HEJ ALLA GLADA

Sitter och posar framför webcamen, alltid lika kul att se hur ful man kan se ut, haha! Men i alla fall så har jag precis duschat och gjort vid mig lite. Ska gå ner till ett gäng kompisar nu för att köpa godis och ha filmmys. Kan inte tänka mig en bättre måndagskväll! Vad ska ni hitta på?  











THE BOSS

Åååååååååååååååååååhhhh
Ni anar inte hur gärna jag hade velat vara där! Så grymt avis på alla er som var där och såg honom. Det finns ingen annan som Bruce Springsteen, min favoritartist och jag skulle göra vaaaaaad som helst för att få se honom någon gång. Ingen är så bra, Obeskrivligt! 
 



Häng i "garaget"

Ägnade nästan hela dagen igår till att mecka med folkracebilarna. Audin är redan klar så den skulle bara målas men på volvon fanns det lite mer att göra. Satte in den nya stolen och svetsade den ena fram skärmen bland annat. Färgen tog slut innan volvon var färdigmålad så ska köpa ny färg och sen dra ut imorgon också. Tänkt att vi ska köra ner bilarna på onsdag. Jag har inte tänkt på det så mycket, men börjar bli lagom nervös nu! Jobbigt...



Spillde färg på mina converse, SATAN SÅ ARG JAG BLEV.

Mitt ställe och mina älskade böcker

Storstädat idag. Innan denna bilden togs var ungefär hela min garderob exakt överallt i hela rummet. Nostalgi känslan som infinner sig när garderobsdörren glider upp och alla högar som ligger vikt och prydligt uppenbarar sig, *pust* lättnad! Haha! Men det är ganska kul för varje gång jag städar min garderob hittar jag plagg och tänker 
- Nämen! Har jag en sån här? 
Och genast känns det mycket roligare att välja kläder igen och dessutom bättre att va här inne överhuvudtaget.

Tror dock att jag måste gå igenom mina böcker också snart, får knappt plats i hyllan längre... 




Helsingborg



Min klocka som jag inte har använt på evigheter eftersom att den är för stor. Så då fick jag en snilleblixt och kom på att jag kan ha den utanpå tröjärmen, blev rätt snyggt!



Har ni märkt vilken utmärkt fotograf jag är? NAAAAAAT



Amanda Fondell, förlåååt men hon var riktigt kass live enligt mig. Så mycket bättre att bara lyssna på låtarna. Men älskar hennes namn!



Mogen?!?



Älskar att ta bilder underifrån



Den kom och gick igen

Nu är det alltså slut på den underbara värmen igen, kunde njuta fullt ut i 2 dagar men nu är molnen och regnet tillbaks igen. Surt! 



Spenderade dagarna på stranden i Lomma. 

 
Emma fick sitta i skuggan och chillaxa eftersom att hon var så "smart" och pierca naveln just när värmen kom! 
 
 
På väg ut till Piren.





Svårt att inte vara glad!



Oj. Nu ser man verkligen hur lat jag har varit i sommar. Dags att ta tag i träningen?!

Jordgubbar och glass

Mumsade på glass och jordgubbar idag efter stranden! Gal1 gott ;) Emma har tyvärr alla bilder från stranden idag, men vi ska dit imorgon igen så! 

Kvällen som var igår

Spenderades hos en cool kille i Åhus, eller ja det fanns ju fler än en kille där men nu syftade jag ju på själva killen som stod för festen. Grill, bad tillsammans med "gammalt" och nytt folk, blev hur mysigt som helst!

Checkar ut

Precis varit och ätit frukost och packat ihop sakerna, nu ska vi ut en runda innan vi ska ta tåget hem igen. Jag skämtar inte om det bästa med att bo på hotell är frukosten och sängarna.. haha!

