soffan när Dead By April gick direkt till final i melodifestivalen:
- *hoppar runt lite i soffan* JAAAAAAAAAA!!! 

Fast måste säga att Loreen var riktigt bra hon med! Alltså helt rätt låtar som gick vidare till final för en gångs skull!






HANAPEE LAJVBLOGG

Klickade in mig på Hanapee's blogg för nån timme sen. Har roat mig med att kolla på hennes liveblogg sen dess, hon är nog den skönaste personen jag vet! Och här är för er som missade den...

Jag och mina feta ben ville bara säga haj

Haj!

Hjälp?!

Bara jag som verkligen inte kan hitta "felet" med den här? Stör mig som attans på det!






Licens fixad!

Glömde säga att jag var i Tomelilla och tog min folkracelicens igår. Så nu ska jag bara köra en debutant tävling och sen får jag börja köra med de andra juniorerna! Tror där är en tävling i Laholm hyfsat snart där jag kan köra debutant, så jag kan va med och köra påskracet i Tomelilla sen. Grymt sugen!

För er som kanske inte vet riktigt vad folkrace är...

Söndags filmtips!

What´s your number, grymt bra film! Dock är den väl mest inriktad för oss tjejer, hihi. Men såg även två bra filmer i min ensamhet igår, som säkert ni killar också kan gilla!
Almost famous och Den perfekta stormen


Forever alone..

Jaha.. Ensam hemma med "Skrollan" (min katt).. Vi kollar på en jättebra film på 3an, som snart är slut tror jag! Sen går jag nog och lägger mig, alldeles själv...







Laddat upp framför rutan

Placerat oss i soffan med våra datorer framför melodifestivalen på tv! Tvungen och säga att Sean Banan är så enormt kass enligt mig, sitter bara och blir irriterad när han är med! Helt ärligt, vad ska han i melodifestivalen och göra?! Men vilka är era favoriter? Själv hejar jag på Dead by April!



VIDEO - proffs på skridskor... hehe

Min röst låter enormt ful på videon så det är bara att ignorera den... Och detsamma med min kobenta skridskoåkning!

UTOMHUS MYS MED BELLA

Jag och Isabell packade med oss lite fika och varm oboy ,gick ner till dammen och åkte lite skridskor. Brukar bara vara här typ en gång om året så det kändes viktigt, hihi. Fast att det är typ 10- ute och vi höll på att frysa rumporna av oss, så var det riktigt mysigt! 



























FREDAG

Precis käkat lite, nu drar vi vidare till Tim! Ha en fet fredag!







WEEKDAY ♥ ♥ ♥


Slut på ord och tom på tankar

Vad. Ska. Man. Säga. Hej?
Nej men hade egentligen tänkt göra en lista som handlar om mig, ni vet, en sån med frågor om vad jag gillar och inte gillar osv. Men nu blev det väldigt sent och om jag ska va ärlig så orkar jag inte tag i det ikväll. Men en lista är att vänta!