Bloggar från mobilen i bilen..hehe..

Sitter i bilen på väg till Vimmerby, tog ett tag innan bilen var lastad och innan vi väl var på väg! Men till slut så. Ser hyfsat nyvaken ut på bilden tycker jag haha... Men vi stannade precis vid en affär och köpte lite små saker som jag har lyckats glömma, kommer på mer och mer ju längre vi kör, typiskt mig?! Aja, glad att bloggappen fungerar för en gångs skull i alla fall!

Kommentarer :

#1: Enander

Härligt!! ska du köra? Åker ner på Onsdag :)

Svar: Japp jag körde på tisdagen! Ber om ursäkt för att jag svarar så sent men har inte haft så bra täckning att kolla bloggen med. Men såg inte dig där tror jag? :)
Om mig!

skriven
#2: Enander

Sv: Det är lugnt, har inte haft så mkt att kolla bloggen med heller =P Okej, hur gick det då? Missa när du körde.. va inte på banan förrän torsdag.. tror inte jag såg dej heller =P

Svar: Nej det är ju så! Det gick sådär för mig, 4-3-4 så gick inte vidare till lördagen i alla fall :) körde inte du? :)
Om mig!

skriven
#3: Enander

Sv: Jaha okej! Tråkigt.. Nä körde helgen innan så hade ingen bil iordning + att jag tycker det är för långt att ligga och dra bil =P Vi åkte ner med husvagn istället och tog semestern där =)

skriven

Kommentera inlägget här :