Härlig kväll

Ett snabbt inlägg från hotellsängen, bild på mig och mamma från tidigare ikväll. Har fler bilder men tar för lång tid att ladda upp just nu så fixar med det senare! Nu ska jag sova, godnatt :-)))

Myser på avenyn i Göteborg

Sitter och chillaxar på en uteservering, snart ska vi tillbaks till hotellet och sen vidare till Liseberg. Underbart!

På tåget

På väg till Göteborg med mamma och syrran, tror vi har ungefär en timme kvar innan vi är framme! Rätt skönt att åka tåg istället för bil faktiskt men något som verkligen irriterar mig är när mammorna inte kan få tyst på sina bebisar... jag förstår ju att de inte kan hjälpa det men hur dryyygt är det inte med barnskrik?

Kvällens outfit

Slängde på mig min mintgröna kjol, en enkel t-shirt med djup rygg och mina boots till kvällens händelser. Vad tycks?

Vem sa att vi brudar inte kan...

se 7kt c00la ut i 3D glasögon?!

Italienskt käk

Haft en perfekt sommarkväll i Lund med Isabell och min kära mamma. Åt först gryyyymt goda pizzor på en italiensk restaurang, jättemysigt att för en gångs skull kunna sitta ute i bara kortärmat! Efter det gick vi till bion och kollade på Ice Age 3 i 3D. Får väl dock säga att den inte var lika bra som förväntat!

 
 

I'm blue da ba dee..

Thumbs upp if you're listening to this in 2012, heheeeee :-))))))



 

DETTA HAR HÄNT

Snor Hanapees passande rubrik och lägger upp lite bilder från de senaste dagarna, min uppdatering har inte heller varit så bra.  

Men som ni ser så har jag spenderat dagarna i Åhus

Såååå trött....

att jag inte orkar gå och lägga mig i sängen. Jag orkar inte heller dra någon lång detaljerad beskrivning på hur min dag har varit men kan ju säga lite snabbt att jag och mitt lag har spelat handboll i Åhus idag. VI vann 2 och förlorade 2 matcher. Ändå helt ok för att vara två år mindre än motståndarlagen! 
 
Meeen.. antar att jag får gå och sova ändå, hörs imorgon hoppas jag! Godnatt!

The perfect bag

Köpt en ny väska! Vad tycks?

"ångest på livet"

...eller något i den stilen! Har på mindre än två dagar hunnit läsa ut en så j*vla grym bok, andra boken i triologin De Utvalda. Läste också prologen till den tredje och sista boken och nu tjurar jag över att jag måste vänta till "våren 2013 (blaablabla)" för att läsa resten. Det är det absolut värsta med att börja läsa serier, jag blir så ledsen!
 

Kärlek i svart och vitt

Knäppte lite bilder med kameran i Kivik igår på min syster och hennes pojkvän, blev rätt nöjd faktiskt. Dem är så fina tillsammans!

somewhere near the ocean the sky's still blue


Här ser ni byxorna och tröjan som jag inhandlade i söndags! Inget jättemärkvärdigt men vet inte hur länge jag har letat efter vita jeans tidigare och nu så hittade jag ett par för 199:- på Gina hur lätt som helst! Tröjan är från JC och det jag gillar med den är bandet som går att knyta antingen där bak eller fram, det ger en mer söt look tycker jag. Hihi. Till detta matchade jag med marinblåa converse och en svart mobilficka. Brukar inte bli så bra på outfit-bilder men jag får väl offra mig för en gångs skull ;) 

Kivik

Precis hemma efter en runda på marknaden, fyndade även idag lite saker och lovar att jag ska visa er det sen ;) Nu har jag bara en halvtimme på mig att göra mig i ordning till ikväll så nu måste jag kila, vi hörs sen!


Glad tjääääj says godmorgon

Godmorgon älskade läsare! Nu ska jag kila och käka frukost och mysa med min nya bok som kom härom dagen, hoppas ni får en bra dag 

Söndags shopping

Var inne en runda på Nova idag med Isabell, handlade födelsedags presenter till två fina vänner som ska ha fest imorgon. Kunde inte låta bli att shoppa lite på rea också, visar er imorgon vad jag har fyndat! För övrigt så tänkte jag gå och lägga mig nu, imorgon ska jag till Kivik för att gå på marknad och mysa lite! Godnatt!

