Får helt enkelt vänta och se..

..tills imorgon om internet funkar bättre då. Det har tagit mig 25 minuter (?!) att ens överhuvudtaget komma in på sidan. Orkar inte klödda mer med det nu. Ni får ett riktigt smaskigt inlägg sen när jag får tillbaks mitt internet. Vad ska jag nu göra egentligen???? Sova? Nej för tidigt.. Fixa med bilder? Naaa redan gjort.. Spela? Går ju inte utan internet.. Planera morgondagens kläder? KLAR!
Hmm vad mer? Film kanske och sen sova? Ja varför inte, finns inte mycket annat att göra. Sov gott! kram amanda

Kommentarer :

#1: Hugo Cedraeus

Hej Amanda,



Om du inte vet vad du ska göra kan du alltid fråga d-zide, antingen via gratisappen i iPhone (via App Store) eller via hemsidan www.d-zide.se, som naturligtvis heller inte kostar någonting. Vore roligt att få höra vad du tycker.



Vänliga hälsningar

Hugo, d-zide

skriven
#2: amanda

Sv: Kollade in på sidan och måste säga att den var riktigt underhållande. Så även om man vill veta vad man ska göra så har man något att göra bara av att vara inne på sidan. Askalas!

Förstår att det bara för för reklamens skull men denna gången var det i alla fall reklam för något bra.



kram amanda

skriven
#3: Hugo Cedraeus

Kul att du gillade d-zide och tack för att du tog dig tid att titta och säga vad du tyckte. Anledningen till att vi hittade din blogg var att vi googlade efter Dreamhack och den fanns med bland träffarna. Vi tyckte att det var en väldigt fin blogg och ville därför veta vad just du tyckte (och så verkade det som att du kunde behöva lite beslutshjälp förstås). Hör gärna av dig om du har några synpunkter på hur vi kan göra d-zide bättre eller om du han någon speciell lista som du vill att vi ska göra.



Bästa hälsningar

Hugo, d-zide

skriven

Kommentera inlägget här :