Vimmerby Semesterracet 2012

Tillbaks efter en hel veckas folkrace i Vimmerby! En av de största tävlingarna på hela året inom folkrace, jag själv körde på tisdagen och det gick väl sådär för mig. Kom inte vidare till finaldagen som var igår i alla fall. Alla kör först 3 kvalheat, och i dom kom jag (om jag minns rätt) 4-3-4. I första heatet fick jag i fel växel efter starten, och i det andra hamna jag i räcket med en annan bil efter starten men kom loss och tog en placering, sen i sista snurra jag också i första svängen efter starten och kom långt bak. Så jag är väl inte jättenöjd men skyller på att jag fortfarande inte har kört sålänge.. haha! Men det var en grymt rolig bana och kändes lite tråkigt att bara kolla på igår men så är det ju! Fick i alla fall behålla min bil som börjar bli allt mer skruttig (antagligen därför jag fick behålla den också) men får väl fixa till den lite igen. Har ett par videor på min kusin när han kör, han glömde filma mina heat eller något så har bara på hans heat tyvärr, men kanske kan lägga upp dom sen! Och sen vädret har ju varit hyfsat kasst, regnat nästan hela veckan, passade på att ta en bild när det var uppehåll, visst ser det rätt gött ut?!

Känslan av att vara hemma igen!

Det har varit en grym vecka men det är alltid lika skönt att komma hem också! Har speciellt saknat min garderob och en riktig dusch med varmvatten.. Haha! Detta är duscharna som fanns, och inte var det varmt vatten heller för den delen men kan ju säga att det var uppiggande! Fast måste säga att det hör till lite, tillsammans med folkrace och camping, då är inte allt helt perfekt utan man får nöja sig med det som finns! Extra härligt var det när regnet öste ner samtidigt... Hehe..
 

Bloggar från mobilen i bilen..hehe..

Sitter i bilen på väg till Vimmerby, tog ett tag innan bilen var lastad och innan vi väl var på väg! Men till slut så. Ser hyfsat nyvaken ut på bilden tycker jag haha... Men vi stannade precis vid en affär och köpte lite små saker som jag har lyckats glömma, kommer på mer och mer ju längre vi kör, typiskt mig?! Aja, glad att bloggappen fungerar för en gångs skull i alla fall!

Nya skor!

Köpte nya skor tidigare idag, har egentligen kollat på ett par svarta låga gummistövlar men hittade dessa istället! Halva priset 500:-, supernöjd! Kommer bli skitsnyggt till mina slitna jeansshorts.

Lördag med systern min

Precis varit ute och käkat en runda med Erica, tog egentligen en bild på henne med men den gick ju inte att lägga ut enligt henne. Hur mysigt som helst hade vi i alla fall! Vi har serverat och hjälpt till på ett bröllop hela kvällen fram tills nu nästan men vi hade tänkt dra in en runda till Lund nu, har egentligen massor att packa till imorgon men vafaaaan... Vem orkar packa på en lördagkväll? Inte jag i alla fall! Så vi ska dra nu, hoppas ni har en bra kväll! Kram!

Bilder från Åhus Beachsoccer

Här kommer lite fler bilder från Åhus! 

 
bilderna är tagna av Åsa 

Myser med katten min

Ligger här och myser lite med min katt, "Skrollan". Isabell gick precis hem så kelar lite med henne istället. Visst ser man hur mycket hon älskar mig?

 

I charmens ögonblick

Kolla in tjejen! Min bästa vän som förgyller min fredag som hitintills har spenderats ute på firman där vi har gjort min bil fin och startklar inför Vimmerby. Audin hann bli klar så ska köra med den istället, har lite att fixa på volvon så sparar den till en annan tävling. Men ärligt, kan man annat än le när man ser dessa bilderna? Så glad att hon är tillbaks från Mallorca! 

Åhus beachsoccer 2012

Två härliga speldagar på Åhusbeach slutade med att vi var såhär glada över att vi vann sista matchen och insåg att vi inte skulle komma sist i serien, utan näst sist istället! Fast det låter ju bättre att säga att vi kom 3a i B-slutspel.. Haha! Men grymt kul har vi haft och även om nästan ingen av oss någonsin har spelat fotboll förut så kämpade vi som fan och var faktiskt hyfsat bra! Vill spela mer! Men längtar tills handbollen drar igång i Åhus istället, har lite mer koll när det gäller det, hehe. Men fler bilder kommer sen, orkar inte fixa med allt sånt nu. Ha det!

 

The vision of love

Godmorgon! Precis vaknat och käkat lite frukost, har en massa grejer som ska göras idag och jag är på mycket bättre humör än igår, krävdes nog bara lite sömn! Nu ska jag gå och försöka få rätt på mitt morgonrufs och efter det ta bussen ut till firman för att fixa lite med bilen. Sen ska jag träffa Caroline och så ska vi in till K-stad, får bli en snabbis om jag sen ska hinna hem till träningen. Och till sist efter träningen åker vi till Emilias stuga i Furuboda för att vara på plats inför Åhus Beachsoccer imorgon, supertaggad! Men nu måste jag kila om jag ska ha nån chans att hinna med allt! Bjuder på en härligt låt, kram på er!
  

Allt jag känner är gråa färger

Godkväll! Jag är nyduschad, bränd, trött och så känner jag mig allmänt nere. Irriterad på saker som inte existerar, känner ensamhet utan att ha en anledning och känner mig som världens tråkigaste person. Vet inte varför, men det är väl så ibland? Som om allt inte stämmer riktigt. Nu ska jag låta tiden gå och efter det krypa ner i sängen och tycka lite synd om mig själv, kram!

Så jävla grym på att göra pannkakor!

Det är faktiskt sant, jag är grym på att göra pannkakor! Kan receptet i huvudet vid det här laget. Vet inte hur många gånger jag har gjort det. 1 1/4 dl mjöl, vispa med hälften av mjölken som då är 1 1/2 dl + 1 krm salt, tillsätt resten av mjölken och 2 ägg...osv osv... haha! Käkade och läste smakprovet på uppföljaren till De Utvalda, älskade första boken så känner mig tvungen att läsa uppföljaren. Perfekt till en dag på stranden eller något!

Jahapp... då är jag väl volvoägare nu då

Körde med tom släp till Laholm igår, min bil (audin) är inte fixad än så kunde inte va med och köra den här tävlingen, Laholm 2-dagars! Jag blev ju lagom sugen på att köra när jag bara kunde kolla på.. Men vi körde dit för att köpa bil och vi körde i alla fall inte hem med en tom släp, la bud på en Volvo 850 och fick den! :D Så nu har jag en grym bil att köra Vimmerby med, det enda som måste fixas är att banka ut den lite i plåten och sen då måla och göra den fin, sen är den klar. Grymt!  

Mintgrön och neonrosa

En outfit som jag lätt kommer använda i sommar, antingen lite enkelt till vardag eller så piffar jag upp det med lite smycken och har det till fest. Tycker pärlhalsbandet som jag har matchande armband till passade fint till! Om det sen blir lite kyligare på kvällen nån gång så kan nog en skinnjacka bli snyggt till.  

Fixat naglarna!

Har inte riktigt vant mig än, känner mig extra tjejig som inte kan ta i saker ordentligt haha! Men hade grym flyt, det var Caroline som tog med mig, de som gjorde naglarna gick en utbildning och behövde modeller så vi fick allt gratis! Men jag är nöjd, målade dock över med en annan färg när jag kom hem, kunde inte riktigt bestämma hur jag ville ha det där. Vad tycks?